Flinks Fastighetsförmedling är ett nytt företag som följer de gamla traditioner som fastställts av tidigare generationer. Företaget har återupptagit namnet som användes av Arvid Flink under mer än 50 år. Företaget har också ett nära samarbete med Flinks Advokatbyrå, som har funnits i Bengtsfors i över 30 år.

Stephanie Brodeur Flink, Fastighetsmäklare
Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. År 2012 startade Stephanie firman Flinks Fastighetsförmedling och hon blev utsedd till den mest säljande mäklaren i Bengtsfors kommun redan 2014 och igen 2015. Stephanie är född i USA och flyttade till Sverige 2003. Hon har bott i Bengtsfors sedan flera år och utöver sitt företag jobbar hon för landsbygdsutvecklingen. Stephanie är ordförande för Företagarna Bengtsfors, styrelseledamot i Framtidsbygder Dalsland, Årjäng, Munkedal (LEADER) och stiftelsen Nyföretagarcentrum Väst samt även i Bengtsfors centrumförening.

 

 

 

Emelie Myyryläinen, Receptionist/Administrativ assistent
Sedan oktober 2017 är det Emelie ni möter när ni kliver in på vårt kontor, eller pratar med när ni ringer in till oss. Emelie är i grunden utbildad inredare, men har många års erfarenhet inom butiksbranschen och har därmed både god kännedom och stort intresse kring kundservice. Emelie bor och är uppvuxen i Bengtsfors, men har även bott och jobbat i Göteborg som inredningsstylist, där hon stylade bostäder inför försäljning. Att arbeta i en miljö med mycket kundkontakt, många bollar i luften samt varierande arbetsuppgifter är något som passar Emelie perfekt.