Flinks Fastighetsförmedling söker en serviceinriktad receptionist/administrativ assistent som med hög grad av noggrannhet och professionalism kan utföra ett effektivt och kvalitetssäkrat arbete.

Som receptionist/administrativ assistent hos Flinks Fastighetsförmedling kommer du huvudsakligen att bemanna receptionen och serva besökande kunder. Vidare kommer du att ansvara för alla inkommande samtal via vår telefonväxel och vara behjälplig med att hantera kunders frågeställningar på ett kvalitativt sätt. I arbetet ingår även en rad sedvanliga kontorsgöromål av både praktisk och administrativ karaktär. Du ansvarar för att kontorslokalerna ser representativa ut likväl som du sköter mötesbokningar, upprättar marknadsföringsmaterial samt sedvanliga administrativa uppgifter som ingår i den ordinarie verksamhetens dagliga rutiner.

För att du ska fungera i tjänsten med ett framgångsrikt resultat krävs det att du är strukturerad, noggrann och analytisk i ditt sätt att arbeta. Du har en förmåga att agera professionellt i alla avseenden samtidigt som du värdesätter en hög grad av service gentemot kunder och samarbetspartner. Det är också av stor vikt att du är lojal, initiativtagande och trygg i dig själv och ser på tjänsten som ett långsiktigt samarbete. Du har goda grundläggande datakunskaper och känner dig trygg med att hantera och lära dig nya dataprogram om behov uppstår. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundservice och administration eller snarlika arbetsuppgifter som kan vara meriterande för tjänsten. Vi lägger dock även stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en heltidsanställning som inleds med 6 månaders provanställning.

Är du intresserad av ett spännande, utvecklande och varierande arbete i ett expansivt företag och innehar de kvalifikationer vi efterfrågar är du välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar där du även anger löneanspråk och när du kan tillträda tjänsten. Ansökan skickas till [email protected] omgående då tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person. Ange ”ansökan receptionist/administrativ assistent” som referens.

Vi ser framemot din ansökan!