Vinterbonat fritidshus nära sjön med egen bad- och båtplats!

Utgångspris 450 000 kr · Tormansbyn Vassbotten 9, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Varmt välkommen till Tormansbyn Vassbotten 9! Belägen ca 100 meter från sjön Ärtingen, med egen tillgång till sjön, är denna en idylliska plats där sommarens lediga dagar kan avnjutas med ro. Detta mindre stugområdet ligger avskilt från samhället med närhet till skön natur i form av såväl djupa skogar som glittrande vatten. Området är perfekt för dig som drömmer om dagar fyllda med skogspromenader, sköna dopp och kanotäventyr men även gillar den tryggheten och sällskapet som finns i form av grannar på lagom avstånd. Här finns ett mindre vinterbonat fritidshus uppfört på en solig tomt om 1.205 m2 med utsikt mot sjön och servitut på bad- och båtplats i Ärtingen. Fastigheten ingår i en mindre samfällighetsförening som sköter vatten, avlopp och vägunderhåll året om. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Servitut på bad- och båtplats
  • Ingår i samfällighetsförening med vatten/avlopp året runt
  • Lugnt och idyllisk området
  • Närhet till skog och natur

Fritidshus

Vardagsrum med kokvrå – Välkommen in i ”storstugan”, en mysig sällskapsyta med taket öppet upp till nock vilket skapar en härlig rymd. Rummet fungerar som såväl vardagsrum som kök där en mindre kokvrå finns utrustad med diskho, kokplatta, mindre ugn och kyl/frysskåp av märket Whirlpool. Kökskranen är ny monterad år 2018. Rummet är inrett med enkel och lugnande träpanel i golv, väggar och i tak.

Sovrum – Ett mindre sovrum inhyser fyra sängplatser i form av två våningssängar (som kan följa stugan om så önskas.) Även detta rum är inrett med träpanel i golv, vägar och tak.

Badrum – Badrummet är inrett med praktiska våtrumsmatta och våtrumstapeter samt träpanel på väggarna. Här finns en duschkabin med ny blandare (2018), toalett, handfat och varmvattenberedare.

Utanför stugan finns en mindre altan i öster med utsikt mot sjön. På altanen finns plats till mindre utemöbler och flera uteplatser kan skapas på tomten med fördel.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors TORMANSBYN GA:1
fnr_140713785

Servitut

Officialservitut väg i samfälld vägmark, Förmån
15-ÄRT-711 – 3

Officialservitut väg, Förmån
15-ÄRT-711 – 2

Officialservitut badplats båtplats, Förmån
15-ÄRT-711 – 1

Övriga upplysningar

Samfällighetsförening – Fastigheten ingår i Vassbottens samfällighetsförening. Årsavgiften till föreningen är 3000 kr. Föreningen sköter det gemensamma vatten- (djupborrad brunn) och avloppsanläggning samt den privata vägen. Tillgång till väg, vatten och avlopp finns året runt.

Servitut – Servitut på bad och båtplats finns.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
120000 kr
Tomt
216000 kr
Totalt
336000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
5
Totalt pantvärde
200000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Plintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Tjärpapp
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Enskilt vatten/avlopp genom gemensamhetsanläggning
Uppvärmning
Direktverkande el

Huset används sommartid, uppvärmningskostnaden ingår i kostnaden för el. I samfällighetsavgiften ingår vatten, avlopp och snöskottning. Renhållningskostnaden avser årsavgift för fritidshus, 76 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2 520 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
361 kr/månad
Samfällighet
250 kr/månad
Renhållning
43 kr/månad
Försäkring
232 kr/månad
Total driftskostnad
886 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Tormansbyn Vassbotten 9, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.