Vinterbonat fritidshus 200 meter från Kronetjärnet!

Utgångspris 500 000 kr · Laxarby-Heden Haget 4, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med rofylld belägenhet på landsbygden i Laxarby hittas detta trivsamma vinterbonade fritidshus att nyttja året om. Här finns möjlighet till friska promenader och rofyllda skridskoturer kan tas i närområdet. Sommartid kan sällskapet njuta på den omfångsrika altanen och vidare med enkla steg röra sig fritt i trädgården. På fastigheten hittas ett fristående garage, carport och en praktisk gäststuga för familj och vänner att nyttja vid besök. Stugan ligger belägen endast 10km från centrala Bengtsfors där samtliga bekvämligheter finns att tillgå som bland annat restauranger och butiker. Fastigheten har renoverats under senare år och försetts med ny carport, tilläggsisolerade väggar, utbyggd altan, nybyggt förråd/vedbod samt badrum renoverat 2018. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Gångavstånd till badmöjlighet och skridskoåkning
  • Renoverat badrum 2018
  • Fristående gäststuga, carport och garage
  • Fiber
  • 10km till centrala bekvämligheter

Planlösning

Entréplan

Kök – Via altanen i nordöst hittas ytterdörren som leder vidare in till köket. Köket är neutralt inrett med ljus plastmatta, vitmålade väggar och vitmålat trätak, bakom arbetsbänkarna sitter stora vita kakelplattor med kontrasterande mörkgrått kakel som kontrasterar harmoniskt till den i övrigt ljusa interiören. Köksinredningen är klassiskt vit och är försedd med kylskåp från Elvita (ca 2018), liten frys från Cylinda, spis från Husqvarna (ca 2018) och fläkt.

Hall – Innanför köket hittas en mindre hall med gott om utrymme till förvaring av ytterkläder där man med enkelhet kan hänga av sig jackan när man kommer in i stugan. Utrymmet är inrett likt köket med ljus plastmatta, vita tapeter och trätak samt leder vidare till badrum och sovrum.

Badrum – Ett vidsträckt och härligt badrum renoverat och utbyggt under 2018. Utrymmet är stilrent inrett med ljusgrå klinkers på golv, vita helkaklade väggar och vitmålat trätak samt är försett med toalettstol, handfat och dusch. Vidare erbjuds gott om plats för fristående förvaringsmöblemang där handdukarna får en naturlig plats. Via ytterdörren nås trädgården med enkelhet när tvätten ska transporteras vidare till tvättstugan.

Sovrum – Ett mysigt sovrum med gott om plats till dubbelsängen och övrigt förvaringsmöblemang. Rummet är inrett med trägolv, vitmålade väggar och vitmålat trätak samt inhyser altandörr som leder vidare ut i trädgården på stugans nordvästra sida.

Vardagsrum – Vidare tillbaka genom köket hittas det vidsträckta vardagsrummet. Rummet bjuder på en befriande känsla med öppet upp till nock och stora fönsterpartier som släpper in gott om dagsljus till utrymmet. Här finns plats för soffgrupp framför den mysiga kaminen och matgruppen framför fönstren där man kan avnjuta utsikten tillsammans med middagen. Rummet är inrett med ljust laminatgolv, träpanel på väggar som kombineras med aprikosfärgade tapeter och trätak. I vardagsrummet hittas en luft-luftvärmepump installerad 2018 som sprider vidare värme till övriga delar av huset.

Rum – Innanför vardagsrummet hittas ytterligare ett litet rum som med fördel kan nyttjas som sovrum eller kontor. Rummet är inrett med trägolv, vita tapeter och trätak samt får underbart dagsljusinsläpp från stora fönsterpartier. Från rummet kan altanen beträdas som löper längst hela huset och erbjuder plats till många olika möblemang.

Tvättstuga – Med ingång från husets gavel hittas tvättstugan. Rummet är inrett med plastmatta, träväggar och trätak samt inhyser tvättmaskin från Wasco, torktumlare från Electrolux, liten frys från Elvita, hydrofor och varmvattenberedare.

Säljarens egna ord

Man kan njuta härliga naturen, med mycket rådjur och ibland en älg. Promenera kan man timmelång i skogen. Vi lämna huset ogärna, men vi vill leva i närheten från familie. 

Övriga byggnader

Garage – Vid uppfarten till stugan hittas det fristående garaget. Utrymmet är lagom stort för en bil, arbetsbänk och trädgårdstillbehör. Byggnaden är uppförd med betonggolv, trästomme, träfasad och plåttak.

Gäststuga – Bakom huset hittas en mindre gäststuga med ett rum. Byggnaden är uppförd på plintar med träpanel och plåttak.

Carport – Bredvid gäststugan hittas en nybyggd carport med plats till en bil.

Vedbod/Förråd – En nybyggd vedbod/förrådsbyggnad i anslutning till tidigare nämnda byggnader.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Sedan säljarens förvärv 2016 har följande renoveringar utförts: Badrummet helrenoverades ca 2018, i samband med detta installerades även luft-luftvärmepump i vardagsrummet och vissa vitvaror byttes ut. I övrigt har säljarna tilläggsisolerat väggarna, byggt ut altanen samt byggt fristående carport och förrådsbyggnad.

Fiber – Fastigheten är utrustad med fiber.

Avlopp – 3-kammarbrunn delas med grannfastigheten. Servitut finns. Dalslands Miljö och Energiförbund har gjort ett utlåtande att avloppet har brister. Nya ägarna av fastigheten rekommenderas att boka en tid för rådgivning efter sitt förvärv. 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors KRONAN GA:1
fnr_140805120

Servitut

Officialservitut väg, Last
15-LAX-655 – 3

Officialservitut vattentäkt, Förmån
15-LAX-655 – 2

Officialservitut avlopp, Förmån
15-LAX-655 – 1

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
177
Utförd
2019-10-25
Taxeringsvärde
Byggnad
241000 kr
Tomt
103000 kr
Totalt
344000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
42000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Plintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Eternitplattor och plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Kamin (ej besiktigad)
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn och trekammarbrunn på grannens mark. Servitut finns.
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luft värmepump

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Renhållning avser årsavgiften, 80 kronor per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2580 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1310 kr/månad
Samfällighet
33 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
348 kr/månad
Total driftskostnad
1778 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Laxarby-Heden Haget 4, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.