Välvårdat enplanshus i rofyllt område!

Utgångspris 629 000 kr · Bokvägen 7, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

På Bokvägen 7 hittas detta hemtrevliga enplanshus med soldränkt trädgård och fridfullt läge på lugn återvändsgata. Villan ligger placerad på en 879 kvadratmeter stor tomt med ostörd baksida och njutbara ytor att spendera vardagen. Villan erbjuder tre sovrum, sociala ytor med fräscha ytskikt, inglasat uterum med angränsande altan i söderläge, garage och helkaklat badrum. Husets stilfulla exteriör erbjuder tilläggsisolerade väggar, ca 2010 byttes 3-glasfönster och plåttak samt en inbjudande farstu byggdes under samma år. Inom gångavstånd nås fotbollsplan, skola och lugna skogsområden, ett underbart område för såväl gammal som ung. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • 3-glasfönster och plåttak (ca 2010)
  • Tilläggsisolerat
  • Tre sovrum
  • Uterum och altan i söderläge
  • Lagom stor tomt med ostörd baksida
  • Lugnt och familjevänligt område

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in! Via den inbjudande verandan beträds den trevliga hallen med fräscha ytskikt i stilren färgskala. Rummet är inrett med praktisk plastmatta i klinkerkaraktär, vitmålad bröstpanel som kombineras med mörkgrå tapeter och vita skivor i tak. På vänster hand i hallen nås badrummet, på höger hand vardagsrum med angränsande sovrum och längst ner i hallen hittas ytterligare två sovrum och kök med utgång till njutbart uterum. I hallen hittas två praktiska platsbyggda garderober för goda förvaringsmöjligheter till ytterkläderna.

Badrum – På vänster hand i hallen beträds det rymliga och helkaklade badrummet vilket renoverades på 90-talet. Rummet är lagom stort med toalettstol, handfat och duschkabin samt utrymme till övrigt förvaringsmöblemang. Vidare är rummet inrett med blått klinkergolv försett med njutbar elgolvvärme, ljusgrått kakel med dekorativ bård och vita huntonitskivor i tak.

Vardagsrum – På höger hand om hallen hittas det rymliga vardagsrummet med gott om utrymme för familjen att umgås och koppla av. Rummet är stilrent inrett med vackert laminatgolv, ljusgrå tapeter med dekorativ fondvägg i mörkare nyans samt vita skivor i tak. Vardagsrummet erbjuder plats för både soffgrupp och matplats samt berikas av den ljuvliga vedkaminen vilket installerades ca 2017 och bjuder på många värmande och stämningshöjande brasor.

Sovrum – Med ingång från vardagsrummet hittas villans största sovrum med gott om plats för dubbelsängen och övrigt önskvärt möblemang. Här återfinns en praktisk skjutdörrsgarderob för goda förvaringsmöjligheter och härligt ljusinsläpp från ett stort fönster i söder. Rummet är inrett med vackert laminatgolv likt vardagsrummet, blå tapeter och vita skivor i tak.

Sovrum – Vidare ner mot köket hittas villans andra sovrum, ett lagom stort utrymme för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är klassiskt inrett med laminatgolv, ljusgrå tapeter med kontrasterande fondvägg och vita skivor i tak.

Kök – Med enkla steg beträds därefter det hemtrevliga köket. Här finns gott om plats för matgruppen och utrymme för hemmakocken att husera fritt. Rummet är stilfullt inrett likt anslutande hall med klinkerliknande plastmatta i mörkgrå nyans, vitmålad bröstpanel som kombineras med mönstrad mörkgrå tapet och vita skivor i tak. Det ljusa och trivsamma köket fick nylackerade luckor 2012 och erbjuder väldigt gott om förvaring i skåp och lådor samt en luft-luftvärmepump placerad över altandörren. Vidare är köket utrustat med integrerad micro från Whirlpool, spis (Cylinda), kombinerad kyl/frys (Cylinda) och diskmaskin (Cylinda) – alla i stilfullt rostfritt utförande.

Uterum – Med enkel utgång från köket beträds det mysiga uterummet om ca 28 kvadratmeter. Här finns mycket gott om plats för såväl matgrupp som loungemöbel och utanför fönstren vilar en stilla utsikt över trädgårdens ostörda baksida. Rummet är inrett med ljusgrå heltäckningsmatta, träpanel målad i ytterväggarnas mörkblå nyans samt vitmålad träpanel i tak.

Sovrum – Innanför köket hittas det tredje och sista sovrummet, ett lagom stort utrymme för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med vackert laminatgolv, ljusgrå tapeter med lila blommönstrad fondvägg och vitmålad träpanel i tak samt erbjuder gott om förvaring i tre garderober.

Övriga utrymmen

Garage – Vidbyggt till huset hittas ett garage med plats för en bil, vilket nås via ingång från senast nämnt sovrum samt via garageport från den stenlagda uppfarten. I utrymmet hittas torktumlare (Bosch), tvättmaskin (Hotpoint Ariston), frysbox (Whirlpool) och varmvattenberedare samt vindslucka.

Altan – Med belägenhet på bostadens baksida hittas en njutbar altan i strålande söderläge där sommarens värmande solstrålar kan tas tillvara.

Övriga upplysningar

Robotgräsklippare – Till fastigheten följer en praktisk robotgräsklippare vilket frigör tid till annat än gräsklippning. Robotgräsklipparen (Husqvarna Automower 310) köptes i juli 2019. 

Renoveringar – Fastighetens exteriör genomgick en renovering ca 2010 med nya treglasfönster, nytt plåttak och delvis ny brädfodring på långsidorna, villan var tilläggsisolerad sedan tidigare. På 90-talet renoverades badrummet och fick helkaklat ytskikt, ca 2017 installerades en kamin i vardagsrummet och köksluckorna lackades om 2012.

Besiktning och dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren. 

Säljarnas egna ord

Lugnt och fint område

Nära skog och natur.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
192
Utförd
2020-01-21
Taxeringsvärde
Byggnad
235000 kr
Tomt
58000 kr
Totalt
293000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
8
Totalt pantvärde
355500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Betongsten
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 80 kr per tömning tillkommer. Övrigt avser kostnad för bredband/tv från Telia. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2198 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1818 kr/månad
Vatten/Avlopp
739 kr/månad
Sotning
25 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
253 kr/månad
Övrigt
499 kr/månad
Total driftskostnad
3422 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Bokvägen 7, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.