Välplanerad villa i lugnt och trevligt område!

Utgångspris 695 000 kr · Övre Bergvägen 23, Dals långed
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns tillfälle att förvärva denna hemtrevliga och rymliga 1½plansvilla med plats för många. Med flertal sovrum, stora öppna umgängesytor och badrum/WC på båda plan passar huset såväl den stora barnfamiljen som den med önskemål om extra yta. Under slutet av 2017 har flertalet renoveringar genomförts däribland målning och tapetsering. Villan är placerad i ett lugnt och fridfullt område, där naturen bokstavligen finns runt knuten. På några hundra meters avstånd ligger den kommunala badplatsen Kampudden men även närhet till centrum och skola återfinns.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Flera uteplatser i olika väderstreck
  • Närhet till centrum, natur och badplats
  • Nya 3-glasfönster i hela huset
  • Välplanerad och praktisk planlösning

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall – Via en rymlig möblerbar veranda nås entrédörren som leder till en luftig hall i anslutning till entréplanets alla rum. Rummet har berikats med målad panel i vacker grå nyans med fint samspel från de ljusgrå och vitrandiga tapeterna. I rummet återfinns även lättskött plastmatta som är utmärkt för ett hallutrymme, en svängd trätrappa målad under september 2017 och trätak. Vid trappan återfinns även en luft-luftvärmepump från Panasonic.

 

Badrum – Ett trevligt badrum med möjlighet till härliga långa bad. Rummet är försett med ett fräscht blått våtrumsgolv med matchande vita våtrumstapeter, detta kombineras med trätak som går i stil med den fasta inredningen. Förutom badkar finns även toalett, handfat och ett oljefyllt element att tillgå.

 

Sovrum – Ett större sovrum som även kan användas till såväl gästrum som kontor. Under september 2017 tapetserades rummet om med vackra blommiga tapeter kombinerat med en vitlaserad bröstpaneloch tak av vitmålad träpanel. I rummet återfinns 5 garderober med möjlighet till god förvaring.

 

Kök – Välkommen in i ett rymligt och trevligt kök med plats för många. Rummet är inrett med en ljus plastmatta, fondvägg och tak av vitmålad panel samt nymålade väggar i behaglig gröngrå nyans. Köksinredningen är av vit klassisk stil, detta i kombination med köksfläkt (Electrolux dec-17), spis (Elektro Helios,) kylskåp från Electrolux samt ny diskmaskin installerad 2018. Direkt från köket nås en insynsfri uteplats på husets baksida, där trevliga fikastunder kan avnjutas i avskildhet!

 

Matsal – I direkt anslutning till såväl kök som vardagsrum återfinns en luftig matsal. Rummet tapetserades under september 2017 och kombineras med en bröstpanel i trä som ger en ombonad känsla till rummet. På golvet ligger en ljus plastmatta och taket består av vitmålad träpanel.

 

Vardagsrum – Ett stort och fräscht vardagsrum med en härlig värmande vedkamin centralt placerat i rummet. Under september 2017 tapetserades väggarna om i vitt med en behagligt lila fondvägg och trätaket målades vitt. Genom vardagsrummet nås en stor och härlig uteplats i väster där eftermiddagssolen kan avnjutas!

 

Tvättstuga/groventré – Fräsch och upprustad tvättstuga med kombinerad groventré som nås från bostadshus, garage och husets framsida. Under december 2017 sattes en ny dusch in och under februari 2018 installerades en ny 100 liters varmvattenberedare. Rummet är även försett med en fungerande bastu samt tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool. På väggarna sitter våtrumstapet i duschutrymmet och gråmålade tapeter i resterande del. Såväl betonggolv som tak är vitmålat.

 

Garage – Ett rymligt garage med betonggolv och gipsväggar nås genom garageporten från husets framsida samt genom tvättstugan. Här finns även ett tillhörande förråd med plats för såväl verktyg som biltillbehör.

 

Förråd – I garagets bakre del finns ett förråd där förvaring kan ske utan att tumma på garagets yta. För extra ljusinsläpp finns ett fönster, samt en dörr för att ta sig vidare ut på husets baksida. Rummet är inrett med målat betonggolv, målade väggar samt vitmålat tak. Rummet är även försett med ett mindre frysskåp från Elektro Helios.

 

Kallförråd – I anknytning till förråd och garage nås ett kallförråd som är inrett med målat betonggolv, målad vägg samt gipstak.

 

ÖVRE PLAN

Hall – En stor möblerbar hall som ligger centralt placerad på övre plan. Rummet är öppet upp till nock vilket ger ett luftigt och rymligt intryck. Rummet är inrett med plastmatta, ljusa tapeter i kombination med gråmålad träpanel samt trätak.

 

Sovrum – Första sovrummet på hallens högra sida är inrett med plastmatta, vita tapeter och ljusare trätak. Det halva snedtaket för karaktär till rummet och ger en ombonad känsla. Här nås en lucka till sidovind, som för tillfället är fastskruvad.

 

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnda sovrum finns ett spegelvänt rum med samma planlösning. Rummet har plastmatta på golvet, ljusgrå tapeter samt ett vitmålat trätak. Rummet känns fräscht och rymligt där extra förvaring finns att nyttja bakom luckan till sidovinden.

 

Klädkammare – Rakt fram från trappan och vägg i vägg med toaletten finns en klädkammare för möjlighet till extra förvaring.

 

Toa – Ett fräscht rum försett med toalett och handfat. Ett karaktäristiskt snedtak finns även här att tillgå. På golvet ligger ett plastgolv som föreställer klinkers. Under september 2017 målades väggarna i behagligt beige och så även det vitmålade trätaket.

 

Sovrum – Ett väldigt rymligt och luftigt sovrum med takbjälkar som sätter stilen. Här finns god plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang om så önskas. Rummet har ett härligt mörkt laminatgolv som går i stil med takbjälkarna, ljusa och fräscha tapeter i kombination med en blågrå fondvägg samt ett trätak. Med en egen balkong i västerläge kan lyxen av att varva ner i eftermiddagssolen avnjutas i lugn och ro.

Renoveringar

2014- Nya fönster har installerats i hela huset (ej takfönster).

2015- Garagetaket (tjärpapp) är bytt med hjälp av lokala hantverkare.

2017 – Huset har nyligen genomgått löpande målning och tapetsering i flertal av rummen samt utbyte av varmvattenberedare, köksfläkt och dusch i tvättstugan.

2018- Ny diskmaskin.

Övriga upplysningar

Kaminen kontrollerades och sotades 2017 (godkänd).

Vindsisolering består av ca 200 mm mineralull.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
G
Prestandavärde
147
Utförd
2015-05-18
Taxeringsvärde
Byggnad
511000 kr
Tomt
88000 kr
Totalt
599000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
8
Totalt pantvärde
725500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
3-glas, 2-glas (takfönster)
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
direktverkande el, luft-luft värmepump

Kostnaden för renhållning avser årsaviften för sophämtning. 76 kr per tömning tillkommer. Kostnaden för värme avser 6 m3 ved à 450 kr/m3. I kostnaden för el ingår även eluppvärmning.

Värme
225 kr/månad
El
1481 kr/månad
Vatten/Avlopp
542 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
350 kr/månad
Total driftskostnad
2722 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Övre Bergvägen 23, Dals långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.