Välplanerad modern enplansvilla med tilltalande interiör!

Utgångspris 975 000 kr · Bodanevägen 2, Skåpafors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till detta charmiga enplanshus med tillhörande källardel som är beläget i ett rofyllt villaområde i Skåpafors. Villan är smakfullt inredd i ljus, modern stil med estetiskt tilltalande inredningsdetaljer som sätter husets karaktäristiska prägel. Entréplanet erbjuder ett generöst vardagsrum med en iögonfallande täljstenskamin, ett modernt kök med iögonfallande köksö, tre sovrum samt ett helkaklat badrum. Källarplanet består av en trivsam gillestuga, helkaklat badrum, tvättstuga, hobbyrum samt pannrum med installerad bergvärmepump från 2012. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en riktig pärla i vackra Skåpafors.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Bergvärme
  • Modernt kök med köksö
  • Kaklade badrum
  • Vedkaminer
  • Trevlig, barnvänlig planlösning

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall/entré– Välkomnande hall som ger ett tilltalande första intryck med dess ljusa, moderna interiör och luftiga ytor. Direkt till höger om entrén återfinns ett dekorativt trappräcke och till vänster en matchande spaljé som avskiljer entrén från hallen. Interiören är stilfull och modern med ljust, diskret mönstrade tapeter och vitmålad träpanel i tak. Strax innanför entrédörren ligger ett mörkgrått laminatgolv Fråga säljar! som avgränsar entrésektionen från hallen tillsammans med den prydliga, vita spaljén. Resterande golvytor är beklädda med ett välskött laminatgolv som sträcker sig vidare in i vardagsrum och korridorsutrymme.

 

Vardagsrum– Inbjudande vardagsrum med integrerad matsalsdel där en iögonfallande täljstenskamin fångar betraktarens uppmärksamhet med dess strategiska placering och tilltalande attribut som förhöjs med en dekorativ kaklad vägg bakom kaminen. Rummet är smakfullt inrett med laminatgolv, tapetserade väggar samt vita skivor i tak. I rummet återfinns även utgången till altanen i sydväst och direkt till höger om matsalsdelen har väggen öppnats upp in mot köket vilket skapar en känsla av extra rymd. Rummet är stilfullt inrett med ljusa tapeter som bryts av mot en iögonfallande bredrandig fondvägg som sträcker sig längst med väggen vid sydvästra gaveln. På golvet ligger ett välvårdat laminatgolv som harmoniserar med hallgolvet.

 

Kök– Smakfullt, modernt kök där en murad köksö med inbyggda skåp och sittplatser markerar rummets mittpunkt. Köksinredningen består av profilerade luckor i trä med svarta beslag, gråmelerade bänkskivor med grått kakel ovanför. På golvet ligger en mörk plastmatta och väggarna är tapetserade med ljusa tapeter varav en fondvägg i romantisk stil. Vidare är köket utrustat med fristående kyl och frys från Whirlpool (2016), rostfri spis från Gorenje, diskmaskin från Elektro Helios samt spisfläkt. Köket är inrett med laminatgolv, tapeter samt vita skivor. 

 

Sovrum– Rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp från ett fönster i nordväst och en stor garderob med skjutdörrar som sträcker sig längst med ena väggen. Väggarna är beklädda med en mörk fondtapet, på golvet ligger ett välvårdat laminatgolv och taket består av vita skivor.

 

Sovrum– Ungdomligt rum där en uttrycksfull fondvägg lyfter rummets karaktär och skapar en snygg kontrast mot de angränsande vita väggarna. På golvet ligger ett laminatgolv som är enhetligt med golvet i hallen och i taket sitter vita skivor. Rummet är även försett med två inbyggda garderober samt ett nytt 3-glasfönster.

 

Sovrum– Gulligt flickrum med tapetserade väggar i ljusrosa kulör, ljust laminatgolv samt vita skivor i tak. Rummet är även försett med två inbyggda garderober med profilerade dörrar samt nytt 3-glas fönster.

 

Badrum– Mycket fräscht, helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna, blåmelerade kakelplattor på golvet samt vitmålat trätak som avskiljs från väggarna genom en dekorativ trälist.  I ena hörnet står en duschkabin med aquafärgade glasdörrar och ångbastu. Vidare är badrummet utrustat med vägghängda skåp, kommod med tvättställ samt badrumsspegel och toalett.

 

KÄLLARPLAN

Gillestuga- Gemytligt sällskapsutrymme där en braskamin utgör en dekorativ inredningsdetalj mot de vitmålade väggarna. Perfekt utrymme att umgås med nära och kära framför den värmande brasan.   Rummet är inrett med vävtapeter på väggarna, exklusivt parkettgolv samt vita skivor i tak.

 

Bad– Helkaklat badrum i samma stil som badrummet på entréplan med vita kakelplattor på väggarna, gråmelerade kakelplattor på golvet samt vitmålat tak. Badrummet är utrustat med toalett, duschkabin och handfat.

 

Matkällare– Praktiskt utrymme till av skafferiprodukter eller diverse attiraljer.

 

Tvättstuga – Ljust och rymligt utrymme med plats till förvaringsmöbler och upphängning av tvätt. Rummet är utrustat med en tvättmaskin från Electrolux (2010), torktumlare samt en extra varmvattenberedare. Inredningen består av vitmålat betonggolv, vitmålade vävtapeter på väggarna samt vitmålat tak.  

 

Pannrum – Praktiskt bränsleutrymme med installerad bergvärmepump från Thermia (2012). Rummet är inrett med vitmålade betongväggar, vitmålat tak samt golv av betong.

 

Hobbyrum– Utrymme som med fördel kan nyttjas som hobbyutrymme med vitmålat tak samt golv och väggar av målad betong.

Förråd– Förvaringsutrymme med betonggolv, betongväggar och vitmålat tak.

Övriga byggnader

Garage– Rymlig, fristående garagebyggnad med nytt innertak från 2016 samt eldriven garageport. Byggnaden har även försetts med ett nytt yttertak för cirka 3-4 år sedan.

Altan– Härlig altan med tak och plats för såväl grillen som tillhörande utemöbler. Altanen är belägen i sydväst och erbjuder härlig eftermiddag/kvällssol där minnesvärda grillkvällar kan avnjutas i trevligt sällskap.

Friggebod/gäststuga– Trivsam, inredd gäststuga belägen i tomtens nordvästra hörn med utrymme för sovplats och mindre möblering. På golvet ligger en plastmatta, väggarna är tapetserade och i taket sitter vita skivor. Gäststugan är även försedd med element.

Övriga upplysningar

Sjövatten finns

Fiber finns längs med vägen men är ej framdragen.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
81
Utförd
2017-06-27
Taxeringsvärde
Byggnad
462000 kr
Tomt
126000 kr
Totalt
588000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
8
Totalt pantvärde
965000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
2 kaminer
Fönster
3-glas, 2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Renhållningskostanden avser årsavgiften. 71 kr per tömning tillkommer. Kostnanden för samfällighet avser sjövatten.

El
1144 kr/månad
Vatten/Avlopp
610 kr/månad
Sotning
34 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
395 kr/månad
Total driftskostnad
2285 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Bodanevägen 2, Skåpafors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.