Trivsamt enplanshus på lugna Nästegårdsvägen!

Utgångspris 595 000 kr · Nästegårdsvägen 11, Gustavsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
510 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med central belägenhet i trivsamma Gustavsfors hittas detta välskötta enplanshus med njutbart uterum och rymlig trädgård om 1343 kvadratmeter. Innanför ytterdörren möter en renoverad och välskött insida med ljusa och stilfulla materialval där utrymme finns för umgänge och avkoppling med familj och vänner. Bostaden erbjuder en area om 80,8 kvadratmeter vilket disponeras på renoverat kök (ca 2010) med nya vitvaror, rymligt badrum, vardagsrum, två sovrum och tvättstuga. Utomhus finns gott om utrymme för odlingar och möjlighet att bygga upp sin drömträdgård med blommor och träd, 11-kaffet kan avnjutas på den trivsamma altanen i sydväst och om vädret försämras kan sällskapet enkelt förflyttas till intilliggande uterum. Optimistens Lanthandel ligger belägen på ett gångavstånd om ca 200 meter och i övrigt hittas lugn natur runt knuten och i närheten väntar både Lelång och Västra Silen.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Nybyggd altan och uterum (2017)
  • Stor lättskött trädgård om 1343 kvadratmeter
  • Ljus och fräsch interiör
  • 200m till Optimistens Lanthandel
  • Närhet till Lelång och Västra Silen

Planlösning

Entréplan

Altan och uterum – Från uppfarten möter den nybyggda altanen med tillhörande uterum vilket uppfördes 2017. Uterummet förlänger sommaren under vår och höst men material till isolering av golv kvarlämnas om man även vill göra uterummet tillgängligt att nyttja vintertid. I utrymmet hittas en luft-luftvärmepump från Electrolux 2013 och taket är utrustat med infällda spotlights.

Hall – Innanför ytterdörren välkomnar en ljus och trivsam hall med gott om utrymme till klädförvaring. Rummet är inrett med vackert laminatgolv, vitmålad bröstpanel vilket kombineras med vita tapeter och vitmålat tak. I utrymmet hittas en garderob och luft-luftvärmepump från Hitachi (2015).

Kök – Med vidare steg ned för korridoren hittas köket på vänster hand. Utrymmet renoverades ca 2010 och erbjuder ett ljust och trivsamt utrymme med gott om plats för matgruppen framför fönstret med utsikt i sydväst. Köksinredningen har luckor av massiv ek och vitt kakel bakom arbetsbänken vilket kombineras med laminatgolv, vita tapeter och vitmålat tak. I övrigt är köket försett med induktionsspis från Electrolux (2016), spisfläkt från Electrolux Silence, integrerad diskmaskin från Electrolux (2016) samt fullstort kylskåp med kolsyrat vatten och frysskåp med ismaskin, båda Husqvarna (2016).

Badrum – Ett rymligt badrum vilket renoverades 1996 med ny våtrumsmatta på golv. Rummet är i övrigt inrett med matchande blå våtrumsväggar och vitmålat tak samt inhyser toalettstol, handfat och varmvattenberedare från Thermia 80 L (2019). I rummet finns golvbrunn med möjlighet att installera duschkabin.

Vardagsrum – Vägg i vägg med köket hittas det rymliga vardagsrummet. Utrymmet erbjuder plats för flera möblemang så som förslagsvis soffgrupp och matplats. Här vilar en stilla utsikt över trädgården på bostadens baksida utanför det stora fönstret i öst. Vardagsrummet är inrett i rogivande färgsättning med laminatgolv, beigea tapeter och vitmålat tak. Rummet uppvärms med eldriven takvärme samt vattenburet element.

Sovrum – Rakt fram i hallen hittas bostadens första sovrum. Utrymmet är inrett med laminatgolv, röda tapeter och vitmålat tak samt en stilla utsikt över trädgården vilande utanför fönstret. Rummet uppvärms med eldriven takvärme och vattenburet element samt inhyser en garderob.

Sovrum – Innanför tidigare nämnt sovrum hittas bostadens andra sovrum. Utrymmet är trevligt inrett i ljusgrå färgsättning med plastmatta, randiga tapeter och ljust laserat trätak. I rummet finns flera garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Klädkammare – I hallen hittas en rymlig klädkammare vilket även inhyser centraldammsugaren.

Tvättstuga/pannrum – Från uterummet hittas ingång till tvättstuga/pannrum samt förråd. Rummet är inrett med våtrumsmatta från 80-talet i havsblå nyans vilket kombineras med vitmålat tak. Här erbjuds förvaring i skåp och en praktisk arbetsbänk, vedpanna (hål i röret, ej besiktigad) samt två ackumulatortankar á 150L bakom väggen. I övrigt hittas även nyare tvättmaskin från Electrolux 9kg, tvättho och dusch.

Övriga byggnader

Fristående förråd – En fristående förrådsbyggnad med två bodar vilket är uppförd på plintar med träpanel och plåttak. Byggnaden är utrustad med el.

Friggebod – En isolerad friggebod vilket kan nyttjas som gäststuga. Byggnaden är uppförd på plintar med träpanel och plåttak samt för försedd med el och uppvärms med elelement. Rummet är inrett med plastmatta, tapeter och vitmålat tak.

Övriga upplysningar

Besiktning och dolda fel-försäkring – Fastigheten har besiktigats och försäkrats mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att läsa hos mäklaren.

Renoveringar – Sedan säljarnas förvärv 1996 har följande renoveringar genomförts, köket renoverades och fick nya köksluckor ca 2010, golven i huset har bytts ut mellan 2013–2017, huset målades 2016 (ej norrsidan) och i övrigt har löpande tapetsering och invändig målning genomförts.

Boarea – Fastighetens boarea har uppmätts av säljarna till 80,8 kvadratmeter. Den taxerade ytan registrerad hos Skatteverket är 62 m2.

Eldstäder – Enligt den lokala sotaren har ingen kontroll av eldstad/skorsten ägt rum på senare år.

Servitut

Ledningsratt vatten-och avloppsledningar, Last
1460-956 – 1, 2017-10-26

Naturvårdsbestämmelse

Vattenskyddsområde
Akt: 1460-P24
Beslutsdatum: 1970-03-20
Senaste ändring: 2003-09-30

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
208
Utförd
2020-07-10
Taxeringsvärde
Byggnad
266000 kr
Tomt
143000 kr
Totalt
409000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
248000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2+1 glas, 3-glas
Ventilation
Självdrag + mekaniskt i badrum
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-luft värmepump, vedpanna, takvärme

Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3068 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
333 kr/månad
El
1000 kr/månad
Vatten/Avlopp
527 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
248 kr/månad
Total driftskostnad
2240 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Nästegårdsvägen 11, Gustavsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.