Trivsam enplansvilla med stor källare i naturskönt område!

Utgångspris 495 000 kr · Bäckvägen 9, Dals Långed
Visningar
  • Torsdag 3 maj 16:00 - 16:45
    Anmäl dig gärna till visning!
Boka här

Välkomna till en rymlig villa med hörntomt, placerad med naturen runt knuten. Villan erbjuder en stor inhägnad trädgård och innehar både växthus och gäststuga på tomten. Med två sovrum, stort vardagsrum med angränsade matsal, exklusivt kök och ett kaklat badrum återfinns hela bostadsdelen på ett och samma plan. Huset har även en stor källare med mycket förvaringsmöjligheter samt tillgång till hobbyrum och tvättstuga. Villan ligger belägen med närhet till både centrala Dals Långeds bekvämligheter samt lugna naturstråk!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Centraldammsugare
  • Godkänd öppen spis med kassett
  • Gemytlig trädgård med växthus och gäststuga
  • Kök med inredning i trä och många exklusiva detaljer

Planlösning

Entréplan

Hall – Via ytterdörren nås en ljus och öppen hall i vinkel där bostadens alla rum angränsar. På golvet ligger en praktisk plastmatta, väggarna är beklädda med vita diskret mönstrade tapeter och vita skivor i tak. Bredvid ytterdörren återfinns ett glasparti som med hjälp av de angränsade rummens fönster ger bra ljusinsläpp. I korridoren mot sovrum och badrum finns en garderobsvägg med flera garderober som tillgodoser bra förvaring.

Kök – Vidare återfinns ett gediget träkök med en exklusiv framton. Med en stor bänkskiva i vinkel erbjuds god arbetsyta, bakom denna sitter ett ljust kakel med en dekorativ list som går i stil med köksluckorna. Köket har en vitrindel med glas som ger en exklusiv känsla och inbyggda spotlights som förstärker denna.  Rummet har delvis nya vitvaror i modern stil så som inbyggd ugn och micro (Bosch), rostfritt kylskåp från 2017 (Samsung), diskmaskin (Bosch), spishäll och fläkt (Husqvarna). Väggarna är beklädda med gröna tapeter och kombineras med en ljus plastmatta och vita skivor i tak. Rummet har plats för en mindre matgrupp som komplement till matsalen.

Vardagsrum – Ett rymligt och ljust rum med stort burspråk och öppen spis. Den öppna spisen har en kassett installerad och är godkänd, denna kan därmed erbjuda härliga stunder framför värmande och avslappnande brasor. Rummet har parkettgolv, ljusa tapeter och vitmålat tak med vacker takrosett. Via vardagsrummet nås en stor och härlig inglasad altan på villans baksida. Denna har trägolv, plasttak och stora fönsterpartier med skjutdörrar som komplement till de fasta fönstren.

Matsal – Ett mindre sovrum har tidigare öppnats upp och brukas idag som matsal. Här finns god plats för en större matgrupp, men även ytterligare möblemang om så önskas. Här återfinns även ett större fönster och dörr som leder vidare ut till hallen. Rummet har berikats med ett vackert trägolv, ljusa tapeter och vitmålat tak.

Sovrum – Vidare ner i hallen nås ett rymligt sovrum med mycket förvaring. Rummet har utöver de tre inbyggda garderoberna även plats för ytterligare möblemang. Ett ljust och fräscht rum med vackert trägolv, ljusgrå tapeter och vitmålat tak där en god natts sömn kan avnjutas med ro.

Sovrum – I villans bortre del ligger ett mindre men yteffektivt sovrum placerat. Även detta rum har vackert trägolv som kombineras med ljusgröna tapeter och vitmålat tak. Förutom den garderob som finns placerad i rummet finns även plats till ytterligare möblemang utöver säng.

Badrum – I anslutning till båda sovrummen återfinns bostadens badrum. Golvet består av havsblå klinkers som kombineras med vitt kakel och vävtapet, i taket sitter vita skivor.  Rummet yteffektiviseras med hjälp av infällbara duschväggar och utöver detta återfinns även toalett och handfat.

 

Källarplan

Korridor – Från övre plan nås via källartrappan en korridor med anslutning till källarens alla utrymmen. Rummet består av gråmålat betonggolv, mönstermålade betongväggar likt tapet och vitmålat betongtak. Ett ljust och fräscht utrymme!

Tvättstuga – Rummet inhyser utöver tvättmöjligheter även dusch med dekorativa glasväggar och stora arbetsytor. Här återfinns en nyare tvättmaskin (Bosch), torktumlare (Husqvarna) och större tvättho. Rummet är genomgående ljust med vitmålade betongväggar och tak samt gråmålat betonggolv med kontrasterande skåpluckor i mörkt blå.

Pannrum – Ett rymligt pannrum med god plats till förvaring. Rummet inhyser en luft-vattenvärmepump från Thermia (ca 2011) som servades under november/december 2017. Här finns även vattenmätaren och ett nyare element installerat. Rummet består genomgående av vitmålad betong, golvet är målat mörkt grönt.

Matkällare – Källarplan erbjuder en mindre matkällare belägen på våningsplanets kortsida.

Förråd – I anslutning till matkällaren återfinns ett större förråd.

Förråd – Ett större förråd beläget under trappan. Här återfinns även centraldammsugaren.

Hall – I anslutning till källaringången återfinns en större hall, här finns en nyare frysbox från Electrolux införskaffad under december 2016.

Hobbyrum – Ett stort hobbyrum med stor arbetsbänk och hyllplan för extra förvaring. Gråmålat betonggolv, vitmålade betongväggar samt tak.

Övriga byggnader

Garage – I anslutning till byggnaden återfinns ett stort och rymligt garage med träväggar, trätak och betonggolv. I garaget återfinns förvaring i form av högskåp med mörkblå luckor.

Gäststuga – Bygganden består av ett rum och är uppförd på plintar. Stugan har träpanel utvändigt, betongtegeltak och 2-glasfönster. Rummet är inredd med tak, väggar och golv bestående av trä. Ström finns indragen och tillgänglig i stugan.

Växthus – I trädgårdens utkant står ett växthus att tillgå för den med gröna fingrar.

Övrig information

Friskrivningsklausul – Bostaden säljs med friskrivningsklausul. Fastigheten säljs av dödsbo som saknar information om husets skick och historik. Köparen hänvisas till sin undersökningsplikt.

Överförmyndarens godkännande – Fastighetsförsäljningen måste godkännas av Överförmyndaren för Bengtsfors kommun.

Radon – Korttidsmätning utfördes under perioden 2018-03-16 – 2018-03-25. Uppmätta radongashalter är 370 +/- 60 Bq/m3 i Sovrum och 330 +/- Bq/m3 i vardagsrum. Se separat radonrapport.

Servitut

Avtalsservitut ledning mm, Last
15-IM6-60/162 – 1, 1960-03-02

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
113
Utförd
2018-04-16
Taxeringsvärde
Byggnad
323000 kr
Tomt
78000 kr
Totalt
401000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
442000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Gasbetong
Bjälklag
Betong
Fasad
Puts
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis med kassett
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 76 kr per tömning tillkommer.

El
1545 kr/månad
Vatten/Avlopp
583 kr/månad
Sotning
34 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Total driftskostnad
2446 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Bäckvägen 9, Dals Långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.