Trevligt fritidshus med gångavstånd till tjärn!

Utgångspris 650 000 kr · Koperud 5, Gustavsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Endast 70 meter från Känsbytjärnet hittas detta bekväma fritidshus uppfört under 90-talet och tillbyggt 2005. Här erbjuds gott om plats för familj och vänner att umgås i luftigt vardagsrum och socialt kök, båda med avkopplande sjöutsikt utanför fönstren. Stugan är försedd med ett rymligt sovrum och en sovalkov där möjlighet finns att med enkelhet bygga ytterligare ett sovrum. Flera av stugans golv är försedda med behaglig golvvärme och fastigheten är utrustad med fiber. Med endast en kort promenad nås tjärnet och vid kvällstid kan man avnjuta solnedgången på altanen med det glittrande vattnet i förgrunden. Denna rofyllda plats erbjuder den stillhet och lugn många drömmer om att spendera sin lediga tid vid. Här finns plats för familjen att njuta av den lediga tiden tillsammans, varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • 70 meter till Känsbytjärnet
  • Golvvärme i flera rum
  • Fiber
  • Sjöutsikt från kök och vardagsrum

Planlösning

Entréplan

Farstu – Välkommen in i farstun! Utrymmet är inrett med klinkers som uppvärms med behaglig golvvärme, träpanel på väggarna och vitmålat tak. Genom flera fönster i tre väderstreck sprids stora mängder dagsljus in i utrymmet och takhöjden tillför en härlig luftighet till rummet.

Hall – Vidare från farstun beträds hallen med god förvaring i tre platsbyggda garderober samt gott om plats för hatthylla och skoställ. Utrymmet är inrett med praktisk plastmatta på golv, träpanel på väggar och vitmålat trätak.

Kök – Med några vidare steg beträds stugans sociala kök där familj och vänner kan samlas vid bardisken. Utanför fönstren i burspråket vilar den lugnande utsikten över intilliggande åkermark och Känsbytjärnet, burspråket belyses med infällda spotlights och solnedgången utanför fönstret blir då ett naturligt blickfång i rummet. Köket är inrett med praktisk plastmatta likt intilliggande hall, träpanel på väggar och vitmålat trätak. Bakom arbetsbänken är väggen kaklad och i övrigt är köket försett med spis från Husqvarna och kombinerad kyl/frys från Cylinda. I rummet finns även plats för matgrupp som komplement till bardisken.

Sovalkov – En större sovalkov som med enkelhet kan byggas om till sovrum. Utrymmet är inrett likt intilliggande kök med plastmatta på golv, träpanel på väggar och vitmålat trätak och erbjuder plats för mindre dubbelsäng.

Badrum – Ett lagom stort badrum utrustat med dusch, handfat, toalettstol, tvättmaskin och torktumlare. I övrigt är rummet inrett med våtrumsmatta, en kombination av våtrumstapet och träpanel på väggar samt trätak.

Rum – Utrymmet beläget mellan gamla och nya delen kan med fördel nyttjas som ytterligare en sovalkov, som förvaringsutrymme eller myshörna. Rummet är inrett med plastmatta samt träpanel på väggar och tak, utanför fönstret vilar en stilla utsikt mot intilliggande träd. 

Hall – Vidare beträds utbyggnaden från 2005 där en mindre hall möter. Från hallen finns utgång till fastighetens södra långsida samt vidare anslutning till vardagsrum och sovrum. Rummet är inrett med ljus klinkers som försetts med behaglig golvvärme, beigea tapeter och vitmålat tak.

Sovrum – Beläget i byggnadens västra del hittas det rymliga sovrummet. Här finns gott om plats för dubbelsängen och förvaringsutrymme erbjuds i platsbyggd garderob. Rummet är inrett med parkettgolv som utrustats med golvvärme, mönstrade tapeter och det vitmålade taket som ger rummet stor karaktär av den vinklade utformningen.

Vardagsrum – Några steg ner för trappan beträds det rymliga vardagsrummet, som karaktäriseras av den fridfulla utsikten utanför de många fönstren och bjuder in naturen att bli en del av interiören. Takhöjden bringar en luftighet till rummet och frihetskänslan är stor. Rummet är inrett med parkettgolv utrustat med golvvärme, vita tapeter och vitmålat tak som är öppet upp till nock. Här erbjuds gott om plats för flera möblemang och ett utmärkt utrymme för nedvarvning med nära och kära eller i sitt eget sällskap! Vidare från vardagsrummet kan trädgårdens norra del beträdas genom den helglasade altandörren.

Övriga utrymmen

Källare – Byggnaden är utrustad med två källarutrymmen, en tillhörande byggnaden från 90-talet och en för tillbyggnaden från 2005.

Övriga upplysningar

Fiber – Fastigheten är försedd med fiber och ligger inom området för Vårviks Fiberförening.

Vatten/Avlopp – Gemensamhetsanläggning finns för vatten där man delar brunn med grannfastigheten.  Enligt delegeringsbeslut från Dalslands Miljö & Energiförbund daterat 2018-12-14 är avloppsanordningen bristfällig och måste åtgärdas innan 2019-12-30. Efter kontakt med Dalslands Miljö & Energiförbund har dispens för åtgärdande givits till 2021-10-31. 

Offert avloppsanläggning – Säljaren har fått en offert från JEAB för istallation av ny avloppsanläggning på 55.000kr inkl. moms. Offert finns att läsa hos mäklaren. Efter installation tillkommer en avgift för tillstånd från Dalslands Miljö & Energiförbund på 7.000kr.

Servitut – Servitut finns för parkering och vattenledningar.

Energideklaration – Fastigheten har använts som fritidshus (mindre än 4 månader per år) och är därmed undantaget från Boverkets krav om energideklaration.

Taxering – Enligt Skatteverket är fastigheten är taxerad som småhusenhet, tomtmark (210). Fastigheten bör dock taxeras om som småhusenhet (220).

Strandskydd – Fastigheten ligger inom strandskyddat området vilket innebär att strandskyddsdispens måste sökas för om-, till-, och nybyggnad.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors TORRSKOGS-BÖN GA:3
fnr_140841575

Servitut

Officialservitut parkering, Förmån
1460-365 – 3, 2010-01-11

Officialservitut vattenledning, Förmån
1460-365 – 2, 2010-01-11

Officialservitut vattenledning, Förmån
1460-365 – 1, 2010-01-11

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
kr
Tomt
49000 kr
Totalt
49000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
210
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
400000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Krypgrund/Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Takskingel
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Vatten genom gemensamhetsanläggning. Sluten tank.
Uppvärmning
Elpatron (vattenburret)

I kostnaden för vatten/avlopp ingår den årliga kostnaden för slamsugning av brunnen. Värme ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgift för permanentboende. 80 kr per tömning tillkommer. Fiber kostar 100 kr/kvartal.

El
1000 kr/månad
Vatten/Avlopp
83 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Total driftskostnad
1421 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Koperud 5, Gustavsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.