Strandtomt med två campingstugor!

Utgångspris 695 000 kr · Tormansbyn 15, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Fastighet för den som drömmer om sin EGEN STRAND med öppet, soligt läge mitt i den vackra dalsländska naturen! Fastigheten ligger vid sjön Ärtingen med egen brygga och möjlighet till båt och bad i det stilla vattnet. Ärtingen är en mycket lugn sjö, perfekt för bad, kanot samt kajak; från Ärtingen finns även passage till Lelång och Dalslands kanal. På fastigheten finns två mysiga nybyggda campingstugor, båda med sjöutsikt och bara några meters avstånd från sjön. I närheten finns även uppvuxen skog med goda vandringsmöjligheter, svamp och bär. Fastigheten är lättåtkomlig och ligger ca 11 km från Bengtsfors tätort och 3,5 mil från norska gränsen.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Strandtomt vid Ärtingen
  • Egen brygga
  • Nybyggd campingstugan 2004
  • Stuga ca 20 meter från vattnet

Beskrivning

Storstugan

Mysig stuga på 17 m2 byggt år 2004. Stugan har öppet upp till nock och är mycket ljus vilket gör att det lilla utrymmet får en härlig rymd. Inredningen består av trägolv och vitmålad panel på väggarna och i tak. Utanför stugan finns en härlig liten altan i söder och uteplats (stenläggning) med vidsträckt utsikt över sjön.

Byggnaden står på plintar med isolering i golv, väggar och tak. Byggnaden är klädd utvändigt med träpanel, lertegel på taket och tvåglasfönster med utsikt över sjön.  El med jordfelsbrytare finns inkopplad och huset värms med oljefyllt element.

 

Lillstugan

Härlig stuga som ligger ca 20 meter från sjön! Inredningen är enkel och stilren med trägolv, liggande träpanel målad med vitlasyr på väggarna och träpanel i tak. Även denna stuga har öppet upp till nock vilket skapar rymd, ljusinsläpp genom fönster i öst och syd.

Byggnaden står på cementblock och är oisolerad. Byggnaden är klädd utvändigt med träpanel med snickarglädje och plåt på taket. Fönstren är kopplade tvåglas. El är indragen. Byggnadsår ca 1991.

 

Tomt och trädgård

Husen ligger i etage på en stor och solig tomt med egen strand i Ärtingen. Här finns det gott om plats till spring och lek samt till avkoppling i den lugna naturen. Tomten är dränerad. Till tomten hör även brygga. Fastigheten ligger idealiskt i ett öppet område omringad av vacker skog med svamp och bär.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
kr
Tomt
448000 kr
Totalt
448000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
213
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
75000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Torpargrund
Grundmur
Plintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Tegelpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Rätt att använda grävd brunn på grannfastigheten Tormansbyn 1:25, avlopp saknas
Uppvärmning
Direktverkande el

Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3360 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
296 kr/månad
Försäkring
69 kr/månad
Total driftskostnad
365 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Tormansbyn 15, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.