Spektakulär villa med imponerande arkitektur!

Utgångspris 1 995 000 kr · Strandvägen 21, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
1 900 000 kr - Budgivare 5

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Billingsfors trevligaste läge vid det som i folkmun fått smeknamnet Guldkusten, endast 10 minuters bilfärd från centrala Bengtsfors. Här avnjuts imponerande arkitektur i vacker miljö med superbt läge vid minimalt trafikerad återvändsgata. Denna spektakulära villa erbjuder en total area om 342 väldisponerade kvadratmeter med rymliga sällskapsutrymmen och inte mindre än fyra sovrum. Husets exteriör är lummig med trevliga ytor som med ett lugnt och ostört läge inbjuder till avkoppling och umgänge vid den vidsträckta och soldränkta uteplatsen i bästa sydvästläge med en harmonisk sjöutsikt i horisonten. På uppfarten finns utrymme för två bilar och ytterligare två i garaget för den som önskar. En fastighet för den som inte nöjer sig med vad som helst, här bor man med vattnet och skogen som tavla utanför fönstren samt livskvalitet och lugn som beskrivning av dagen. En fastighet som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • 150 meter till Laxsjön
  • Imponerande arkitektur
  • Vidsträckta ytor och 4 sovrum
  • Förstklassigt läge på trevliga Guldkusten
  • Lummig trädgård med sol från morgon till kväll

Planlösning

Entréplan

Hall – Genom väggen med glaspartier i nordöst bjuds dagsljuset in i den rymliga hallen med tidstypisk interiör i form av vacker marmorklinkers på golv, karaktärssättande fondvägg i tegel som kombineras med vita vävtapeter och vitmålat trätak. Här finns gott om plats för hela familjens ytterkläder vid hatthylla, skoställ och i garderob. Några steg längre in i hallen utökas takhöjden och en härlig frihetskänsla infinner sig då ljuset från det högt liggande fönstret förstärker intrycket av rummets luftighet.

WC – Med praktisk belägenhet i hallen nås en mindre gästtoa försedd med toalettstol och handfat. Rummet är inrett med klinkers på golv, tidstypiska tapeter med lekfullt blommönster samt vitmålat tak.

Matsal – Med vidare steg genom hallen uppdagas en rymlig matsal med stora fönsterpartier som bjuder in naturens attribut till att bli en del av interiören. Utrymmet angränsar till intilliggande kök och har en öppen planlösning som knyter samman med det rymliga vardagsrummet i anslutning. Matsalen är inredd med ljust trägolv, vita strukturtapeter och vitmålat trätak som skapar en lugn och harmonisk bas att inreda.

Kök – I anslutning till matsalen hittas ett praktiskt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Här kan brödet knådas medan blicken drömskt kan sväva iväg mot intilliggande grönområde, kanske sitter en sädesärla i fågelholken utanför eller skymtas ett smygande rådjur i skogsbrynet. Köket är inrett med plastmatta på golv, ljusa tapeter, vitmålat trätak och bakom arbetsytorna har väggarna kaklats med klassiskt vitt kakel. Köket är utrustat med spis från Husqvarna, fläkt, kylskåp och frysskåp från Electrolux samt diskmaskin (ur funktion).

Vardagsrum – Vid detta vidsträckta vardagsrum välkomnas kombinationen av vatten, natur och de blommande rosbuskarna utanför fönstren som likt den vackraste tavla som bepryder väggarna. Rummet erbjuder utrymme för flera möblemang där hela familjen kan ta plats med vänner för umgänge och avkoppling. Vardagsrummet är inrett med ljus heltäckningsmatta, vita tapeter och vitmålat trätak likt intilliggande utrymmen och kompletteras med tidstypiska tegeldetaljer som skapar karaktär till rummet tillsammans med de vackra fönsterbänkarna i marmor och hela entréplanets stil knyts samman harmoniskt.

Altan – Med utgång från inre hallen nås den fantastiska uteplatsen i njutbar sydväst. I dess olika etage erbjuds vidsträckta ytor för möblemang och med möjlighet att skapa sin egna fantastiska oas ostört från omvärlden. Här kan solens strålar avnjutas hela dagen lång för såväl frukost som lunch och middag. En självklar plats för umgänge som man inte vill slita sig från!

Kontor – Ett halvt plan upp, på höger hand om trappan nås ett luftigt kontor med harmonisk sjöutsikt vilande utanför fönstren. Rummet är inrett med heltäckningsmatta, vitmålade vävtapeter samt vitmålat trätak och inhyser tre platsbyggda garderober.

Sovrum – Vidare till vänster hand om trappan nås bostadens första sovrum. Här erbjuds ett lagom stort sovrum för enkelsängen samt övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med grönmönstrad plastmatta på golv, vitmålade vävtapeter och vita skivor i tak samt inhyser tre platsbyggda garderober.

Sovrum – Välkommen in till master bedroom, som försetts med eget badrum och fyra platsbyggda garderober. Rummet är inrett med heltäckningsmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak samt erbjuder en avkopplande utsikt över intilliggande grönområde på bostadens framsida.

Badrum – Vidare beträds sovrummets egna badrum, ett rymligt badrum för lugna och harmoniska minuter för morgonbestyren att ta form. Rummet är inrett med beige våtrumsmatta på golv, mönstrade våtrumstapeter i brun färgsättning samt vita skivor i tak. I övrigt är rummet försett med badkar, toalettstol och handfat samt varmvattenledningar till element under golvet vilket skapar en värmande känsla under fötterna.

Badrum – Ytterligare ett par steg ner i korridoren hittas bostadens andra badrum. Utrymmet är inrett med beige våtrumsmatta, vita våtrumstapeter med matchande mönster samt vitmålat tak. Badrummet är försett med toalettstol, handfat samt duschvägg och får ett härligt dagsljusinsläpp från fönstret i öst.

Sovrum – Mitt emot tidigare nämnt utrymme hittas bostadens tredje sovrum, ett större utrymme med gott om plats för dubbelsängen. Rummet är inrett med grön heltäckningsmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak samt inhyser tre platsbyggda garderober och stora fönsterpartier där man med enkelhet kan tolka vädret för dagen vid uppvaknandet.

Sovrum – Ett par steg tillbaka ner mot sällskapsrummen hittas det fjärde och sista sovrummet. Detta utrymme är inrett likt intilliggande sovrum med grön heltäckningsmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak, samt inhyser tre platsbyggda garderober.

 

Nedre plan

Allrum – Vidare ner till det nedre våningsplanet möter ett större allrum med mycket gott om plats för soffgruppen. Rummet är inrett med ljust trägolv, vita tapeter och vitmålat tak samt bjuds på härligt ljusinsläpp från intilliggande rum samt fönstren i nordöst. Som ett härligt blickfång både från sällskapsrummen på entréplan samt i allrummet hittas en fantastiskt trevlig braskamin som med sina utbyggda tegeldetaljer erbjuder såväl förvaring till veden som till dekoration och växter, ett underbart blickfång som knyter samman våningsplanen och ger alla chansen att njuta av den sprakande känslan!

Rum – Vägg i vägg med tidigare nämnt allrum öppnar ett vidsträckt rum upp med fantastiskt ljusinsläpp bakom de dekorativa pardörrarna med glaspartier. Rummet är inrett med mönstrad heltäckningsmatta i gul nyans, vita tapeter och vitmålat tak och utanför fönstren avspeglas även här en rofylld sjöutsikt. I rummet finns mycket gott om plats för familj och vänner att umgås, varför inte passa på att inreda ett biorum eller biljardrum när ytorna tillåter? Endast fantasin sätter gränser kring rummets potential!

Tvättstuga – Vidare genom allrummet nås bostadens mer praktiska utrymmen. Genom en mindre hall beträds tvättstugan som erbjuder gott om plats för sortering och vikning av kläder, en vidare utgång till trädäcket i sydväst samt både bastu och ett kaklat duschutrymme. Rummet är inrett med praktisk plastmatta på golv, mönstrade tapeter i solgul nyans och vitmålat tak. Tvättstugan är i övrigt försett med tvättmaskin från Cylinda, torktumlare från Zanussi, tvättho samt förvaringsmöjligheter i skåp och lådor.

Pannrum – På andra sidan hallen hittas bostadens pannrum som beträds genom ett mindre rum med förvaringsmöjlighet i tre garderober. Utrymmet är inrett med betong och inhyser oljepanna (1976) och oljetank.

Rum – Med ytterligare några steg nås ett större inrett rum med gott om plats för såväl förvaring som hobbyverksamhet. Rummet är inrett med ljus plastmatta på golv, målade vävtapeter och vitmålat tak samt leder vidare till intilliggande dubbelgarage och ett ytterligare förrådsutrymme.

Förråd – Vidare från intilliggande rum hittas ett praktiskt förrådsutrymme med vidare utgång till bostadens kortsida. Rummet är inrett med ljus plastmatta på golv samt gips på väggar och tak.

Dubbelgarage – Välkommen in i ett vidsträckt garage med plats för två bilar samt arbetsbänk. Rummet är inrett med betonggolv, en kombination av tegel och gips på väggarna samt gipstak.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors SKÅPENÄS GA:3
fnr_140712766

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors SKÅPENÄS GA:2
fnr_140712765

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors SKÅPENÄS GA:1
fnr_140712764

Övriga upplysningar

Vatten/Avlopp – Fastigheten är ansluten till områdets gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp.

Energideklaration – Fastigheten har använts som fritidshus (mindre än 4 månader per år) och är därmed undantaget från Boverkets krav om energideklaration.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
930000 kr
Tomt
223000 kr
Totalt
1153000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
8
Totalt pantvärde
950000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Murad
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel/Träpanel
Takbeklädnad
Tjärpapp
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Enskilt vatten/avlopp genom gemensamhetsanläggning
Uppvärmning
Olja (kombipanna)

Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer I kostnaden för värme ingår olja. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 8049 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
1417 kr/månad
El
1000 kr/månad
Vatten/Avlopp
150 kr/månad
Sotning
29 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
317 kr/månad
Total driftskostnad
3000 kr/månad

Planlösning

Adress

Strandvägen 21, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.