Smakfullt renoverad villa i barnvänligt område!

Utgångspris 750 000 kr · Hagvägen 5, Dals Långed
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Hagvägen 5, där moderna materialval och stilren färgsättning sätter prägel på denna lagom stora villa uppförd år 1975. Bostadens totalt 197 kvadratmeter består av tre möjliga sovrum, fräscha badrum på båda plan, stort förrådsutrymme i anslutning till kök, luftig planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor källare med inredd gillestuga och flera förrådsutrymmen. Villan har löpande renoverats sedan 2015 och har under dessa år bland annat fått nytt kök, nytt badrum på entréplan samt uppfräschat badrum i källarplan, målad fasad med delvis ny brädfodring och helrenovering av de inre ytskikten på entréplan. Varmt välkommen att uppleva denna pärla på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Helrenoverade ytskikt på entréplan och nytt kök 2015
  • Rykande färskt badrum från 2018
  • Tre möjliga sovrum och stor gillestuga
  • Luftig och välplanerad planlösning
  • Solig hörntomt i barnvänligt område

Planlösning

Entréplan

Hall – Vid första beträdande av fastigheten välkomnar en stor och rymlig hall där en bra överblick ges över vad bostaden har att erbjuda! Golvet är beklätt med vacker ekparkett, vitmålad tapet på väggarna och vita skivor i tak. I hallen erbjuds gott om förvaring med plats till hatthylla som komplement till den platsbyggda garderoben. Via fönsterrutan i anslutning till ytterdörren och med ljusinsläpp från intilliggande sovrum och anslutande vardagsrum sprids mycket behagligt dagsljus till utrymmet och får detta att upplevas ljust och välkomnande.

Sovrum – På höger hand från hallen nås bostadens första sovrum. Rummet är inrett med klassiskt laminatgolv, stilrena grå tapeter beklädda med grafiskt mönster och vita skivor i tak. Genom det stora fönstret i sydväst skönjas rofylld utsikt mot intilliggande grönområde och där varken morgonsol eller kvällssol rubbar sömnrytmen.

Badrum – På vänster hand i hallen nås ett rykande färskt badrum som nyligen stod klart efter renovering under 2018. Här har mycket stilrena materialval fått ta plats med det moderna möblemanget och tillsammans skapat ett fulländat utrymme. I badrummet återfinns ny toalettstol, handfat med förvaring som går i stil med övriga möbler i rummet samt en mycket rymlig duschkabin med flertalet funktioner och lyxigt uttryck. Golvet bekläds av en plastmatta med dekorativt mönster i klassisk stil som kontrasterar väl med de högblanka vita våtrumsskivorna på väggarna.

Kök – Under 2015 renoverades detta välplanerade kök och valet föll på vit köksinredning med släta luckor, silvriga beslag och mörkgrå bänkskiva. Istället för kakel föll valet på stänkskydd i form av en glasskiva som istället framhäver den behagliga tapeten som återfinns runt om i utrymmet.  Rummet har tillgodosetts med mycket förvaringsmöjligheter i skåp och lådor som inhyser såväl grytor som tallrikar och torrvaror. Köket är vidare försett med kylskåp och frysskåp från Husqvarna, integrerad diskmaskin med skåpsfront, spishäll, fläktkåpa i rostfritt stål samt integrerad ugn och mikro (samtliga från Ikea). Över köksbänken återfinns spotlights som ger ett arbetsvänligt sken och belyser detaljerna vackert.

Matsal – Beläget med direkt anslutning till köket återfinns matsalen där gästerna kan hålla kocken sällskap under matlagningen och där den efterkommande serveringen sker enkelt utan omvägar runt om i huset. Matsalen är likt intilliggande kök inrett med ekparkettgolv, mönstrade tapeter i behaglig färgsättning och vita skivor i tak samt har berikats med ett platsbyggt vitrinskåp som går i stil med kökets övriga inredning.

Förråd – Från både matsal, carport och trädgårdens baksida nås det rymliga förrådet beläget i bostadens norra hörn. Här kan nödvändigheter som stegar, verktyg och övriga skrymmande ting förvaras. Utrymmet är försett med praktiskt hyllsystem där tydlig överblick kan fås och golvytan kan hållas fri från möblemang och därmed med enkelhet rengöras. Rummet är inrett med mörkgrå plastmatta, vitmålade väggar och vita skivor i tak.

Vardagsrum – Med vidare gång från matsalen nås det rymliga och öppna vardagsrummet beläget i husets hjärta. Här kan gästerna med enkla steg förflyttas från middagsbordet till soffgruppen för att varva ner efter en trevlig bjudning, till vardags funkar planlösningen lika bra när popcornskålen ska förflyttas från mikro till soffbord. Från vardagsrummet nås även en mindre altan där sällskap av en väldoftande rododendronbuske förgyller morgonens första kaffekopp som kan avnjutas i solens första värmande strålar för dagen. Här berikas rummet av de stora fönsterpartierna som sprider mängder med ljus över samtliga anslutande utrymmen. På väggen belägen mot sovrummen har en praktisk öppningsbar trävägg byggts upp i rustik stil som med hjälp av gångjärn döljer tråkiga men nödvändiga kablar ur synfältet och ger därmed en renare yta att vila ögonen på. Vidare är rummet inrett med ekparkettgolv likt intilliggande rum, vitmålade tapeter och vita skivor i tak.

Sovrum – Beläget i bostadens östra hörn hittas ett lagom stort sovrum som inhyser dubbelsäng eller enkelsäng med skrivbord utan konstigheter och genom fönstret kan stilla utsikt skönjas över trädgårdens baksida. Rummet är vidare inrett med laminatgolv, mörkgrå tapeter med en matchande fondvägg i samma färgsättning samt vita skivor i tak.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt rum hittas ett trevligt sovrum i modell större. Här har dubbelsängen gott om plats tillsammans med övrigt möblemang i form av sittplatser och kompletterande förvaringsmöbler. I rummet återfinns en mycket praktisk garderobsvägg som inhyser mängder med kläder och vidare är rummet inrett med ljust laminatgolv, mörkgrå tapeter och vita skivor i tak.

 

Källarplan

Gillestuga – Med belägenhet i vardagsrummet hittas trappan som leder vidare ner till källarplan. Direkt från trappan beträds den rymliga gillestugan som kan nyttjas som allrum, hemmagym eller varför inte bygga ett till sovrum om behovet finns. Rummet är inrett med gul plastmatta, ljusa tapeter med behagligt mönster och vita skivor i tak. Från gillestugan kan de övriga utrymmena belägna på källarplan nås.

Rum – Vägg i vägg med gillestugan hittas ett mindre rum som kan nyttjas som förråd, sovrum eller kontor. Rummet är inrett med plastmatta på golv, mönstrade tapeter i grön färgsättning och vita skivor i tak. Från rummet kan både gillestuga och en intilliggande hall med egen ingång nås.

Hall – Centralt beläget på källarplan och med egen ingång från utsidan nås en inre hall inredd med målat betonggolv, härliga retrotapeter i gul färgsättning och vita skivor i tak. Från hallen nås såväl badrum som tvättstuga, förråd och hobbyrum.

Tvättstuga – Här återfinns en välplanerad tvättstuga med plats för samtliga nödvändigheter och upphängning av tvätt. Rummet är inrett med betonggolv, grönmålade betongväggar och vita skivor i tak samt ett mindre fönster som släpper in behagligt dagsljus till utrymmet. I tvättstugan återfinns en ny tvättmaskin från Gorenje (2017), praktiskt tvättställ med plats för sortering av tvätt, varmvattenberedare á 300 liter och torkskåp.

Badrum – Under 2017 fräschades badrummet upp och uppvisar nu ett trevligt yttre. Rummet är inrett med ljusblå våtrumsmatta på golv samt ljus våtrumstapet i duschutrymmet som kombineras med vitmålad vävtapet och vita skivor i tak. Rummet är försett med rymlig duschkabin, handfat, toalettstol och ny frånluftsfläkt.

Hobbyrum – Vidare beträds ett mycket rymligt hobbyrum där kreativiteten kan få flöda fritt. Rummet är försett med stora arbetsbänkar och hyllplan som kan inhysa såväl verktyg som maskiner och framtida kreativa skapelser. Rummet är inrett med betonggolv, målad betongvägg i gröna nyanser samt vita skivor i tak. Från det smala fönsterpartiet sprids trevligt dagsljus som komplement till arbetsbelysningen.

Matkällare – Med ingång från hobbyrummet nås en matkällare som erbjuder förvaringsmöjlighet och inhyser elcentral (proppskåp).

Förråd – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme hittas ett mindre förråd där exempelvis julpyntet kan få sin plats övriga årstider.

Övriga byggnader

Carport – I direkt anslutning till bostadshuset återfinns en carport där bilen delvis skyddas från väder och vind. Från carporten kan intilliggande förråd beträdas för upphämtning av exempelvis verktyg eller avlämning av smutsiga stövlar.

Övriga upplysningar

Robotgräsklippare – Gräsmattan har försetts med en slinga tillhörande robotgräsklipparen som förhindrar att denna kör fast eller rymmer från tomten. Slingan kvarlämnas och robotgräsklipparen kan tänkas att säljas.

Larm– Larm från Verisure finns monterad i huset och kan övertas vid intresse.

Renoveringar

2015 – Helrenovering av inre ytskikt på övre plan inklusive ny köksinredning, nya element. Nya tilluftsdon efter energideklaration.

2016 – Fasaden målades och ny brädfodring sattes på liten vägg bredvid altan.

2017 – Uppfräschning badrum i källare.

2018 – Totalrenovering av badrum på entréplan.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
116
Utförd
2014-10-03
Taxeringsvärde
Byggnad
368000 kr
Tomt
86000 kr
Totalt
454000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
510000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag (Mekanisk i badrum)
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luft värmepump

Uppvärmningskostnaden ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgiften, 76 kr per tömning tillkommer.

El
2083 kr/månad
Vatten/Avlopp
583 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
462 kr/månad
Total driftskostnad
3212 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Hagvägen 5, Dals Långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.