Smakfullt och bekvämt fritidshus med båtplats!

Utgångspris 1 200 000 kr · Åkervägen 2E-F, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Vacker natur och rofylld omgivning berikar detta renoverade fritidshus i populära Furnäsområdet, där bekvämlighet sätter guldkant på semestern med närhet till bad och fridfulla skogspromenader endast 2,5 km från Bengtsfors centrum. Området kring sjön Ärtingen är en utmärkt plats att spendera sin fritid vid, där solen glittrar över spegelblankt vatten och fåglarnas sång spelar i bakgrunden. Detta tidigare parhus har sammanslagits och erbjuder därför numera en praktisk planlösning med tre sovrum, renoverade inre ytskikt och gott om plats för familj och vänner! Trädgården erbjuder härligt solsken från tidig morgon till sen kväll och i direkt anslutning till bostadens baksida ligger ett stort och stilla skogsområde perfekt för en avkopplande promenad. Avsluta gärna dagen med ett kvällsdopp och promenera hem i kvällssolen. Varmt välkomna på visning för att uppleva detta trevliga fritidshus med härlig omgivning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Social planlösning med tre sovrum och 2 badrum
  • Underbar omgivning med vacker natur
  • Nytt tak ca 2017/2018
  • Badplats ca 200m från fastigheten

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in! Efter en kortare promenad längst den grusade gången nås en rymlig altan med gott om plats för sommarens möblemang i underbart söderläge. Vidare beträds den ljusa och fräscha hallen inredd med ljust laminatgolv samt vit träpanel på väggar och tak. På vänster hand från hallen hittas det rymliga vardagsrummet med ett av sovrummen, rakt fram nås stugans första badrum och på höger hand hittas kök, två ytterligare sovrum och ett nyrenoverat badrum.

Badrum – Rakt fram från entréhallen nås bostadens första badrum. Ett ljust och fräscht utrymme inrett med smakfulla materialval och utrustat med stilrent möblemang. Rummet är inrett med mörkgrå våtrumsmatta på golv som kombineras med tapeter målade med ljusgrå våtrumsfärg och nya vita skivor i tak. Genom det lilla fönstret bjuds det på gott om ljusinsläpp vilket skapar ett behagligt utrymme att vistas i. Badrummet är försett med en ny rymlig duschkabin, toalettstol, stort handfat med goda förvaringsmöjligheter, toppmatad tvättmaskin och varmvattenberedare.

Vardagsrum – På hallens vänstra hand nås ett mycket rymligt vardagsrum med ljus och fräsch interiör som ger möjlighet för möbler och dekoration att sätta sin prägel på utrymmet. Rummet är inrett med ljust laminatgolv samt vit träpanel på väggar och tak som sattes in under 2018. Med central belägenhet i rummet hittas en vacker kaklad braskamin med dekorativ stenläggning bakom som både kan sprida värme och hemtrevnad samt skapar en naturlig samlingspunkt för sällskapet att varva ner vid. Från vardagsrummet nås en liten inglasad altan på bostadens baksida, utmärkt för att ta tillvara på dagens sista solstrålar. 

Altan – En mysig inglasad altan på bostadens baksida, det ostörda läget bjuder på en självklar plats för att avsluta dagen i stillhet.

Sovrum – Med belägenhet i vardagsrummets sydvästra hörn hittas ett mindre sovrum vilket är lagom stort för enkelsäng och kompletterande möblemang, eller våningssäng om ytterligare sovplatser skulle behövas. Rummet är inrett med plastmatta, målad vävtapet och träpanel i tak.

Badrum – Tillbaka via entréhallen, upp för den lilla trappan, nås en mindre hall med garderob som leder vidare till stugans andra badrum. Detta utrymme renoverades ca 2017 och har fått ett modernt och stilrent uttryck med dekorativ Fibo-badrumspanel på väggarna, mörkgrå våtrumsmatta på golv och vita skivor i tak. Rummet är inrett med praktiska duschväggar i glas som kan fällas in för ytterligare utrymme, toalettstol och handfat med rymliga lådor till förvaring.

Kök – Vidare nås det hemtrevliga köket med gott om plats för större matgrupp där familj och vänner kan samlas över en trevlig middag. Rummet är inrett med ljust laminatgolv samt vit träpanel på väggar och tak vilket skapar en stilren bas för inredningen att sätta prägel på utrymmet. Köksdelen är liten och yteffektiv men välplanerad med infälld kyl/frys från Zanussi med en kompletterande halvkyl över diskmaskinen från Aquarave (2015), spis från Electro Helios (50 cm) samt gott om förvaring i lådor och skåp med en stor arbetsbänk som komplement.

Sovrum – Stugans andra sovrum ligger beläget på höger hand i bostadens östra del. Rummet är inrett med plastmatta, målade vävtapeter och träpanel i tak samt erbjuder plats för enkelsäng och övrigt möblemang, eller våningssäng om behov för fler sovplatser finns.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt rum hittas ett trevligt sovrum lagom stort att inreda med dubbelsäng. Rummet är inrett med ljust laminatgolv, ljusgrå träpanel på väggarna och vit träpanel i tak vilket skapar en lugn och harmonisk miljö att starta och avsluta dagen i. I rummet finns gott om förvaringsutrymme bakom den rymliga garderobens skjutdörrar.

Övriga upplysningar

Båtplats – Till fastigheten följer en båtplats i Ärtingen. Om båtplatsen ska nyttjas behöver man införskaffa ponton själv.

Renoveringar – Ca år 2015 försågs fastigheten med nya 2-glasfönster (energiglas). Under år 2017–2018 genomförde nuvarande ägare flera renoveringar enligt följande: Nytt tak inkl. betongtegel, papp och läkt, ommålning av fasaden, renovering av ett badrum, ny panel i vardagsrum samt tillbyggnad av inglasad altan på stugans baksida.

Altan – Den inglasade altanen i norr saknar bygglov enligt säljarens uppgifter.

Möbler – Visst möblemang kan kvarlämnas vid försäljning.

Energideklaration – Fastigheten har använts som fritidshus (mindre än 4 månader per år) och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

Vägförening – Fastigheten har del i Furnäs vägförening.

Furnäs Stugby – Fastigheten ingår i föreningen Furnäs Stugby. Årsredovsining och årsmötetsprotoll finns tillgängliga hos mäklaren. Mer information om föreningen finns även på http://www.furnesstugby.se

Säljarnas egna ord

DET ÄR NÄRE SKOG OG VANN

FLOTTE TUR MULIGHET

5 MINUTTER Å GÅ NED TIL BADESTRAND

LITTEN STRANDHYTTE TIL FELLES BRUK

BARE NOEN MINUTTER TIL SENTRUM MED BIL

KORSELIGE SMÅ BUTIKKER

MANGE FINE UTFLUKTS MULIGHETER

MED BÅT KAN EN PRØVE SEG PÅ SLUSING

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors FURNÄS GA:1
fnr_140807724

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors FURNÄS GA:2
fnr_140807725

Gemensamhetsanläggning Bengtsfors GREAN GA:2
fnr_140771264

Samfälligheter

Samfällighet Bengtsfors FURNÄS S:2
fnr_140807730

Servitut

Ledningsrätt vatten och avlopp, Last
1460-124 – 6, 2000-12-06

Officialservitut gångväg, Förmån
1460-124 – 11, 2000-12-06

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
546000 kr
Tomt
191000 kr
Totalt
737000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Plintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Braskamin
Fönster
2-glas energiglas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Renhållningskostnaden avser årsavgiften för fritidshus. 80 kr per tömning tillkommer. Uppvärmning ingår i kostnaden för el. I samfällghetsavgiften ingår avgiften till stugföreningen och till vägföreningen. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5528 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1064 kr/månad
Vatten/Avlopp
585 kr/månad
Sotning
40 kr/månad
Samfällighet
244 kr/månad
Renhållning
45 kr/månad
Försäkring
198 kr/månad
Total driftskostnad
2176 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Åkervägen 2E-F, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.