Sjönära enplanshus med centralt läge!

Utgångspris 1 000 000 kr · Alegatan 3, Ed
Budgivning pågår

Högsta bud:
1 450 000 kr - Budgivare 5

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Ett stenkast från sjön Lilla Le med såväl badplats som lekplats runt knuten hittas detta trivsamma enplanshus om 93 m2 boarea + 98 m2 biarea. På entréplan hittas ett hemtrevligt kök med stora arbetsytor, vidsträckt vardagsrum med sjöutsikt och utgång till altan i sydväst, två sovrum och badrum. Även källarplan kan delvis nyttjas som boyta med mysig gillestuga, inrett rum och WC. I övrigt erbjuds även rymlig tvättstuga med dusch, pannrum, hobbyrum samt garage med elport och stort förrådsutrymme. Fristående på den stora tomten om 1296 m2 hittas ytterligare ett garage med elport och gott om utrymme för bil och förvaring av trädgårdsmaskiner. Fastighetens centrala läge bjuder in till goda kommunikationer med buss och tåg, gångavstånd till livsmedelsbutiker, närhet till grundskola och förskola samt endast 65 meter till badplatsen vid Lilla Le. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigehten erbjuder:

  • Uppvärmning med luft-vattenvärmepump
  • Ombonad sjönära trädgård med centralt läge
  • Två garage med elportar
  • Badplats endast 65m från fastigheten
  • 300m gångavstånd till centrum

Planlösning

Hall – På bostadens nordöstra långsida hittas entrén vilket leder vidare in till en mindre hall. Utrymmet är inrett med praktisk plastmatta på golv, träpanel på väggar och tak samt inhyser trappan ner till källarplan. En halvtrappa upp beträds den inre hallen vilket erbjuder vidare ingång till entréplanets övriga rum, hallen är inredd med vackert parkettgolv, beigea tapeter och trätak samt erbjuder utrymme för hatthylla och skoställ.

Kök – I villans nordvästra hörn hittas det rymliga köket med gott om utrymme för matgruppen. Här finns plats för den matlagningsintresserade att experimentera och för familj och vänner att slå sig ner vid köksbordet eller i intilliggande matsal. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt är utrustad med spis och spisfläkt från Cylinda och kylskåp från Elektro Helios.

Vardagsrum – Med enkla steg från köket beträds det omfångsrika vardagsrummet med stor yta för flera möblemang att ta plats. Mitt i rummet stoltserar en vacker öppen spis vilket kan bjuda på stämningsfulla brasor om den tas i bruk och vackra dubbeldörrar från intilliggande hall som välkomnar in i rummet. Vardagsrummet upplevs ljust och trivsamt med stora fönster i både sydväst och nordväst där en rofylld sjöutsikt över Lilla Le vilar utanför, rummet är vidare inrett med parkettgolv, beigea tapeter och vita skivor i tak vilket besmyckas med vackra takrosetter. Från vardagsrummet kan altan i sydväst beträdas där det glittrande vattnet kan avnjutas från första parkett.

Sovrum – Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen och fristående möblemang som komplement till den stora garderoben med tre dörrar. Rummet är inrett med stavparkett på golv, ljust beigea tapeter och vitmålat tak samt erbjuder en rofylld sjöutsikt som vilar utanför fönstret.

Sovrum – Ett mindre sovrum med gott om utrymme för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet inhyser fyra platsbyggda garderober och är inrett med stavparkett på golv, ljust beigea tapeter och vitmålat tak.

Badrum – Med central belägenhet i bostaden hittas entréplanets badrum. Utrymmet inhyser badkar, handfat samt toalettstol och får behagligt ljusinsläpp från fönster i nordväst. Rummet är inrett med klinkergolv, halvkaklade väggar och vitmålat tak.

 

Källarplan

Hall – Vidare ner på källarplan beträds en rymlig möblerbar hall vilket inhyser en vedspis (ej besiktigad) och en mindre matkällare belägen under trappan. Hallen är inredd med målat betonggolv, bröstpanel och trätak.

WC – En rymlig och ljus WC vilket inhyser toalettstol och handfat. Genom fönster i nordöst sprids stora mängder dagsljusinsläpp till rummet vilket är inrett med plastmatta på golv, målade betongväggar och vitmålat tak.

Gillestuga – En mysig gillestuga inredd med vit heltäckningsmatta och träpanel på väggar och tak. Rummet erbjuder utrymme för soffgrupp eller övrigt önskvärt möblemang och leder därefter vidare till intilliggande rum vilket är inrett i liknande stuk.

Rum – Ett lagom stort rum vilket med fördel kan inredas som gästrum, sovrum eller kontor. Rummet är inrett likt intilliggande gillestuga med vit heltäckningsmatta och träpanel på väggar och tak samt inhyser förvaringsmöjlighet i platsbyggda garderober.

Tvättstuga – En större tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter i stora skåp, här finns utrymme för såväl sortering, vikning och upphängning av tvätt. Tvättstugan är inredd med plastmatta, målade betongväggar och vitmålat tak samt inhyser duschkabin, tvättmaskin från Cylinda och tvättho.

Pannrum – Vidare mot bostadens nordvästra del beträds pannrummet. Utrymmet är inrett med betonggolv, målade betongväggar och vitmålat tak samt inhyser frysskåp från Cylinda och luft-vattenvärmepump.

Hobbyrum – I direkt anslutning till pannrummet ligger hobbyrummet beläget. Utrymmet erbjuder plats för arbetsbänk och är inrett med betonggolv, målade betongväggar och vitmålat tak.

Garage – Ett rymligt garage med gott om plats för en bil och elport mot uppfarten. Utrymmet är inrett med betonggolv, målade betongväggar och vitmålat tak samt inhyser den gamla oljetanken.

Förråd – Ett större förrådsutrymme med gott om plats för såväl trädgårdsredskap som verktyg och vinterdäck.

Övriga byggnader

Fristående garage – Ett större fristående garage med elport och gott om utrymme för en bil. Här finns plats för däckbyte, reparationer och vinterförvaring av såväl trädgårdsmaskiner och sommarbilen.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastighetens säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte.

Besiktning – Fastigheten har besiktigats av besiktningsman inför försäljning, besiktningsprotokoll finns att läsa hos mäklaren.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
C
Prestandavärde
75
Utförd
2020-06-22
Taxeringsvärde
Byggnad
464000 kr
Tomt
427000 kr
Totalt
891000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
67700 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Takpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis, vedspis i källaren
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump

Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 6683 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen. Kostnaden för uppvärmning ingår i elkostnaden.

El
1333 kr/månad
Vatten/Avlopp
413 kr/månad
Renhållning
161 kr/månad
Försäkring
360 kr/månad
Total driftskostnad
2267 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Alegatan 3, Ed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.