Rymlig tvåplansvilla med trivsam tomt!

Utgångspris 500 000 kr · Uddevallavägen 1, Bäckefors
Budgivning pågår

Högsta bud:
390 000 kr - Budgivare 3

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

I gemytliga Bäckefors erbjuds nu denna rymliga tvåplansvilla ut till försäljning. Bostaden går att nyttja både som enfamiljshus och kan med enkelhet göras om till två separata lägenheter om så önskas. Fastigheten ligger belägen på en solig och lättskött tomt om 1485 kvadratmeter, här återfinns även ett fristående dubbelgarage med plats för två bilar. På entréplan erbjuds vardagsrum, kök, badrum och 2-3 sovrum, vidare upp på övre plan hittas kök, vardagsrum, WC och tre sovrum. Fastigheten har nyare betongtegeltak, har ett vattenburet värmesystem och dränerades omkring 2017. Fastigheten ligger i anslutning till Bäckefors busstation med goda förbindelser både mot Mellerud, Uddevalla och vidare mot Göteborg, här kan man med enkelhet bosätta sig och samtidigt ha enkel pendlingsväg till jobb och nöjen. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder

  • Möjlighet till två separata lägenheter
  • Dränerat ca 2017
  • Goda förbindelser mot städerna
  • Stor och lättskött trädgård
  • Dubbelgarage

Planlösning

Entréplan

Hall – Innanför ytterdörren på gaveln av huset beträds en mindre hall vilket inhyser trappa upp till övre plan. Rummet är inrett med grå plastmatta, blommönstrade tapeter och vitmålat tak. Rummet har en härlig luftighet tack vare sin extra tilltagna takhöjd vilket ofta hittas i 40-talshusen.

Vardagsrum – Med vidare steg in i bostaden beträds det rymliga vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från stort fönster i sydöst. Utrymmet är inrett med ljust laminatgolv, vitmålade tapeter och vitmålat tak. Här erbjuds gott om plats för stor soffgrupp och tv-möbel, i övrigt är rummet utrustat med ny luft-luftvärmepump från Mitsubishi 2020 (garanti kvar). Vardagsrummet var tidigare sovrum och en vägg har tagits ner för att öppna upp ytan, därför erbjuds även goda förvaringsmöjligheter i ett praktiskt förrådsutrymme vilket även inhyser källartrappan.

Badrum – Ett mycket rymligt badrum med gott om utrymme för morgonbestyren! Rummet är inrett med beige våtrumsmatta på golv, ljust beige våtrumsmatta på väggarna och vita skivor i tak. Badrummet är utrustat med toalettstol, handfat, dusch och tvättmaskin från Etto, här erbjuds även gott om plats för fristående förvaringsmöblemang som komplement till den garderob som finns i utrymmet.

Kök – Vidare in i bostaden beträds köket. Här erbjuds plats för mindre matgrupp framför fönstret där frukosten kan avnjutas med stillsam och ostörd utsikt. Rummet är inrett med laminatgolv, vitmålade vävtapeter och vitmålat tak samt vitt kakel bakom arbetsbänken. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys från Scan, spis från Beha (norsk standard med svensk kontakt) och spisfläkt.

WC – Tidigare WC som numer nyttjas som förråd, toalettstol bortkopplad. Handfat finns kvar i utrymmet och enligt säljarens upplysningar ska toalettstol kunna monteras på nytt.

Sovrum – Ett otroligt rymligt och ljust sovrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns mycket gott om plats för dubbelsängen och utrymme för övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med laminatgolv, målade vävtapeter och vitmålat tak.

Sovrum – Vidare hittas ytterligare ett sovrum på entréplan. Rummet är ljust och stillsamt inrett med laminatgolv, målade vävtapeter och vitmålat tak samt erbjuder plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang.

Hall – Vid husets norra långsida hittas ytterligare en entré till bostaden. Hallen ligger belägen mellan kök och ett av sovrummen och är inredd med plastmatta, tapeter och vitmålat tak.

 

Övre plan

Hall – Via trappan i entréhallen på husets gavel beträds den övre hallen.

Rum – Ett större rum med utsikt mot gatan i norr. Utrymmet är inrett med plastmatta på golv, målade tapeter och vitmålat tak. I rummet hittas handfat och garderob. Rummet har en missfärgning i taket från tidigare vattenläcka innan takbytet skedde.

Korridor – Vidare in i bostaden hittas en korridor vilket leder mot övriga rum på övre plan. Korridoren är inredd med ljust laminatgolv, gröna tapeter och vitmålat tak.

Sovrum – Ett rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsängen. Här hittas härligt bevarat trägolv, tidsenliga garderober och stort fönster med gott om ljusinsläpp. Rummet är i övrigt inrett med mönstrade tapeter och vitmålat tak.

Kök – På övre plan hittas ett ljust och trivsamt kök med härlig ljusblå köksinredning som bevarats från förr. Rummet erbjuder plats för mindre matgrupp och är i övrigt utrustat med gammal spis och kombinerad kyl/frys från Candy. Köket har en ljus och stillsam inredning med ljusgrå plastmatta, vitmålade väggar och vitmålat tak.

WC – WC inredd med plastmatta på golv och målade väggar. Utrymmet är utrustat med toalettstol och handfat.

Vardagsrum – Vidare beträds ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Rummet är klassiskt inrett med laminatgolv, vitmålade väggar och vitmålat tak vilket ger utrymme för inredningen att sätta prägeln på rummet. Här erbjuds utrymme för såväl soffgrupp som övrigt önskvärt möblemang.

Sovrum – Vidare till det övre våningsplanets sista sovrum. Utrymmet är ljust och luftigt med plats för både enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang så som skrivbord och förvaringsmöbel. Rummet har en ljus och trivsam inredning med laminatgolv, vitmålade tapeter och vitmålat tak.

 

Källarplan

Rum – Ned för trappan till källarplan möter ett större rum vilket för närvarande nyttjas som tv-rum. Här finns möjlighet att inreda förslagsvis mindre gillestuga eller ytterligare förrådsutrymme.

Förråd – Förråd utrustat med kamin.

Pannrum – I pannrummet hittas kombipanna med elpatron, i dagsläget nyttjas enbart elpatronen och separat varmvattenberedare. I utrymmet hittas en äldre hydrofor, brunnen placering okänd.

Badrum – Badrum inrett med målad betong på golv och väggar. Rummet är utrustat med badkar och toalettstol.

Rum – Utrymme som med fördel kan nyttjas som stort förråd. Rummet är inrett med vitmålade betongväggar, betonggolv och masonittak.

Förråd – Ytterligare ett förrådsutrymme.

Förråd – Förrådsutrymme vilket inhyser inkommande vatten till fastigheten. Vattenmätare är bytt.

Övriga byggnader

Garage – Ett rymligt dubbelgarage med två portar beläget i tomtens södra hörn. Här erbjuds plats för två bilar, arbetsbänk och trädgårdsmaskiner. Byggnaden är uppförd med betonggolv, murade väggar, betongtegeltak utvändigt och masonittak invändigt. El finns.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Vid säljarens förvärv uppgavs informationen att tidigare ägare bytt tak på hus och garage. Nuvarande ägare har sedan sitt förvärv delvis målat om huset och dränerat ca 2017. Luft-luftvärmepump från Mitsubishi installerades 2020. I övrigt har en vägg i vardagsrummet på entréplan tagits ner, spis på entréplan har bytts ut, tapetsering och målning har utförts samt nytt laminatgolv har lagts.

Besiktning och dolda fel-försäkring – Fastigheten har besiktigats och försäkrats mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att läsa hos mäklaren.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
G
Prestandavärde
359
Utförd
2020-09-03
Taxeringsvärde
Byggnad
217000 kr
Tomt
84000 kr
Totalt
301000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Eternitplattor
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Kamin i källare
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning
Elpanna (vattenburret), luft-luft värmepump, elelement

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Huset används till veckorpendling och är inte uppvärmt på heltid. Övre plan har inte varit uppvärmd i den redovisade elkostnaden. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2258 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1208 kr/månad
Vatten/Avlopp
429 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
375 kr/månad
Total driftskostnad
2103 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Uddevallavägen 1, Bäckefors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.