Rymlig tvåplansvilla med stor trädgård i lugnt område!

Utgångspris 995 000 kr · Granåsvägen 11, Bengtsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
800 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till en vacker och omhändertagen villa uppförd 1949. Här har vackra materialval tillförts som smälter väl samman med bostadens grunduttryck och välbevarade detaljer. Villan har genomtänkt planlösning med trivsamma sällskapsrum belägna på entréplan samt flertal sovrum samlade på övre plan. Bostaden erbjuder utöver detta även badrum/WC på båda plan samt en smakfullt inredd gillestuga där användningsområdena är många. Villan innehar en stor trädgård med soligt läge under hela dagen, där barnen kan leka i avskildhet vid den tillhörande lekstugan. Här erbjuds både lättskött och effektiv uppvärmning i form av bergvärme installerad under 2014 samt ett centralt läge med gångavstånd till skola, förskola, idrottsplats och ytterliga önskvärda bekvämligheter.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Nytt kök från 2014
  • Bergvärme från 2014
  • Trädgård med avskilt och soligt läge i Centrala Bengtsfors
  • Väl genomtänka och stilrena materialval

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en ljus och luftig hall med en kombination av stilrent klinkergolv och äldre trägolv. Klinkergolvet är berikat med golvvärme (el) som erbjuder värme under fötterna efter promenaden. Väggarna är tapetserade med ljusgrå tapeter och kombineras med vita skivor i tak. I rummet återfinns även en platsbyggd garderob i äldre stuk som passar villans karaktär ypperligt.

WC – En ljus och rymlig WC med mycket förvaring. Rummet är inrett med ljusblått våtrumsgolv och matchande våtrumstapeter i en vit och blå färgsättning. Rummet är försett med handfat och ny toalettstol. Via ett mindre fönster i råglas tillförs bra ljusinsläpp utan insyn.

Kök – Köket genomgick en renovering under 2014 och är försett med stilren inredning i grått som avger en vacker kontrast mot den svarta stenskivan och väggkakel i marockanskt stil. Utrymmet är mycket användarvänligt och blickfånget i rummet är den stora vackra gashällen från Falcon med tillhörande fläkt. Den exklusiva spisen innehar bland annat två ugnar, induktionsplatta samt grill och är en dröm för den matlagningsintresserade. Gasledningen är placerad under det vackra trägolvet och gasoltuben återfinns utomhus. Vidare återfinns en integrerad diskmaskin med köksfront (Ikea) och kyl/frys i rostfritt stål (Frigidaire).

Matsal – I anslutning till köket återfinns matsalen, här kan man med fördel tända en brasa i den öppna spisen för att tillföra extra trivsel till middagsbjudningarna. Rummet är inrett med klassisk fiskbensparkett, vita skivor i tak samt ljusa tapeter i en harmoniskt grön nyans.

Tv-rum – Med ingång från hall och matsal återfinns villans tv-rum. Här återfinns både en platsbyggd garderob i äldre stil samt ett garderobsutrymme med ingång i rummets inre del. På golvet ligger vackert trägolv som kombineras med vita tapeter och vitmålat tak.  Ett stort fönster som vetter mot villans framsida ger extra ljusinsläpp till rummet.

 

Övre plan

Hall – Ett stort möblerbart utrymme med anslutning till samtliga rum på övre plan. Rummet är inrett med trägolv, vitmålat tak och väggarna är målade i en behaglig smutsrosa nyans. I utrymmet återfinns även två garderober för extra förvaring.

Badrum – Rummet är inrett med mörkgrönt våtrumsgolv samt våtrumstapeter i klassiskt beige och erbjuder duschkabin med massagefunktion, handfat samt ny toalettstol.

Sovrum – Vidare återfinns ett större sovrum med trägolv, målade väggar i en ljust rosa nyans samt vita skivor i tak. Bakom skjutdörrar återfinns ett äldre kök i blå kulör med diskho, vattenkran och vitt kakel. Vidare erbjuds även förvaring i flertalet platsbyggda garderober samt två fönster placerade i sydöst och sydväst.

Sovrum – Master bedroom har berikats med en vacker öppen spis (ej besiktigad) med gnistskydd bestående av svart marmorskiva samt klassisk fiskbensparkett. Med egen balkong finns lyxen till avkoppling i kvällssolen innan läggdags. Rummet är försett med garderob i mörkt trä som lämnas kvar vid flytt. Rummet är inrett med tapeter som målats i en ljust rosa nyans och vita skivor i tak.

Sovrum – Ett lekfullt barnrum tapetserat i grått och rosa med fondtapeter på två väggar med charmiga luftballonger. Rummet innehar ett större garderobsutrymme och fönster med stort ljusinsläpp. Vidare är rummet även inrett med plastmatta i stilrent gråbeige och vitmålat tak.

 

Källarplan

Hall – Via källartrappan i entrén nås en hall med grönt betonggolv samt vita betongväggar och tak. Via hallen nås källarplanets alla rum med enkelhet.

Matkällare – Placerat till vänster ligger två matkällare belägna.

Tvättstuga – Med betonggolv, vitmålade betongväggar och tak erbjuds en rymlig och funktionell tvättstuga med två fönster. Rummet är försett med ny tvättmaskin (Cylinda), torktumlare (Husqvarna), tvättbalja samt en arbetsbänk som lämnas kvar vid flytt.

Pannrum – Angränsande till tvättstugan ligger bostadens pannrum beläget. Rummet är inrett med grönt betonggolv, vita betongväggar och betongtak. Utrymmet inhyser nytt element, frysbox (lämnas vid flytt) samt bergvärmepump från Thermia (2014).

Sovrum – Utrymme som för närvarande brukas som sovrum men även med fördel kan agera sällskapsrum. För att mjuka upp känslan, ge värme och ombonad har en grå heltäckningsmatta lagts in, detta kombineras med vit bröstpanel, väggar målade i smutsrosa nyans samt vitmålat betongtak. Utrymmet är försett med nya eluttag samt ny elledning till taklampa. Trots sin placering under jord upplevs rummet som ljust och luftigt med hjälp av de tre fönster som bjuder på mycket ljusinsläpp.

Övriga upplysningar

Fiber finns inkopplad.

Övriga byggnader

Fristående garage – Fristående garage med el inkopplad.

Lekstuga – Mysig lekstuga renoverad utvändigt.

Renoveringar

2014 – Kök inklusive inredning och vitvaror, installation av bergvärme (Thermia), renovering av entrén inklusive nytt klinkergolv med elgolvvärme.

2018 – Omvandling av källarförråd till gillestuga/rum.

I övrigt har flera rum tapeteras/målas sedan 2014. Ny dagvattenledning för dagvattenbrunn har grävds.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
75
Utförd
2018-05-04
Taxeringsvärde
Byggnad
292000 kr
Tomt
137000 kr
Totalt
429000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
637500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong/trä
Fasad
Puts
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 76 kr per tömning tillkommer.

El
2218 kr/månad
Vatten/Avlopp
844 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
418 kr/månad
Total driftskostnad
3605 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Granåsvägen 11, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.