Rymlig familjevilla med bergvärme i lugnt område!

Utgångspris 950 000 kr · Majbergsvägen 14, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Majbergsvägen 14, här kombineras villalivets lugn med stora ytor och bekvämlighet i ett plan med lika stor källare. Den rymliga villan med en boarea om 139 kvadratmeter erbjuder fyra sovrum, ett mycket rymligt vardagsrum, kök samt badrum och allrum. Huvudbyggnaden kompletterades med en tillbyggnad år 1975 och försåg fastigheten med ett mycket rymligt dubbelgarage med extra höga portar. En utmärkt plats för den bilintresserade eller familjen som önskar skydda flera bilar eller det större fordonet från väder och vind. Fastigheten uppvärms med bergvärme och ligger i ett mycket lugnt bostadsområde med gångavstånd till Bengtsfors centrum. Varmt välkomna att uppleva denna hemtrevliga villa på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Bergvärme (Thermia 2001)
  • Rymlig planlösning med fyra sovrum
  • Extra rymligt dubbelgarage
  • Hemtrevligt och lugnt bostadsområde

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in! Innanför ytterdörren finns en rymlig hall med gott om plats för avhängning av kläder. Rummet är inrett med praktisk plastmatta på golv, tapeter i beige nyans samt trätak och öppnar upp mot intilliggande allrum samt korridoren som leder vidare till sovrum, badrum och kök.

Allrum – På vänster hand om hallen öppnar ett ljust och rymligt allrum upp där gott om plats erbjuds för såväl förvaringsmöblemang som sittplatser. Genom de stora fönsterpartierna i öst skiner förmiddagssolen in och skapar ett ljust och trevligt utrymme att vistas i. Rummet är inrett med ljus heltäckningsmatta, en kombination av beige tapet och träpanel på vägg samt trätak.

Vardagsrum – Ovanpå det utbyggda dubbelgaraget uppdagas ett otroligt rymligt och luftigt vardagsrum med kvadratmeter utöver det vanliga. I det vidsträckta vardagsrummet finns plats för många möblemang, stora sällskapsytor för umgänge och avkoppling med familj och vänner. Rummet är inrett likt intilliggande rum med ljus heltäckningsmatta, beigea tapeter och träpanel i tak. Från rummets västra vägg återfinns en balkongdörr som leder vidare ut på byggnadens baksida och på den östra delen återfinns ett större fönsterparti som bjuder in det behagliga dagsljuset till rummet.

Sovrum – Vidare från tidigare nämnt allrum hittas bostadens första sovrum. Här erbjuds ett lagom stort rum med plats till enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang som förslagsvis skrivbord eller förvaringsmöbel. Rummet är inrett med plastmatta, en kombination av gröna tapeter och träpanel på väggarna och vita skivor i tak samt inhyser en platsbyggd garderob. Utanför fönstret vilar en rofylld och insynsskyddad utsikt över berget på bostadens baksida.

Sovrum – Några steg vidare ner i korridoren hittas nästa sovrum. Detta är lite mindre än tidigare sovrum och kan även nyttjas som kontor eller varför inte inreda som klädkammare. Rummet är inrett med grön heltäckningsmatta, mönstrade gröna tapeter och vita skivor i tak. Sovrummet inhyser två garderober för god förvaring samt en avkopplande utsikt över intilliggande berg och skogsparti utanför fönstret.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt sovrum hittas ett rymligare sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Här hittas fyra platsbyggda garderober för goda förvaringsmöjligheter och även en rofylld utsikt utanför fönstret. Rummet är inrett i beigea toner med heltäckningsmatta, tapeter och vita skivor i tak.

Badrum – Mitt emot tidigare nämnt sovrum, på höger hand i korridoren hittas villans badrum. Utrymmet renoverades 2003 och är inrett med beige våtrumsmatta, mönstrade våtrumstapeter i en matchande färgställning samt vitmålat trätak. Badrummet är försett med ny toalettstol (2016), handfat med förvaring samt större duschkabin med insynsskyddat fönster som släpper in gott om dagsljus till rummet.

Kök – Vidare till byggnadens södra gavel hittas köket med gott om plats för matgruppen. Rummet är inrett med plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak samt köksinredning med vit stomme och träluckor. Vid kökets arbetsdel har väggarna beklätts med brun väggpanel som underlättar vid städning och skapar en inramning av arbetsdelen. Köket är försett med kombinerad kyl/frys från Whirlpool (2016), spis från Cylinda (2015) och fläkt från Husqvarna.

Sovrum – Vidare från köket nås fastighetens fjärde och sista sovrum. Här öppnar ett större rum upp och erbjuder gott om plats för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang som komplement till de fyra platsbyggda garderoberna. Rummet är inrett med plastmatta i modern stil, beigea tapeter och vita skivor i tak samt erbjuder en altandörr med vidare utgång till bostadens ostörda baksida. 

 

Källarplan

Hall – Via entréhallen hittas trappan som leder vidare ner till källarplan. Väl nere möter en hall inrett med plastmatta och målad betong på väggar och tak. Från hallen nås intilliggande förvaringsutrymmen, tvättstuga och vidare gång mot det rymliga garaget.

Pannrum – På vänster hand om källartrappan hittas pannrummet. Utrymmet är inrett med målad betong på golv, väggar och tak samt inhyser bergvärmepumpen från Thermia (2001).

Förråd – Vidare från pannrummet nås ett större förvaringsutrymme inrett likt intilliggande rum med målad betong på golv, väggar och tak samt inhyser ett mindre fönster med ljusinsläpp från söder.

Dubbelgarage – Det rymliga dubbelgaraget beträds från förrådsutrymmet och erbjuder en vidsträckt yta för bilarna. Utbyggnaden är försedd med två extra höga garageportar som låter det större fordonet komma in. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak samt inhyser garageporten som leder vidare till det gamla garaget som numer agerar hobbyrum.

Hobbyrum – Vidare från dubbelgaraget nås det gamla garaget som fortfarande erbjuder plats för en bil samt utrymme för arbetsbänk och förvaringsmöblemang. Utrymmet är inrett med betong på golv, väggar och tak samt inhyser ett mindre fönster i väst med trevligt ljusinsläpp.

Matkällare – Mitt emot hobbyrummet hittas en matkällare inredd med plastmatta på golv och målad betong på väggar och tak.

Tvättstuga – En ljus och fräsch tvättstuga med gott om ljusinsläpp och utrymme för såväl tvättning, sortering och upphängning av tvätten. Rummet är inrett med grön plastmatta på golv samt vitmålad betong på väggar och tak. Rummet är försett med tvättmaskin från Cylinda (2003) samt tvättho.

Övriga upplysningar

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten.

Sjövatten – Tomten är försedd med sjövatten, utmärkt för trädgårdsbevattning.

Trädgård – Villan ligger placerad på en lättskött hörntomt med dekorativa buskar och inramas av stenläggning och asfalterad uppfart.

Renoveringar –1975 byggdes bostaden ut med dubbelgarage och nytt vardagsrum, 1990–1995 grävdes det runt grunden, tjärades om och drogs nya rör. 2001 installerades bergvärme från Thermia, 2003 renoverades badrummet, 2004 byttes taket och ny stödmur inkl. asfaltering skedde 2006 samt 2013. Löpande de senaste åren har bostadens vitvaror bytts ut, årtal för dessa hittas i beskrivningen för varje rum.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
D
Prestandavärde
109
Utförd
2019-06-17
Taxeringsvärde
Byggnad
609000 kr
Tomt
109000 kr
Totalt
718000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
122700 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer. Samfällighet avser kostnaden för sjövatten. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5385 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1875 kr/månad
Vatten/Avlopp
400 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
361 kr/månad
Total driftskostnad
2748 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Majbergsvägen 14, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.