Rymlig 1,5plansvilla i familjevänligt område!

Utgångspris 1 100 000 kr · Alpgatan 11, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

På Alpgatan 11 stoltserar en rymlig 1,5plansvilla med ljus interiör och goda utrymmen för umgänge. Fastigheten har en boarea om 138 kvadratmeter vilket disponeras på bland annat tre sovrum, matsal med anslutande vardagsrum, rymligt kök, renoverat badrum (2010) och trivsamt allrum på övre plan. I övrigt erbjuds även uppvärmning med bergvärme, 3-glasfönster, betongtak från 2012 och inkopplad fiber, helt enkelt ett bekvämt hem att njuta av under många år framöver! På den insynsskyddade baksidan hittas en vidsträckt altan med inglasat uterum där lugnet kan avnjutas även under dagar med sämre väderlek. Inom promenadavstånd hittas Klovstjärn vilket erbjuder varma sommarbad och lekfull skridskois, ett lugnt och familjevänligt område enbart ett par minuter bort från centrala bekvämligheter så som butiker, skolor och restauranger samt allt annat som charmiga Bengtsfors har att erbjuda. Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Bergvärme, nytt tak och 3-glasfönster
  • Inkopplad fiber
  • 138 välplanerade kvadratmeter
  • Stor insynsskyddad baksida
  • Familjevänligt område nära bad och natur

Planlösning

 Hall – Välkommen in! Innanför den gråblå ytterdörren öppnar en ljus och luftig hall upp vilket leder vidare in mot anslutande vardagsrum och matsal. Hallen erbjuder goda utrymmen till förvaring vid såväl hatthylla, skoställ och garderob som kvarlämnas vid försäljning. Rummet får ljusinsläpp från både öst och väst vilket sprider sig lättsamt över den ljusa interiören som består av laminatgolv, vitmålade panelväggar och vitmålat trätak.

Badrum – På höger hand om hallen hittas entréplanets badrum. Utrymmet är rymligt och fräscht inrett i stilren färgskala och renoverades 2010 av hantverkare. På golvet ligger en svartvit-rutig våtrumsmatta försedd med behaglig elgolvvärme vilket kombineras med vita helkaklade väggar och vita skivor i tak. Badrummet är utrustat med toalettstol, handfat, spegelskåp med spotlights och hopfällbara duschväggar.

Sovrum – Vidare hittas entréplanets rymliga sovrum vilket erbjuder utrymme för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljus plastmatta på golv, beigea tapeter och vitmålat trätak samt försett med 4 garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum – Beläget i bostadens nordvästra hörn beträds vardagsrummet vilket har en luftig och öppen planlösning mot intilliggande matsal där umgänget enkelt kan förflyttas från middagsbjudningen till avkoppling i soffan. Rummet erbjuder gott om plats för den större soffgruppen och är inredd med ljust laminatgolv, vitmålade panelväggar och vitmålat trätak samt får trivsamt dagsljusinsläpp från fönster i väst.

Matsal – Med lätta steg nås anslutande matsal med gott om utrymme för stor matsalsmöbel med plats för många. Rummet besmyckas med en trivsam vedkamin vilket sprider stämningsfulla brasor och njutbar värme. Rummet är inrett likt intilliggande vardagsrum med ljust laminatgolv, vitmålade panelväggar och vitmålat trätak. Från vardagsrummet nås den trivsamma altanen i väst med enkelhet.

Altan – Här finns gott om utrymme för sommarens grillkvällar vilka kan avnjutas ostört på den insynsskyddade baksidan. Skulle vädret svika eller den kyliga kvällen krypa inpå kan sällskapet med enkelhet förflyttas till det trivsamma inglasade uterummet istället. I anslutning till altanen erbjuds även gott om förvaring i tillbyggt ved- och redskapsförråd.

Kök – Välkommen in i det ljusa och luftiga köket med gott om utrymme för matgruppen. Köket har en vit köksinredning med stilfullt kontrasterande svart kakel vilket kombineras med svart bänkskiva och rostfria beslag. Köket är utrustat med diskmaskin från Bosch, rostfri spis från Cylinda, spisfläkt från Electrolux, fullstort kylskåp från Husqvarna och fullstor frys från Bauknecht, i köket står även en garderob som kvarlämnas vid försäljning. Köket är i övrigt inrett med laminatgolv, vita panelväggar och vitmålat trätak.

Groventré – I anslutning till garaget hittas en praktisk groventré med ljusa och fräscha materialval och gott om utrymme till förvaring. På golvet ligger stilfull och lättskött mörkgrå klinkers med behaglig elgolvvärme, väggarna bekläds av vitmålade vävtapeter och vitmålat trätak.

Tvättstuga – Större tvättstuga vilket även nyttjas som pannrum och duschrum med bastu. Utrymmet är inrett med klinkergolv, duschrummet har helkaklade vita väggar och båda utrymmen har vitmålat tak. Utrymmet är försett med duschkabin, bastu, bergvärmepump från IVT (2003, servad 2020) och tvättmaskin från Cylinda.

Torkrum – I anslutning till tvättstugan hittas ett praktiskt torkrum med utrymme för tvättställningen. Rummet är inrett med betonggolv, en kombination av vävtapeter, gipsväggar och vitmålad panel samt vitmålat tak.

Rum – Ett större rum vilket med fördel kan nyttjas som hobbyrum, gästrum eller kontor. Rummet är inrett med stilfull plastmatta i gråbeige nyans, gråmålade vävtapeter vilket kombinerad med vitmålad panel och vitmålat tak.

 

Övre plan

Allrum – Via trappan belägen i matsalen nås ett större allrum med gott om utrymme för såväl soffgrupp som biljardbord eller övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med vackert trägolv, vit panelvägg och ljust paneltak.

Sovrum – Beläget vid bostadens södra kortsida hittas ett av det övre våningsplanets sovrum. Utrymmet är inrett med mörkgrå heltäckningsmatta, träpanel i ljusblå nyans och vitmålat trätak. I rummet hittas en balkongdörr vilket leder vidare ut till garagetaket vilket byttes 2016. Här kan med fördel en större balkong byggas för att njuta av söderlägets värmande solstrålar.

WC – Längsmed allrummets östra långsida hittas en ljus och fräsch WC med toalettstol och handfat. Rummet är inrett med svart plastmatta på golv, vitmålade väggar och vitmålat trätak.

Sovrum – Sist ut hittas det övre planets andra sovrum med belägenhet vid bostadens norra kortsida. Rummet erbjuder plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang och är inrett med laminatgolv, ljusgrå tapeter och vitmålat sponttak.

 

Övriga utrymmen

Garage – Tillbyggt vid bostadens södra kortsida hittas garage med elport och plats till en bil. Utrymmet är inrett med betonggolv, vitmålade vävtapeter och vitmålat tak.

Friggebod – Fristående på bostadens baksida hittas en praktisk friggebod med utrymme till förvaring av förslagsvis trädgårdstillbehör. 

Övriga upplysningar

Besiktning och dolda fel-försäkring – Fastigheten har besiktigats och försäkrats mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att läsa hos mäklaren.

Renoveringar – Vid sitt förvärv av fastigheten fick säljarna informationen att tidigare ägare installerat bergvärme 2003, renoverat badrum med hjälp av hantverkare 2010, bytt betongtak 2012 och bytt garagetak 2016. Nuvarande ägare har sedan sitt förvärv servat bergvärmepumpen 2020.

Fiber – Fiber finns anslutet till fastigheten.

Sjövatten – Sjövatten finns draget till fastigheten, utmärkt till bevattning av blommor och odlingar. 

Säljarnas egna ord

Fin baksida med insynsskydd o nära till grönområde. Närhet till naturen o badplats, fina promenadstigar runt knuten. 

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
D
Prestandavärde
110
Utförd
2020-07-15
Taxeringsvärde
Byggnad
703000 kr
Tomt
118000 kr
Totalt
821000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
10
Totalt pantvärde
977500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag/Mekaniskt i badrum
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Kostnad för samfällighet avser sjövatten. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 6158 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1630 kr/månad
Vatten/Avlopp
661 kr/månad
Sotning
37 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
455 kr/månad
Total driftskostnad
2898 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Alpgatan 11, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.