Renoverad enplansvilla i lugnt område!

Utgångspris 995 000 kr · Alpgatan 1, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med dess helrenoverade ytskikt och välplanerade planlösning erbjuds nu denna trivsamma enplansvilla i lugna Majbergsdal. Planlösningen disponeras på 121 hemtrevliga kvadratmeter som bland annat fördelas på renoverat kök, socialt och stilfullt vardagsrum samt två sovrum där det vidsträckta master bedroom med enkelhet kan delas upp i två rum om behov finns. Utöver den helrenoverade insidan har även många renoveringar utförts av exteriör och trädgård under de senaste åren, med bland annat byggnation av flera altaner, parkeringsplats, tilläggsisolering, brädfodring och målning samt byte av treglasfönster. Ett lättskött och bekymmersfritt hus i lugnt och familjevänligt område med endast ett par minuter till centrala bekvämligheter så som butiker, skolor och restauranger samt allt annat som charmiga Bengtsfors har att erbjuda. Välkommen på visning av denna bekymmerfria villa!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Helrenoverade inre ytskikt inkl. kök och bad
  • Delvis 3-glasfönster, ny brädfodring och tilläggsisolering
  • Lugnt och familjevänligt område
  • 150 meter till badmöjlighet i varma Klovstjärn

Planlösning

Entréplan

Hall – Via en rymlig altan med morgonsol belägen i österläge hittas entrén som leder vidare till en ljus och fräsch hall med gott om utrymme till förvaring. Rummet är inrett med stilfullt laminatgolv i mörkare nyans som kombineras med ljusgrå tapeter och vitmålat tak. På höger hand om hallen nås en nyrenoverad WC och köket hittas till vänster.

WC – Otroligt fräsch och stilfull WC totalrenoverad under 2019 inklusive gips och golv. Rummet är inrett med enhetligt laminatgolv som hittas i hela huset, vit bröstpanel som kombineras med vackra medaljongtapeter och vita huntonitskivor i tak. I rummet hittas ett större insynsskyddat fönster som sprider behagligt dagsljus till utrymmet och i övrigt är rummet försedd med toalettstol och handfat.

Kök – På vänster hand om hallen beträds det rymliga köket inrett i stilren färgsättning i grått och vitt. Här finns plats för hela familjen att samlas vid frukostbordet och gott om utrymme att laga mat vid stora arbetsytor. År 2016 renoverades köket med lackering av luckor och nya handtag samt bänkskiva i ek, i övrigt är rummet inrett med genomgående laminatgolv likt övriga utrymmen, ljuvlig medaljongtapet och vitmålat trätak. Köket är utrustat med vitvaror bestående av kylskåp och frysskåp från Cylinda 2014, diskmaskin Electrolux 2016, fläkt från Husqvarna och 70cm spis från Electrolux.

Tvättstuga – I direkt anslutning till köket nås bostadens tvättstuga. Utrymmet erbjuder gott om plats för sortering, vikning och upphängning av tvätt. Tvättstugan är inredd med plastmatta, tapeter med dekorativt mönster i gul nyans och trätak samt inhyser tvättho, tvättmaskin från Husqvarna (2016) och äldre torktumlare från Philips.

Pannrum – Med belägenhet bakom tvättstugan hittas pannrummet. Utrymmet är inrett med plastmatta, målade väggar och tak samt inhyser pelletspanna från Nibe (2002) som är försedd med Nibe pelletsbrännare från 2009 vilket servades 2018 samt en 60 liters varmvattenberedare som är kopplad till pannan.

Hobbyrum – I byggnadens södra del hittas det rymliga hobbyrummet. Utrymmet är inrett med plastmatta, panel på väggar och vita skivor i tak samt inhyser trappa som leder vidare till inrett vindsrum.

Rum – En trappa upp hittas detta inredda utrymme som för närvarande nyttjas som förvaringsutrymme. Rummet är försett med fönster för behagligt dagsljusinsläpp och är inrett med beige heltäckningsmatta, vita tapeter och träpanel i tak. Rummet kan med fördel även nyttjas som gästrum eller kontor.

Vardagsrum – Vidare tillbaka genom köket nås det omfångsrika, ljusa och luftiga vardagsrummet. Även detta utrymme är inrett med det genomgående laminatgolvet i rustik stil som kombineras med ljusa randiga tapeter och matchande fondvägg med medaljonger samt vita skivor i tak. Med central belägenhet i rummet uppdagas en njutbar kamin som skapar härliga knastrande brasor och stor hemtrevnad till utrymmet. Vardagsrummet erbjuder plats till stor soffgrupp och matsalsbord med plats för familj och vänner samt en vidare utgång till altan i väst där den njutbara kvällssolen gör sällskap.

Sovrum – Dags att beträda bostadens första sovrum, ett vidsträckt utrymme som tidigare utgjorts av två rum men som öppnats upp för extra omfångsrik yta. Det tidigare dörrhålet finns bevarat bakom väggen och sovrummet kan därför med enkelhet delas upp i två igen om behov finns. Rummet är inrett med laminatgolv, ljusgrå tapeter med dekorativ blommig fondvägg och vita huntonitskivor i tak. Här erbjuds utöver plats för dubbelsängen även gott om utrymme för garderob och övrigt önskvärt möblemang.

Badrum – Med belägenhet mellan sovrummen hittas bostadens badrum. Ett mycket ljust och fräscht utrymme inrett med mörk våtrumsmatta försedd med njutbar elgolvvärme, mönstrade våtrumstapeter och vita huntonitskivor i tak. Utrymmet renoverandes från grunden 2015 med hjälp av lokala hantverkare och är försett med toalettstol, handfat med god förvaring samt dusch. Utrymmet belyses med infällda spotlights och med dagsljus från fönster i norr.

Sovrum – Vidare till bostadens andra sovrum som erbjuder gott om plats för enkelsäng, leksaker och förvaringsmöblemang. Rummet är inrett med laminatgolv, ljusblå tapeter som kombineras med en lekfull fondvägg med bilar samt vita skivor i tak. Vidare från rummet nås en mindre klädkammare som erbjuder gott om förvaring för kläder och leksaker.

Övriga upplysningar

Fiber – Fiberkabel finns dagen till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten.

Sjövatten – Genom Dalens vattenförening finns sjövatten draget till trädgården.

Larm – Fastigheten är utrustad med larm som kan säljas till nya ägarna eller plockas bort vid försäljning. 

Klovtjärn – Fastigheten ligger ca 150 meter från Klovtjärn som erbjuder badmöjligheter på sommaren och möjlighet till skridskorsåkning på vinter!

Renoveringar

Fastigheten har löpande helrenoverats från grunden sedan 2014 med bland annat de inre ytskikten, nya vitvaror, majoriteten av elledningarna har bytts ut och nya dosor, uttag och strömbrytare satts in. 2015 renoverades badrummet från grunden av lokala hantverkare. 2016 byggdes altanen på baksidan och köket renoverades, 2017 byggdes altanen på framsidan. 2018 tilläggsisolerades del av huset inkl. ny brädfodring och byte av treglasfönster. 2019 målades huset, parkeringsplats byggdes och WC totalrenoverades från grunden.

Säljarnas egna ord

VILLA SOM LIGGER I ETT LUGNT OCH FRIDFULLT OMRÅDE MED NÄRA TILL NATUR OCH BAD. EN LITEN PROMENAD SÅ ÄR DU I CENTRUM. 

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
170
Utförd
2019-08-22
Taxeringsvärde
Byggnad
481000 kr
Tomt
114000 kr
Totalt
595000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
725000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel/träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
2-glas och 3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Pellets

Kostnaden för värme avser pellets. Kostnaden för samfällighet avser sjövatten. Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4463 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
1000 kr/månad
El
1409 kr/månad
Vatten/Avlopp
656 kr/månad
Sotning
92 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
384 kr/månad
Total driftskostnad
3652 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Alpgatan 1, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.