Renoverad, barnvänlig villa med trivsamt läge!

Utgångspris 995 000 kr · Kallkällevägen 13, Dals långed
Budgivning pågår

Högsta bud:
930 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen hem till en mycket trevlig renoverad villa i hjärtat på Dals Långed med närhet till skolan, badplats och naturområden. Villan erbjuder 118 m2 (plus källare) uppdelad i hall, tre stycken sovrum, rymligt vardagsrum, kök och badrum. Utanför vardagsrummet finns även ett trivsamt uterum samt altandäck i sydväst där solen kan avnjutas hela dagen. I källarplan finns ytterligare ett sällskapsrum med stora fönster i suterrängnivå, pannrum, tvättstuga, wc och gott om förvaringsutrymme. Huset är försett med bergvärme (installerad 2013), 3-glas fönster på våningsplanet samt en härlig kamin som bidrar till såväl lägre energikostnader som förhöjd mysfaktor. Vidare ingår en obebyggd tomt på 1300 m2 söder om villan i försäljningen vilket innebär att den totala tomtrealen är 2700 m2.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Renoverad villa på 118 m2 med modern och trivsam standard
  • Bergvärme
  • Säljs med en samtaxerad tomt på 1300 m2
  • Inglasat uterum med altandäck i sydväst
  • Barnvänlig villa i lugnt område med närhet till bad och skola

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall/entré- Den välkommande entrén öppnar upp till ett nyrenoverad, inbjudande hall där vattenburen golvvärme avger en behaglig värme och skapar ett trivsam första intryck. Strax innanför entrédörren ligger ett snyggt och praktiskt klinkergolv som avgränsar entrésektionen från resterande utrymme. Vidare möter de mörka klinkerplattorna upp ett stilfullt laminatgolv som harmoniserar med den smakfulla interiören i form av tapetserade väggar, vita skivor i tak samt nya vita innerdörrar, nya garderober samt en ny vindslucka.

 

Sovrum– Direkt till vänster om entrén nås detta omsorgsfullt renoverade sovrum med en iögonfallande fondvägg, laminatgolv och vita skivor i tak.  Rummet erbjuder även ett utrymme i väggen där det med fördel går att placera inbyggda garderober till förvaring.

 

Vardagsrum– Luftigt och ljust vardagsrum med stora öppna sällskapsytor och ett slående ljusinsläpp från fönsterpartier i två olika riktningar. Rummet är inrett med vackert parkettgolv, tapetserade väggar och vita skivor i tak. En luft-luft värmepump ger tillskottsvärme och i hörnet mot sydvästra gaveln skymtas en öppen spis med kassett som sprider lika härlig värme som mysfaktor. Till höger om den öppna spisen sträcker sig ett fönsterparti som integreras med dekorativa pardörrar som leder till en solberikad uteplats i sydväst med inglasat uterum samt ett anslutande gediget altandäck.

 

Uterum/altandäck– Härligt inglasat uterum med anslutande altandäck där solens strålar värmer från mitt på dagen till sen kväll. Här finns gott om utrymme till såväl solstolar som trädgårdsmöbler och inbjuder till härliga grillstunder under sommarens ljumna kvällar.

 

Sovrum– Detta rum nås från vardagsrummet och är inrett med tapetserade väggar samt en fondvägg av mörk träpanel som avger en lugn o stillsam känsla. Golvet är laminat och vita skivor finns i takl. Rummet renoverades för cirka 6 år sedan och har förutom en smakfull interiör gott om plats till förvaring i form av fyra stycken garderober.

 

Kök– I entréplanets nordvästra del ligger det välplanerade köket med ommålade luckor i vitt, nya bänkskivor samt ett praktiskt köksbordsparti. Vidare är köket utrustat med kyl och frysskåp från Cylinda, Spis från elektro Helios, diskmaskin från Bosch (2013) samt en spisfläkt. Väggarna är beklädda med vitmålad bröstpanel varvat med väggar målade i en neutral ton. Kakel finns bakom diskbänken. På golvet ligger ett tilltalande laminatgolv och i talet sitter vita skivor.

 

Sovrum- Gemytligt sovrum i nätt, lekfull interiör med söta barntapeter, välvårdat laminatgolv samt vita skivor i tak. Rummet är även försett med en rymlig skjutdörrsgarderob där det finns gott om plats till förvaring av såväl kläder som leksaker.

 

Badrum- Smakfullt inrett badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. I hörnet stoltserar ett par vägghängda duschdörrar med en komfortabel takdusch. Vidare är badrummet utrustat med högskåp, handfat och toalett.

 

KÄLLARPLAN

Hall – Källarplanet inbjuder till en trivsam atmosfär med en välkomnande hall med laminatgolv, vitmålade vävtapeter samt vitmålat gipstak.

 

WC– Litet men praktiskt wc-utrymme som inretts med klinkergolv, vävtapeter och vita skivor i tak. Utrymmet är utrustat med toalett och handfat.

 

Pannrum – Utrymme till energieffektiv bergvärmepump från Thermia (2012) med förrådsutrymme och praktiskt hyllsystem. Rummet är inrett med betonggolv, vitmålade betongväggar samt vitmålat gipstak.

 

Tvättstuga – Utrymme till tvättmaskin (bosch 2015) samt tvättho. Golv och väggar är av vitmålad betong, och taket består av gips.

 

Förrådsutrymme – Praktiskt förvaringsutrymme med golv och väggar av betong samt vitmålat trätak.

 

Gillestuga– Gemytligt sällskapsutrymme med träpanel på golv, väggar och i tak samt en öppen spis som ej varit i bruk på en längre period som utgör en fin inredningsdetalj. Utrymmet har stora fönsterpartier med 3-glas kassetter i nordost som ger ett härligt ljusinsläpp och utgång finns till husets södra gavel.

 

Garage– Rymligt garage med golv och väggar i betong samt tak av gips. Garagets yta har förstorats genom att öppna upp intill en före detta matkällare som nu används som hobbyrum. Garageporten är eldriven och är av nyare karaktär.

Renoveringar

2011- Renovering av det största sovrummet

2012- Bergvärme

2013- Nybyggnad av förråd och ny ytterdörr

2014- Nybyggnad altan och renovering av gästrum

2016- Renovering av hall/entré

2017- Renovering av barnrum

Övriga byggnader

Förråd- Oisolerad förrådsbyggnad som uppfördes för cirka 5 år sedan på platta på mark, väggar av träpanel samt plåttak. Byggnaden är försedd med enkla fönster.

Övriga upplysningar

I försäljningen ingår även fastigheten Bengtsfors Baldersnäs 1:91, vilket består av en obebyggd tomt på 1300 m2 söder om Bengtsfors Baldersnäs 1:90.

Fakta

Status
Beställd
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
415000 kr
Tomt
129000 kr
Totalt
544000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
5
Totalt pantvärde
765700 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis med kassett (godkänd), öppen spis i gillestuga (ej i bruk)
Fönster
3-glas/3-glas kasett, 2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om, Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme, luft-luft värmepump

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer.

El
1267 kr/månad
Vatten/Avlopp
583 kr/månad
Sotning
32 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
383 kr/månad
Total driftskostnad
2343 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Kallkällevägen 13, Dals långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.