Pittoreskt fritidshus med stor naturnära tomt!

Utgångspris 150 000 kr · Ödegårdsvägen 1, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

I utkanten av Bengtsfors tätort i lugnt och naturnära område finns nu chans att förvärva ett mindre fritidshus med stora möjligheter beläget på en totalt 1718 kvadratmeter stor tomt med lugnt och ostört skogsparti precis runt knuten. Stugan är uppdelad i hall, kök, vardagsrum och två möjliga sovrum vilket erbjuder plats för den mindre familjen att njuta av sitt naturnära sommarboende ett stenkast från de centrala bekvämligheterna i centrum. Stugan har under år 2020 bland annat fått reparerat golv i hall och delar av kök, ett fönster har öppnats upp och delar av träpanelen utvändigt har bytts ut. El, vatten och avlopp har tidigare funnits inkopplat till fastigheten och anslutningspunkt finns i närheten för att kunna ansluta sig på nytt. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Stor och solig trädgård om 1718 m2
  • Ca 2 km till centrala bekvämligheter
  • 3 rum och kök med bevarade detaljer
  • Naturnära läge med skogen runt hörnet

Planlösning

Entréplan

Hall – Från entrén i sydväst beträds den mindre hallen vilket leder in till det luftiga köket. Hallen är inredd i ljus färgsättning med utrymme för hatthyllan att hänga av sig jackan vid.

Kök – Med lätta steg beträds det rymliga köket med vackert bevarat trägolv och köksinredning i härlig turkos nyans. Rummet erbjuder plats för matgrupp vid det vackert spröjsade fönstret och har en praktisk arbetsbänk med diskho och goda förvaringsmöjligheter. I köket hittas en vedspis (ej besiktigade) och vidare ingång till ett mindre rum och vardagsrum.

Rum – Ett mindre rum i anslutning till köket vilket kan inredas som sovrum eller ljus veranda att njuta av en god bok i stillhet med naturen som sällskap vilande utanför fönstren.

Vardagsrum – Ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med trägolv, vackert listverk i taket och glatt mönstrade tapeter samt inhyser gammal kamin (ej besiktigad).

Rum – Ett mindre rum som bland annat kan nyttjas som sovrum för enkelsäng. Rummet är ljust och trivsamt inrett med vackert trägolv, ljusgrå tapeter och vitmålat tak samt inhyser ett bevarat snedställt väggskåp och två mindre fönster.

Övriga upplysningar

El, vatten och avlopp – Enligt säljarens upplysningar ska el, vatten och avlopp tidigare funnits anslutet till fastigheten. Detta är numera bortkopplat men anslutningspunkter finns i området med möjlighet att ansluta sig på nytt.

Flera fastigheter – Försäljningsobjektet består av BENGTSFORS 5:4 (1237 m2) och BENGTSFORS 5:5 (481 m2).

Servitut – Enligt avstyckningskartan daterad 1970 har fastigheterna Bengtsfors Bengtsfors 5:4 och 5:5 rätt att använda den samfällda vägen för utfart. Servitutet finns dock inte inskrivit hos Inskrivningsmyndigheten.

Eldstäder – Det finns inga godkända eldstäder i huset.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
kr
Tomt
0 kr
Totalt
0 kr
Taxeringsår
2017
Taxeringskod
213/199
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare/Torpargrund
Grundmur
Betong
Stomme
Timmer
Bjälklag
Trä
Fasad
Puts
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
1-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas.
Uppvärmning
Försäkring
85 kr/månad
Total driftskostnad
85 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Ödegårdsvägen 1, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.