Omfångsrik enplansvilla i eftertraktat område!

Utgångspris 1 100 000 kr · Liverudsvägen 1, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med mycket trivsam belägenhet i lugna Bäckenområdet hittas denna omfångsrika enplansvilla med plats för hela familjen. Fastigheten har ett njutbart läge med ostörd baksida där den stora uteplatsen bjuder på en härlig oas för avkoppling och nedvarvning. Boarean om 140 kvadratmeter disponeras på tre sovrum, mycket omfångsrika sällskapsytor och goda förvaringsmöjligheter i flertalet förrådsutrymmen. Under 2016 försågs villan med nytt plåttak, i övrigt är villan försedd med 3-glasfönster och vardagsrummet besmyckas med en värmande täljstenskamin. Bäckenområdet är lugnt och barnvänligt med naturen runt knuten där centrum hittas endast 1,5km bort med gott utbud av skolor, förskolor, butiker och restauranger. Här får man minst sagt det bästa av två världar. Varmt välkommen att uppleva denna gedigna familjevilla på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Fantastiska sällskapsutrymmen
  • Tre rymliga sovrum
  • Härlig naturtomt med ostörd baksida
  • 3-glasfönster och nytt plåttak (2016)
  • Familjevänligt område nära naturen

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in! Innanför den blå ytterdörren möter en mindre hall med gott om förvaring i tre garderober. Vidare erbjuds utrymme för övrigt fristående möblemang samt vidare ingång till WC. Rummet är inrett med mörkgrå heltäckningsmatta, beigea tapeter och trätak.

WC – På höger hand i hallen hittas den ljusa WC:n med härligt dagsljusinsläpp från ett större insynsskyddat fönster i väst. Rummet är inrett med plastmatta på golv, beigea tapeter och trätak samt inhyser toalettstol, handfat och platsbyggd garderob.

Vardagsrum – Med ytterligare ett par steg hittas det rymliga vardagsrummet med central belägenhet i bostaden. Här erbjuds gott om plats till den större soffgruppen där hela familjen kan samlas framför den mysiga täljstenskaminen (2016). Från vardagsrummet kan den insynsskyddade uteplatsen i öst beträdas om sällskapet vill njuta av förmiddagssolen. Vardagsrummet är inrett med klassisk ekparkett på golv, vita tapeter och trätak med dekorativa takbjälkar. I rummet hittas även en luft-luftvärmepump som hjälper till att sprida täljstenskaminens värme till övriga delar av huset.

Matsal – I bostadens nordöstra hörn hittas den hemtrevliga matsalen. Här avnjuts middagarna med en rofylld utsikt över intilliggande grönområde. Maten serveras med enkelhet från det nära belägna köket och den avkopplande uteplatsen ligger endast ett par steg bort. Rummet erbjuder plats för den större matgruppen och är vidare inrett med ljust laminatgolv, beigea tapeter och vitt spänntak. 

Förråd – Mellan matsal och kök hittas ett praktiskt förrådsutrymme med arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Rummet är inrett med plastmatta, dekorativa småmönstrade tapeter och trätak samt inhyser proppskåp och vidare ingång till intilliggande tvättstuga/groventré.

Kök – Med öppen planlösning till intilliggande vardagsrum beträds det omfångsrika köket. Utrymmet är ljust och luftigt inrett med en kombination av ekparkett vid matgruppen och praktisk plastmatta vid arbetsytorna, vita tapeter och trätak där även de vackra takbjälkarna hittas likt i vardagsrummet. Den vita köksinredningen kompletteras med kylskåp och frysskåp från Cylinda, diskmaskin från Electro Helios, spis från Electrolux och fläkt. Från två stora fönster i väst bjuds gott om ljusinsläpp in och berikar utrymmet, här finns gott om plats för den stora matgruppen där familjen enkelt kan hålla sällskap när middagen förbereds.

Tvättstuga – Med praktisk belägenhet innanför köket hittas den rymliga tvättstugan med stor arbetsbänk med tvättho och goda förvaringsmöjligheter. Rummet är inrett med röd plastmatta, röd- och vitmönstrade tapeter och trätak samt inhyser tvättmaskin från Bosch och äldre torktumlare. Från tvättstugan kan trädgården med enkelhet beträdas i bostadens norra del för att låta tvätten torka ute i det fria.

Kontor – Tillbaka genom vardagsrummet mot byggnadens södra ände hittas det lilla kontoret. Rummet erbjuder lagom plats för ett skrivbord där symaskinen kan förvaras och pågående pyssel låtas ligga framme bakom stängd dörr. Ett utmärkt utrymme för den kreativa att husera i lugn och ro! Rummet är inrett med heltäckningsmatta, mönstrade tapeter i grön färgställning samt trätak och får bra ljusinsläpp från fönster i väst.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme beträds det första sovrummet. Utrymmet är ljust och hemtrevligt inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och trätak samt erbjuder gott om plats för enkelsängen och övrigt önskvärt möblemang som kompletterar de två platsbyggda garderoberna.

Sovrum – På andra sidan korridoren hittas det andra sovrummet, detta rum vetter mot baksidan och har en rofylld utsikt över intilliggande grönområde. Här erbjuds ett par kvadratmeter extra och det finns utrymme för såväl enkelsäng, skrivbord och förvaringsmöblemang som komplement till de två platsbyggda garderoberna.

Badrum – Vidare ner i korridoren beträds det härligt omfångsrika badrummet. Här möter en blå våtrumsmatta med matchande tapeter beklädda med vackert medaljongmönster och vita skivor i tak. I badrummet hittas kaklad duschhörna, bastu för härligt värmande bastubad, kommod med god förvaring och toalettstol.

Klädkammare – Med belägenhet mellan det största sovrummet och badrummet hittas en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor.

Sovrum – Längst bort i den södra delen av bostaden hittas det största sovrummet. Här erbjuds mycket gott om plats för dubbelsängen och det finns gott om förvaringsmöjlighet i de fyra platsbyggda garderoberna. Rummet är inrett i en rofylld och hemtrevlig färgsättning med ljus plastmatta, beigea tapeter och trätak, utanför fönstret vilar en stilla utsikt över ostört grönområde på bostadens baksida.

Förråd – På andra sidan korridoren hittas ett omfångsrikt förråd en halvtrappa ned. Här finns mycket goda möjligheter att skapa det utrymme man har behov för. Finns önskemål om ett tv rum till barnen, lekrum eller kanske ett hobbyrum där snickaren kan husera fritt? Från rummet finns vidare utgång till intilliggande garage och även trappan som leder upp till vinden. Detta praktiska utrymme är inrett med plastmatta på golv, grönmålade väggar och trätak.

Garage – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme hittas det lagom stora garaget. Här erbjuds plats för en bil, arbetsbänk och förvaring av trädgårdstillbehör. Utrymmet är inrett med betonggolv, målade väggar och trätak.

 

Källarplan

Förråd – Med ingång från trädgården hittas källarplan vilket inhyser ett förrådsutrymme med varmvattenberedare (300L) och en matkällare.

 

 

 

Övriga byggnader

Fristående vedbod –På tomtens baksida hittas en fristående vedbod där veden kan laddas upp inför vinterns värmande brasor.

Övriga upplysningar

Varmvattenberedare – Vid förvärv av fastigheten följer en nyare varmvattenberedare som ej monterats.

Sjövatten – Sjövatten finns draget till fastigheten med möjlighet till trädgårdsbevattning.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns men ej inkopplat i fastigheten.

Renoveringar – 2016 lades nytt plåttak, i samband med detta byttes även stuprör och hängrännor.

Säljarnas egna ord

Barnvänligt område.

Härlig naturtomt där baksidan av huset är helt utan insyn. 
Nära till skog o. strövområde samt elljusspår med idrottsanläggning. 

Fakta

Status
Beställd
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
592000 kr
Tomt
133000 kr
Totalt
725000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
342000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Betongsten/Natursten
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Täljestenskamin
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-luft värmepump, direktverkande el

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 80 kr per tömning tillkommer. Samfälighetskostnaden avser sjövatten. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 5438 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1583 kr/månad
Vatten/Avlopp
581 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
398 kr/månad
Total driftskostnad
2716 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Liverudsvägen 1, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.