Nybyggd enplansvilla med ljuvlig trädgård!

Utgångspris 2 050 000 kr · Ängsvallevägen 2, Ed
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Ängsvallevägen 2, där möjlighet finns att förvärva denna hemtrevliga enplansvilla med nybyggnadsår 2005 – placerad på gatans största tomt! Villan ligger belägen på en plan hörntomt med buskar och träd som bringar njutbar frukt, innehar en rymlig stenlagd parkeringsyta samt ett fristående garage. Här erbjuds ett väldisponerat och rymligt hus med fyra möjliga sovrum, badrum med bastu och bubbelbadkar, rymlig gästtoa, stort och arbetsvänligt kök med intilliggande matsal, tvättstuga samt ett vidsträckt vardagsrum med braskamin. Fastigheten ligger i naturskön omgivning med närhet till sjön Lilla Lee och skogsområden ligger endast ett stenkast bort. Dals-Ed erbjuder många härliga evenemang, butiker och sevärdheter men vyerna kan även breddas från den lokala tågstationen med anslutning till Norge och många svenska orter. Varmt välkomna!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Fiber och centraldammsugare
  • 3-glasfönster i hela huset
  • Genomgående golvvärme med separata termostater i varje rum (ej garage).
  • Nymålad fasad 2017
  • Hörntomt på 2270 m2 med sol hela dagen

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en rymlig hall i vinkel, som ligger centralt belägen och erbjuder enkel anslutning till bostadens resterande rum. Här erbjuds gott om yta för avhängning av kläder samt ljusa och trevliga materialval i form av lättskött klinkergolv, ljusbeigea tapeter och vitlaserat trätak. Via ytterdörren med stort glasparti sipprar behagligt dagsljus in och med hjälp av den öppna planlösningen sprids även ljus från intilliggande rum, som därmed bringar en ljus och välkomnande hall.

WC – Belägen direkt till höger i hallen återfinns bostadens gästtoa. Denna är mycket rymlig och inredd med beige våtrumstapet med stilrent mönster, våtrumsmatta i en behaglig grön nyans samt vitlaserat trätak. Rummet innehar ett fönster i nordöst som skyddar mot insyn men tillför gott om dagsljus till utrymmet.

Matsal – Vidare från hallen nås en rymlig matsal som ligger praktiskt belägen med direkt anslutning till det rymliga köket. Här kan trevliga middagsbjudningar avnjutas i avskildhet, utan insyn till kökets förberedelser och efterkommande disk. Rummet har gott om plats för en matgrupp modell större samt annat önskvärt möblemang och är stilrent inrett med ljusblå vävtapeter, praktisk plastmatta och vitlaserat trätak. Från fönstret i nordöst kan en rogivande utsikt över trädgården skönjas.

Tvättstuga – Beläget i bostadens norra ände återfinns en rymlig tvättstuga med ljusa och lättskötta ytskikt. Rummet är inrett med havsblå våtrumsmatta, ljus våtrumstapet samt vitlaserat trätak. Inredningen består av skåp och lådor med vita fronter som kombineras med en stilren mörkgrå bänkskiva. Tvättstugan är försedd med vitvaror från Husqvarna i form av tvättmaskin och torkskåp, vidare återfinns även golvvärmeskåp från Wirsbo,frånluftsvärmepump från Nibe samt extra varmvattenberedare från Nibe á 90 liter och centraldammsugare.

Kök – Vidare till bostadens rymliga kök erbjuds här högkvalitativ inredning från Myresjökök i massiv ek med praktiska utdragbara hyllplan. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter i oräkneliga skåp och lådor där var sak kan få sin plats, vilket underlättar såväl letande som städning av utrymmet. Den hemtrevliga och varma köksinredningen kombineras med jeansblå kakel, ljusa tapeter, vitlaserat trätak samt praktisk plastmatta. Köket är försett med stilrena vitvaror från Husqvarna i genomgående silver och svart bestående av integrerad ugn och micro, kylskåp, frysskåp samt spishäll. Från köket erbjuds även vidare anslutning till det inglasade uterummet i sydväst.

Förråd – Vidare från köket nås ett större förrådsutrymme som med fördel även kan inredas till sovrum. Utrymmet är inrett med praktisk plastmatta, ljusa tapeter med stilrent mönster samt vitlaserat trätak.

Sovrum – Välkommen in i ett rymligt och harmoniskt sovrum med mycket god möblerbarhet. Här erbjuds gott om plats för dubbelsäng och ytterligare önskvärt möblemang samt fantastiska förvaringsmöjligheter i den rymliga garderoben med skjutdörrar. Rummet är inrett med plastmatta, svagt randiga tapeter i en behaglig beige kulör samt vitlaserat trätak.

Badrum – Vidare återfinns ett exklusivt badrum med mycket vida ytor försett med lyxig bastu och bubbelbadkar. Här kan en härlig spakväll avnjutas och morgonrutinerna blir extra härliga. Ett utmärkt badrum för den som gärna unnar sig lyxig egentid! Rummet är försett med en rymlig bastu med plats för många som innehar en dörr av härdat klart säkerhetsglas, som bringar både ljus och luftighet till utrymmet. Vidare återfinns ett trevligt bubbelbadkar från IFÖ med luft och vattenmassage, toalettstol, duschkabin, bidé samt ett stort handfat med mycket förvaringsmöjligheter och detaljer av vackert körsbärsträ. Rummet är inrett med stilren gråbrun våtrumsmatta, helkaklade väggar i beigea nyanser samt vitlaserat trätak. I rummet sprids behagligt dagsljus från två väderstreck med hjälp av ett stort fönster i väst samt ett dekorativt halvmånefönster i söder.

Vardagsrum – Tillbaka i bostadens södra ände återfinns ett mycket rymligt vardagsrum med plats för många! Här kan en knastrande brasa avnjutas vintertid och den stora terrassen i sydväst under de soliga sommarmånaderna. Rummet är inrett med vackert parkettgolv, ljusa tapeter och vitlaserat trätak samt fönster med dekorativa kornischer i ek placerade i två olika väderstreck som tillför uppiggande dagsljus till rummet. Från vardagsrummet finns vidare anslutning till två möjliga sovrum via praktiska skjutdörrar.

Sovrum – Välkommen in i ett ljust och trevligt sovrum med god plats för enkelsäng och ytterligare önskvärt möblemang så som skrivbord och förvaringsmöbler. Rummet är inrett med ljusgröna tapeter, stilren grå plastmatta, vitlaserat trätak samt en skjutdörr som på ett yteffektivt sätt maximerar möblerbarheten. Vidare är rummet försett med en garderob för extra förvaringsmöjligheter.

Sovrum – Vägg i vägg återfinns nästa sovrum, detta agerar idag kontor och ytan kan därmed nyttjas för flera önskvärda ändamål. Här finns gott om plats för enkelsäng samt ytterligare möblemang, eller som i detta fall fullinrett kontorsmöblemang. Rummet är inrett med ljusa tapeter, stilren grå plastmatta samt vitlaserat trätak.

Övriga byggnader

Garage – Fristående från huvudbyggnaden återfinns ett rymligt garage med elport disponerat på 35 kvatdratmeter och erbjuder god plats för en bil samt ytterligare hjälpmedel. Rummet är inrett med epoxygolv med lätt sluttning som skapar ett fall mot brunnen i mitten av rummet samt praktiska och lättskötta skivor på väggarna i blåa nyanser och gipsskivor i tak. Garaget är försett med automatsäkringar samt 3-fasuttag. För uppvärmning finns oljefyllda elradiatorer med elektronisk termostat.

Förråd – I garagets västra ände återfinns ett rymligt förrådsutrymme med mycket god plats för arbetsbänkar och hyllplan. Här finns utrymme för verktyg, trädgårdstillbehör och plats för den händiga att låta kreativiteten flöda. Förrådet kan beträdas via garaget eller via ytterdörren i norr. 

Uterum – I direkt anslutning till huset med ingång från trädgård och kök nås ett inglasat uterum i sydväst med kanalplasttak och kompositgolv. Här kan man med enkelhet flytta in från intilliggande altan när sommarkvällarna börjar blir kyliga.

Övriga upplysningar

Fiber finns indraget och inkopplat till fastigheten.

För fullständiga materialval i bostaden se bifogad materialspecifikation.

Persienner i merparten av rum.

Köksbänk och fönsterbänkar i Bohusgranit.

Isolerade innerväggar i flera rum (dämpar buller).

Renoveringar

Säljarna har varit bosatta i fastigheten sedan den uppfördes 2005 och har efter det utfört följande renoveringar:

2013 – Tillbyggnad av inglasat uterum i sydväst.

2017 – Utvändig ommålning av bostadens fasad.

Servitut

AVTALSSERVITUT KRAFTLEDNING, Last
1, 1936-05-27

Avtalsservitut kraftledning, Last
15-IM6-36/348B – 1

Avtalsservitut vatten-och avloppsledningar, Last
14-IM10-99/573 – 1, 1999-03-03

Avtalsservitut vatten-och avloppsledningar, Last
14-IM10-99/572 – 1, 1999-03-03

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
81
Utförd
2018-07-16
Taxeringsvärde
Byggnad
1581000 kr
Tomt
200000 kr
Totalt
1781000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
550000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Gjuten betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
3-glas
Ventilation
Frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
El
2104 kr/månad
Vatten/Avlopp
589 kr/månad
Sotning
83 kr/månad
Renhållning
193 kr/månad
Försäkring
425 kr/månad
Total driftskostnad
3394 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Ängsvallevägen 2, Ed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.