Mysigt torp i ostörd natur!

Utgångspris 350 000 kr · Hedalen 16, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Ca 14 kilometer från Bengtsfors tätort hittas denna gömda pärla omgiven av grönskande natur. I en lugn och ostörd omgivning kan sommarens lediga dagar avnjutas utan måsten eller vardagsstress som knackar på, här kan grönsaksodlingarna frodas, barnen leka fritt i trädgården och 11-kaffet avnjutas i det pittoreska lusthuset. Bostadshuset har en boarea om 76 kvadratmeter och inhyser badrum, kök, matsal och vardagsrum på entréplan samt minst tre sovrum på det övre våningsplanet vilket erbjuder plats för hela familjen. Runt knuten hittas oändligt med skog vilket bjuder in till fridfulla skogspromenader, svampplockning och möjlighet att stöta på ett djur eller två. Fastigheten är utrustad med fiber och försedd med el, vatten och avlopp. Varmt välkomna att besöka detta smultronställe på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Ostört läge i dalsländsk natur
  • Fiber, el, vatten och avlopp
  • Tre sovrum och mysiga sällskapsytor
  • Pittoreskt lusthus
  • Trivsam trädgård med utrymme för barnlek

Planlösning

Entréplan

Hall – Via verandan i sydväst beträds en rymlig hall med utrymme till förvaring av sommarens ytterkläder och skor. Rummet inhyser ingång till badrummet och även garderob med hydroforpump. Hallen är inredd med laminatgolv, beigea tapeter och vitmålat tak.

Badrum – Ett glatt 70-tals badrum i härliga nyanser! Här erbjuds toalettstol, handfat, duschhörna, gammal tvättmaskin (funktion osäker) samt mindre varmvattenberedare. Badrummet är inrett med röd våtrumsmatta, blommiga våtrumstapeter och vitmålat tak.

Matsal – Innanför hallen möter en mindre matsal med utrymme för matbord vid fönstret vilket överblickar intilliggande natur. Rummet är inrett med laminatgolv, vita tapeter med diskret mönster och vitmålat tak.

Kök – Innanför köket hittas det praktiska köket med goda förvaringsmöjligheter i såväl skåp som lådor. Köket erbjuder rymliga arbetsytor för familjen att gemensamt förbereda inför grillmiddagen eller sommarfrukosten som kan bespisas i lusthuset. Köket är försett med röd kyl och frys (funktion osäker) samt spis från Electro Helios och är vidare inrett med plastmatta, vitmålade väggar och vitmåla tak.

Vardagsrum – Tillbaka via matsalen hittas det mysiga vardagsrummet med utrymme för flera möblemang. Här finns goda möjligheter för avkoppling och nedvarvning framför den härliga vedkaminen. Rummet är inrett med laminatgolv, vita tapeter och vitmålat planktak.

 

Övre plan

Hall – Via trappan belägen i vardagsrummet beträds den övre hallen. Utrymmet inhyser en praktisk klädkammare och förvaring i garderober. Från hallen nås tre sovrum och ett mindre rum som förslagsvis kan nyttjas som kontor eller ytterligare ett sovrum. Hallen är inredd med mörkt plankgolv, gula tapeter beklädda med vackert medaljongmönster samt vitmålat trätak.

Litet rum – Ett mindre rum med utrymme för skrivbordet eller mindre säng. Rummet inhyser proppskåp samt vindslucka och är inrett med masonitgolv, tapeter och vita skivor i tak.

Sovrum – Rymligt sovrum med plats för enkelsängen eller mindre dubbelsäng. Rummet är inrett med plastmatta, mönstrade tapeter i beige nyans och vitmålat trätak.

Sovrum – Mindre sovrum med utrymme för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med mörkt trägolv, ljusgula tapeter och vitmålat trätak samt erbjuder fridfull utsikt över intilliggande natur utanför fönstret.

Sovrum – Lagom stort sovrum med utrymme för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang eller mindre dubbelsäng. Rummet är ljust och trivsamt med harmonisk utsikt och är inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak.

Övriga byggnader

Uthus – Ett rymligt uthus uppfört på naturstenspelare med torpargrund, plankgolv, träväggar och plåttak. Utrymmet är uppdelat i tre sektioner med praktisk redskapsbod, vedbod och utedass.

Lusthus – Beläget i den södra delen av fastigheten hittas ett pittoreskt lusthus vilket står redo för kafferep och middagsbjudningar!

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul pga. generationsskifte då fullständig kännedom om fastigheten saknas.

Kvarlämnas – Lite trädgårdsredskap och ved kvarlämnas vid försäljning.

Fiber – Fastigheten är utrustad med fiber.

Grävd brunn – Den grävda vattenbrunnen ligger utanför tomtgränsen. Inget servitut om vattenbrunn eller vattenledning finns inskrivit hos Inskrivningsmyndigheten.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
235000 kr
Tomt
78000 kr
Totalt
313000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
175000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Grund
Torpargrund
Grundmur
Natursten
Stomme
Timmer/trä
Bjälklag
Fasad
Takbeklädnad
Takpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Grävd brunn. Äldre avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2348 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen. Kostnaden för uppvärmning ingår i elkostnaden. Kostnaden "övrig" avser medlemsavgiften för fiber.

El
1000 kr/månad
Sotning
38 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
254 kr/månad
Övrigt
50 kr/månad
Total driftskostnad
1432 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Hedalen 16, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.