Mysigt hus i centrala Billingsfors!

Utgångspris 395 000 kr · Stenebyvägen 5, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Mitt i hjärtat av Billingsfors, med kort gångavstånd till såväl bekvämligheter som till natur och sjö, ligger denna mysiga 50-tals villa. Här finns flera 50-talsdetaljer bevarade samtidigt som flera renoveringar har ägt rum under de senaste åren inklusive nytt tak, ny panna, omdränering med isodrän samt renoverat badrum. Alla renoveringar är utförda av lokala hantverkare. Villan är uppdelad i 1,5 plan och källaren och bjuder på fyra gemytliga rum och kök med badrum/wc på både planen. Hela fastigheten lämnar ett välkommande och välskött intryck och lämpar sig perfekt till den som söker ett mindre och lättskött boende.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Mysigt 50-tals hus med centralt läge
  • Nytt tak 2008
  • Ny panna 2011
  • Ny dränering 2017

Planlösning

ENTRÉPLAN

Entré/hall- En mindre entré i gamla stil fungerar som praktiskt vindfång vilket både slussar vidare till en större hall eller till övre plan genom trappan direkt till höger om entrédörren. Den större hallen ligger i anslutning till rummen på entréplan och är inredd med korkmatta på golvet, vita tapeter samt vitmålat träpanel i tak.

Badrum– Det ljusa badrummet renoverades av hantverkare 2010 med grågrön våtrumsmatta på golvet vilket avbryter mot de ljusa våtrumstapeterna. Utrymmet är utrustat med toalett, handfat och duschkabin.

Vardagsrum– Behagligt rum där solen glänser in genom hörn fönster i väst och en ståtlig öppen spis (ej besiktigad) lämnar ett vackert intryck. Vidare är rummet inrett med laminatgolv i neutral ton, tapetserade väggar och träpanel i tak.

Kök– Charmigt 50-tals kök där den ursprungliga köksinredningen och romantiska kakelplattor finns bevarade medan vitvarorna uppdaterades senare och en iögonfallande fondvägg höjer stämningen. Golvet är inrett med praktisk korkmatta och i tak finns vitmålade träpanel. Utrustningen består av ugn/spis, fläkt och kombinerad kyl/frysskåp från Samsung (ca 2 år gammalt.)

Rum– Rummet ligger i anslutning till köket och kan med fördel användas som sovrum eller arbetsrum. Golvet är klätt i laminat, väggarna är tapetserade i en neutral ton där en blommig fondtapet framträder på en utav väggarna. Taket är beklätt i träpaneler som bryter av mot den härliga interiören.

ÖVRE PLAN

Hall– Direkt uppför trappan återfinns en praktisk hall inrett med korkmatta, tapetserade väggar inramad av vita lister, tidstypiska släta dörrar och ett vitmålat tak.

Sovrum– Rum inrett med laminatgolv, enfärgade tapeter och vitmålat tak. Från rummet nås även en stor vindsgarderob.

Sovrum– Ljust rum med mjuk och behaglig heltäckningsmatta, ljusa tapeter på väggarna och vitmålat tak. Även här finns ingång till en vindsgarderob och ytterligare två garderober finns i rummet.

WC– Praktiskt WC utrustat med toalett och handfat. Utrymmet är inrett med trägolv, tapetserade väggar och vitmålat tak.

 

KÄLLARE

Nedanför trappan ligger ett svale med plast rutigmatta på betonggolv, målade betongvägg och betongvalv i tak. Två stycken förråd/matförråd finns i anslutning till utrymmet.

Tvättstuga– Tvättstuga utrustat med en liten tvättmaskin av märke Whirlpool, torktumlare från Electrolux och tvättbalja. Golv, väggar och tak av betong.

Pannrum– Pannrummet är utrustat med kombipanna ”Focus” installerad år 2008 med pelletsbrännare och elpatron. Golv, väggar och tak av betong.

Garage– Ingång till garage från källaren. Golv, väggar och tak av betong.

Renoveringar

2008– Nytt tak inklusive underlag och betongtegel samt ny plåt runt skorstenen. (Arbetet utfört av lokala hantverkare.)

2010– Renoverat badrum på entréplan. (Arbetet utfört av lokala hantverkare.)

2011– Installation av panna med pelletsbrännare.

2017– Ny dränering inklusive dräneringsrör och montage av Isodrän (arbetet utfört av lokala hantverkare.) Montage av ny dörr till källare.

Fakta

Status
Beställd
Energiklass
G
Prestandavärde
159
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
214000 kr
Tomt
85000 kr
Totalt
299000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
364000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1½ planshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong/trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis
Fönster
2-glas och 3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Pellets

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer.

Värme
667 kr/månad
El
774 kr/månad
Vatten/Avlopp
532 kr/månad
Sotning
80 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
254 kr/månad
Total driftskostnad
2385 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Stenebyvägen 5, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.