Mysigt enplanshus på lugna Granhögsgatan!

Utgångspris 950 000 kr · Granhögsgatan 3, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med lugnt och fridfullt läge på trevliga Granhögsgatan hittas detta mysiga enplansvilla med bergvärme, treglasfönster och nytt tak. Villans entréplan om 103 kvadratmeter disponeras på två sovrum, mycket omfångsrikt kök och vardagsrum samt två WC/badrum. På det lika stora källarplanet hittas en stor verkstad, rymlig gillestuga, tvättstuga och duschrum. Den hemtrevliga tomten sträcker sig över en yta om 890 kvadratmeter och erbjuder soltimmar från tidig morgon till sen kväll som kan avnjutas i det inglasade uterummet vilket förlänger sommaren under vår och höst. Varmt välkomna på visning av denna hemtrevliga villa!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Nytt tak 2017
  • Bergvärme 2006
  • 3-glasfönster
  • Omfångsrika sociala utrymmen
  • Stor verkstad och vidbyggt garage

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i den rymliga hallen med gott om utrymme till förvaring av jackor och skor. Hallen leder vidare till badrum, vardagsrum, sovrum och inhyser även trappan ned till gillestugan. Utrymmet är praktiskt inrett med plastmatta, ljusa tapeter och trätak.

Badrum – På vänster hand om hallen hittas bostadens badrum. Utrymmet är ljust och rymligt, får ljusinsläpp från fönster i norr och inhyser dusch, handfat och ny toalettstol. Badrummet är inrett med brun våtrumsmatta på golv, dekorativt vit våtrumsvägg och vitmålat tak samt erbjuder plats till fristående förvaringsmöblemang.

Sovrum – På höger hand om hallen hittas bostadens första sovrum. Utrymmet är omfångsrikt och erbjuder gott om plats för dubbelsängen eller enkelsäng med övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak samt inhyser en mindre klädkammare för goda förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum – Genom dekorativa pardörrar i glas beträds det omfångsrika vardagsrummet med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Här erbjuds plats för såväl den större soffgruppen som matplats för stort sällskap. Rummet får stora mängder ljusinsläpp från två väderstreck, är inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak samt leder vidare till inglasat uterum i söder. Vid behov av ytterligare ett sovrum kan vardagsrummet enkelt delas av.

Uterum – Här kan sommarmånaderna förlängas under vår och höst samt långa kvällar spenderas när det börjar kyla på utomhus. Här finns gott om plats för loungemöbeln där avkoppling blir ett faktum. Med enkla steg beträds därefter trädgården där härliga blommor och buskar dekorerar omgivningen.

WC – Vidare mot köket hittas bostadens WC på vänster hand i korridoren. Utrymmet är inrett med blå våtrumsmatta, vita tapeter och vitmålat tak samt inhyser handfat och ny toalettstol.

Kök – I bostadens östra del hittas det omfångsrika köket. Här finns gott om plats för den större matgruppen där familjen naturligt kan samlas för frukost, läxläsning och umgänge. Rummet är inrett med plastmatta, vita tapeter och trätak samt erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor. Köksinredningen är klassiskt vit med släta luckor och silvriga beslag, bakom arbetsbänken är väggen kaklad med mörkbrunt kakel och vidare är utrymmet försett med kombinerad kyl/frys från Whirlpool, spis och köksfläkt.

Sovrum – Innanför köket hittas villans andra sovrum. Här erbjuds gott om plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Genom fönstret vilar en stilla utsikt över trädgården i söder och rummet ger goda möjligheter till avkoppling och återhämtning. Sovrummet är inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak.

 

Källarplan

Gillestuga – Vidare från hallen nås trappan till nedre plan där den rymliga gillestugan möter. Rummet blir en mysig oas för avkoppling avskilt från övriga delar av huset, här finns gott om plats för soffa, läsfåtölj och kontorsmöblemanget. Rummet är inrett med ljus heltäckningsmatta, träpanel på väggar och trätak.

Pannrum – Med vidare steg hittas pannrummet. Utrymmet är inrett med betong på golv, väggar och tak samt inhyser bergvärmepump från IVT (2006).

Tvättstuga – Med dekorativt blommönstrade tapeter erbjuds här en rymlig tvättstuga där man gärna kan spendera sin tid under sortering, upphängning och vikning av tvätt. De härliga tapeterna kombineras med praktisk plastmatta och vitmålat tak samt inhyser tvättho med förvaring och ny kran samt tvättmaskin från UPO.

Matkällare – En rymlig matkällare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet är inrett med målad betong på golv, väggar och tak.

Duschrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme hittas ett större duschrum inrett med terrakottafärgad våtrumsmatta, orangea våtrumstapeter och vitmålat tak.

Förråd – Innanför duschrummet hittas ytterligare ett förrådsutrymme vilket även detta är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Verkstad – Vidare från tvättstugan beträds den omfångsrika verkstaden med gott om plats för arbetsbänk, förvaring av verktyg och reservdelar. Utrymmet ansluter till garaget intill och utrymmena kan enkelt beträdas från varandra via en trappa. Rummet är inrett med målad betong på golv och väggar samt vitmålat tak.

Förråd – I den inre delen av verkstaden beträds ett större förrådsutrymme inrett med målad betong på golv, väggar och tak.

Garage – Via en trappa från källarplan kan det intilliggande garaget beträdas med enkelhet, därefter nås trädgården både i norr och söder. Här finns gott om plats för en bil och trädgårdstillbehör som exempelvis gräsklippare.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Fastigheten försågs med bergvärme 2006 och fick nytt tak inkl. alla plåtdetaljer 2017. I övrigt har även inglasat uterum byggts.

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul p.g.a. generationsskifte då fullständig kännedom om fastigheten ej erhålles.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten.

Sjövatten – Sjövatten finns draget till trädgården för enkel trädgårdsbevattning. 

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
C
Prestandavärde
83
Utförd
2019-09-12
Taxeringsvärde
Byggnad
426000 kr
Tomt
116000 kr
Totalt
542000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
153000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Värme ingår i kostnaden för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 80 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4065 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen. Övrigt avser kostnaden för sjövatten.

El
1823 kr/månad
Vatten/Avlopp
807 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
360 kr/månad
Övrigt
25 kr/månad
Total driftskostnad
3102 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Granhögsgatan 3, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.