Mysigt enplanshus i lugna Majbergsdal!

Utgångspris 450 000 kr · Majbergsvägen 34, Bengtsfors
Visningar
  • Fredag 21 feb 17:30 - 18:15
    Välkommen på visning, anmäl dig gärna för uppdaterad information!
Boka här

Året var 1964 och byggnationen av detta trivsamma enplanshus på Majbergsvägen 34 stod klart. Här erbjuds en ljus tegelvilla med boarea om 86 kvadratmeter vilket inhyser två sovrum, ljust och trivsamt kök, badrum med badkar samt rymligt vardagsrum med matsalsdel och vidare utgång till altan i väst. Trädgården är lummig och inbjudande med träd och buskar vilket minskar insyn från gatan och växtligheten kan enkelt vattnas med det sjövatten som finns draget till tomten. Inom gångavstånd på 150 meter nås Klovstjärn som erbjuder både varmt badvatten sommartid och rolig skridskoåkning när isen lägger sig, en härlig plats för gammal som ung. På källarplan återfinns ett garage med plats för en bil, tvättstuga, WC, hobbyrum och gott om förvaringsmöjligheter. Ett härligt hus med stor potential att skapa ett modernt och lättskött hem, varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Garage med plats till en bil
  • 150 meter till Klovstjärn
  • Trivsamt område nära naturen
  • Sjövatten
  • 3-glasfönster

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en ljus och trivsam hall med gott om utrymme till förvaring av ytterkläder i både hatthylla och garderob. Rummet är inrett med ljus plastmatta, vita tapeter och vitmålat tak vilket erbjuder en neutral bas för inredningen att sätta stilen. Rummet är L-format och bjuder in till resterande utrymmen i huset.

Sovrum – Direkt på höger hand om ytterdörren hittas det första sovrummet, ett lagom stort utrymme för enkelsäng och exempelvis skrivbord. Även detta rum är neutralt och klassiskt inrett med ljus plastmatta, beigea tapeter och vita skivor i tak. I rummet finns en platsbyggd garderob och fönster i öst som bjuder på behagligt ljusinsläpp.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt sovrum hittas bostadens andra sovrum. Rummet kan möbleras med dubbelsäng och ytterligare fristående förvaringsmöblemang om behov finns för komplettering till de fyra platsbyggda garderoberna. Rummet är inrett med ljus plastmatta, ljusrosa tapeter och vita skivor i tak. Utanför fönstret vilar en stilla utsikt över trädgården på bostadens baksida.

Badrum – Centralt beläget i hallen nås badrummet. Utrymmet är inrett med klinkers på golv, en kombination av kaklade väggar och ljusa tapeter samt vitmålat tak. Rummet är försett med toalettstol, handfat och badkar i härligt tidstypiska pastellfärger och får ljusinsläpp från fönster i väst.

Vardagsrum – Välkommen in i ett luftigt L-format vardagsrum med fantastiska möbleringsmöjligheter. Här finns gott om utrymme för umgänge med familj och vänner vid såväl soffgrupp som matsalsmöbel. Rummet är neutralt inrett med vackert parkettgolv, beigea tapeter med diskret medaljongmönster och vitmålat tak samt leder vidare till både altan i väst samt intilliggande kök.

Altan – En härlig altan med avkopplande kvällssol där den lummiga tomten skyddar från insyn. Altanen kan möbleras med förslagsvis grill och loungemöbel och leder via en trappa vidare ner till trädgården. 

Kök – Gulligt kök med plats till den mindre matgruppen. Utrymmet är ljust och trivsamt med vita köksluckor, vitt kakel med detaljplattor, mönstrad plastmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak. Köket är utrustat med mindre kylskåp, spis och köksfläkt.

 

Källarplan

Hall – I hallen hittas trappen som leder vidare ner till hallen på källarplan. Utrymmet är inrett med betonggolv och putsväggar. Under trappan hittas en WC.

WC – En lagom stor WC inredd med betong på golv, väggar och tak. Utrymmet är försett med toalettstol och handfat.

Garage – I byggnadens södra del hittas garaget med plats till en bil. Här finns utrymme till arbetsbänk och förvaring av verktyg och trädgårdsmaskiner. Utrymmet är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Tvättstuga – En rymlig tvättstuga inredd med betong på golv, väggar och tak. I rummet återfinns gammal tvättmaskin och dusch. Vidare från tvättstugan nås matkällare och pannrum.

Matkällare – Från tvättstugan nås matkällare med gott om förvaringsmöjligheter.

Pannrum – Innanför tvättstugan nås pannrummet vilket även detta är inrett med betong på golv, väggar och tak. Här hittas kombipannan med oljebrännare samt oljetank.

Hobbyrum – Ett större utrymme som förslagsvis kan nyttjas som hobbyrum eller större förrådsutrymme. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak, behagligt ljusinsläpp fås från tre mindre fönster i norr. I rummet återfinns en frysbox.

Förråd – Innanför hobbyrummet hittas ett förrådsutrymme inrett med betong på golv, väggar och tak.

Övriga upplysningar

Friskrivingsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul p.g.a. generationsskifte då fullständig kännedom om fastigheten saknas.

Fiber – Fiberledning finns draget till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten. Inkopplingsavgift år 2020 ligger på 18.000kr, kostnad för grävning tillkommer.

Energideklaration – Fastigheten har varit obebodd under senare år och är därför undantaget Boverkets krav om energideklaration.

Sjövatten – Till tomten finns sjövatten draget, utmärkt för bevattning av trädgårdens växtlighet.

 

Servitut

Avtalsservitut, Last
1, 1939-04-12

Avtalsservitut, Last
15-IM6-39/151 – 1, 1956-10-31

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
303000 kr
Tomt
116000 kr
Totalt
419000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
53500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas (2-glas i källaren)
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Oljepanna

El, värme (ca 2,3 kbm olja) och vatten/avlopp visar de akutella kostnader från 2012, när en person bodde i huset. Huset har varit obebott i flera år därför aktuella uppgifter saknas. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 3143 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen. Övriga kostnaden avser sjövatten.

Värme
2333 kr/månad
El
518 kr/månad
Vatten/Avlopp
558 kr/månad
Sotning
45 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
350 kr/månad
Övrigt
25 kr/månad
Total driftskostnad
3920 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Majbergsvägen 34, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.