Mysig villa på solig tomt i Skåpafors!

Utgångspris 395 000 kr · Villavägen 4, Skåpafors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Ombonad 1,5 plans villa från tidigt 1900-tal med västkustinspirerad fasad och nytt plåttak från Decra 2014. Villan som disponerar 1,5 plan om en totalyta på ca 74 kvm erbjuder trivsamma ytor för mysiga hemmakvällar och social samvaro. Med inglasat uterum, vidsträckt altandäck i soligt västerläget och en tomtyta på 2028 kvm finns flertalet platser som inbjuder till avkoppling. Villan är högt belägen i ett familjevänligt område där sjön kan skönjas från östra fasaden och en kortare promenad bort återfinns en välordnad kommunal badplats vid Laxsjön.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Öppen solig tomt i familjevänligt område
  • Stor altan i väst med inglasat uterum
  • Nytt plåttak från Decra 2014
  • Gångavstånd till kommunal badplats

Planlösning

ENTRÉPLAN

Entré/Hall – Ljus hall som utmärks av dekorativa pardörrar som leder in till vardagsrummet. Rakt fram kan köket skönjas och direkt till vänster återfinns trappan som leder till övre plan där utrymmet under trappan disponerats som badrum. Hallen är inredd med tapetserade väggar, vita skivor i tak samt ett golv beklätt med en stilfull, skiffermönstrad plastmatta.

Vardagsrum – Bakom ett par iögonfallande pardörrar i flerfärgat glas återfinns vardagsrummet vars ljusa interiör i kombination med ljusinsläpp från två stora fönster får rummet en härlig ljus atmosfär. Från altandörren i väst nås en vidsträckt altan med ett stort öppet trädäck samt ett inglasat parti under tak.  Invid östra innerväggen står en dekorativ braskamin placerad som har potential att skapa en gemytlig stämning om den tas i bruk.  Väggarna är beklädda med panel i en ljusbeige nyans som bryter av den vitmålade panelen i taket samt det laminatbeklädda golvet.

Badrum– Väldisponerat våtutrymme beläget under trappan till övre plan som inretts med våtrumstapeter på väggarna, våtrumsmatta på golvet samt vitmålats snedtak. Utrymmet har försetts med dusch, toalettstol, handfat, varmvattenberedare samt en smidig toppmatad tvättmaskin.

Kök – Praktiskt kök med släta, lättskötta köksluckor, generösa arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med spis av äldre modell, rostfri fläktkåpa, diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Inredningen består av plastmatta på golvet, tapetserade väggar samt vita huntonitskivor i tak.  

 

ÖVRE PLAN

Trappan till övre plan leder upp till ett mindre utrymme försett ingång till en vindsgarderob.  Direkt till höger återfinns en korridor som är försedd med ingångar till de två sovrummen samt en inred sovalkov. Inredningen består av ett enhetligt mörkt laminatgolv, ljusblå tapeter varvat med vit panel på väggarna samt vitmålat tak.

Sovrum – Via en dörr direkt till höger i korridoren nås ett utav övre planets sovrum. Väggarna är beklädda med vit panel kombinerat och tapeter där en framträdande motivtapet med underhavsmotiv utmärker sig. Vidare är taket är vitmålat och på golvet ligger ett mörkt, välvårdat laminatgolv.

Sovrum – Längst ner i korridoren till vänster återfinns övre planets andra sovrum där väggarna är tapetserade i en grå nyans som bryts av med en iögonfallande fondtapet med svart bas och framträdande röda blommor. Golvet är beklätt med laminat och taket är vitmålat. Rummet är även försett med en skjutgarderob.

Sovalkov– Inredd vinsgarderob med vit panel på väggar och i tak samt laminatgolv.

Övriga byggnader

Altan– Vidsträckt altan i väst med stort öppet trädäck samt en inglasad sektion under tak.

Uthus– Fristående förrådsbyggnad uppförd på natursten med träfasad och plåttak. Byggnaden är uppdelad i tre sektioner där två av sektionerna är försedda med trägolv och ett med jordgolv.

Lekstuga– Gemytlig lekstuga uppförd på betonggrund med en fasad av trä samt tak av plåt. Lekstugan består av ett oisolerat rum.

Altandäck- Stor altandäck som kan med fördel används som husvangsaltan.

Övriga upplysningar

Energideklaration– Fastigheten har använts mindre än 4 månader under det senaste året och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

Eldstäder – Enligt samtal med sotare 17-10-30, finns det inga godkäna eldstäder i huset.

Friskrivningsklausul– Fastigheten säljs med friskrivningsklausul enligt säljarens önskemål.

Servitut

Avtalsservitut ledning mm, Last
15-IM6-67/56 – 1, 1967-01-04

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 114 000 kr
Mark, värde: 150 000 kr
Summavärde: 264 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1914
Värdeår: 1929

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
114000 kr
Tomt
150000 kr
Totalt
264000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
400000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Torpargrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träpanel
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Kamin
Fönster
2-glas pvc
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
direktverkande el, luft-luft värmepump

Kostnaden för renhållning avser årskostnaden. 72 kr per tömning tillkommer.

El
1380 kr/månad
Vatten/Avlopp
458 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
333 kr/månad
Total driftskostnad
2291 kr/månad

Planlösning

Karta

Villavägen 4, Skåpafors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.