Mysig villa på Majbergsdal!

Utgångspriset 225 000 kr · Majbergsvägen 15, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns möjlighet att förvärva denna mysiga villa på populära Majbergsdal. Den tidigare ägaren har påbörjat flera renoveringsprojekt inklusive fönsterbyte och fasadbyte men nu kommer en ny ägare att få chansen att färdigställa byggnaden efter sina önskemål! Huset består av 69 m2 uppdelad på 1,5 plan inklusive kök, två rum och badrum på entréplan samt två rum i övre plan. I tillbygge finns garage samt förrådsutrymme. Huset ligger på en lummig tomt i ett lugnt och barnvänligt med gångavstånd till såväl Bengtsfors som till naturstigar och vattendrag.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Nya fönster
  • Delvis utbyte fasad
  • Lugnt villaområde nära natur och vattendrag
  • Garage

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall/entré – Välkommen in genom en mindre hall som slussar vidare in till köket, badrummet ligger direkt till höger om hallen. Inredningen består av plastmatta på golvet, målade väggar och vita skivor i tak.

Badrum – Badrummet är under pågående renovering där, badkaret är bortforslat. Inredningen är av äldre karaktär med klinkers på golvet, delvis kaklade samt målade väggar. Toalett, handfat och duschblandare finns monterade, funktion okänd.

Kök – Mysigt kök med arbetsytor och plats till matgrupp. Köket får mycket ljusinsläpp genom ett generöst fönster i sydostlig riktning. Köket är inrett med vita skåpspartier och utrustat med spis, fläkt och kyl/frys. Vidare präglas väggen bakom diskbänken av kakel i retro grönbrun färg medan väggarna är tapetserade i matchande stil. På golvet finns en ljus plastmatta och taket är vitmålat. En praktisk skrubb finns under trappan till övre plan.

Vardagsrum – Vardagsrummet är uppdelat i två sektioner med genomgående laminatgolv i en modern ton. På väggen finns monterad en nyare luft-luft värmepump. Även detta rum är under pågående renoveringar där en vägg är klädd i vita träpaneler medan övriga väggar är tapetserade med äldre tapeter. Taket är vitmålat.

Bakom köket finns en mindre korridor med utgång till såväl garagetaket som trappa till övre plan.

ÖVRE PLAN

Hall– Uppför trappan ligger en liten hall som sammanbinder rummen på denna etage. Vidare finns tre stycken garderober i utrymmet. Inredningen består av plastmatta, tapeter och vitmålat tak.

Sovrum– Rum inrett med plastmatta på golvet, äldre tapeter samt vita skivor i tak. I rummet finns två stycken garderober.

Sovrum– Rum inrett med plastmatta på golvet, äldre tapeter samt vitmålat tak. I rummet finns även två stycken garderober samt ingång till vindsgarderob.

 

KÄLLARE

Källarutrymme finns under en del av huset. Här finns hall, förrådsutrymme och pannrum. I pannrummet finns en äldre CTC panna (funktion osäkert) samt nyare varmvatten beredare.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul– Fastigheten säljs med friskrivningsklausul pga generationsskifte.

Informationsbrist– Fastigheten är under renovering men mäklaren saknar uppgifter om vad som har renoverats samt specifika detaljer kring husets historik och byggnadskonstruktion/material. Fastigheten säljs av ett dödsbo som inte känner till huset väl. Köparen hänvisas till sin undersökningsplikt.

Energideklaration– Byggnaden har används mindre än 25% av året och är därmed undantagit från Boverkets krav om energidklaration.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
150000 kr
Tomt
135000 kr
Totalt
285000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
5
Totalt pantvärde
221500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1½ planshus med källare
Grund
Källare/torpar
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träpanel/eternit
Takbeklädnad
Takpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-luft värmepump, Äldre CTC panna (funktion okänd)

Fastigheten har använts som fritidshus. Försäkringsbelopp är baserat på schablonbelopp. Renhållningnkostanden avser årsavfiten. 72 kr per tömning tillkommer.

El
1333 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
292 kr/månad
Total driftskostnad
1702 kr/månad

Planlösning

Karta

Majbergsvägen 15, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.