Mysig villa med centralt läge!

Utgångspris 395 000 kr · Ringvägen 11, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
475 000 kr - Budgivare 3

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Denna charmiga villa ligger centralt i Billingsfors och stoltsar med välbevarade 60-tals detaljer samt en genomtänk, luftig planlösning uppdelad på 86 m2. Här finns större hall, vardagsrum med matsalsdel, kök med utsikt över matsalen, två sovrum och badrum. Ytterligare 86 m2 finns att disponera i källarplan och en härlig inglasad altan finns tillbyggd i väster där solen kan avnjutas hela dagen. Huset har nytt tak från 2014 och har även lättskött tegelfasad. Trädgården består av en stor gräsmatta som slutar ner från huset med lummiga buskar och häck som avgränsar mot Ringvägen.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Nytt tak och lättskött tegelfasad
  • Nyare luft-luft värmepump
  • Centralt läge i Billingsfors
  • Härlig inglasad altan

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall– Traditionell hall, typiskt för 60-talet med mindre entrédel som öppnar upp till en större hall med anslutning till samtliga rum på våningsplanet. Entrédelen är försedd med plats till hängning av ytterkläder och ovanpå entrédörren finns en nyare luft-luft värmepump av märket Panasonic monterad. Entrén, såsom hallen, är inredda med plastmatta på golvet, vävtapeter på väggarna och vita skivor i tak.

 

Vardagsrum– Till höger om hallen ligger vardagsrummet med fönster i öster, söder och väster med utgång till den inglasade altanen i väster. Utrymmet består av 29,5 m2 uppdelad i matsalsdel och vardagsrum. Matsalen avskiljas från köket genom en halvvägg vilket bidrar till en öppen och luftig känsla mellan rummen. Inredningen består av ett vackert parkettgolv från husets ursprung, tapeter på väggarna och vitmålat tak.

 

Inglasad altan– Till väster om matsalen ligger detta trevliga utrymme som förlänger sommarsäsongen och sammanbinder trädgården med huset.

 

Kök- Köket är inrett med gott om skåp och arbetsytor i 60-tals stil. Här finns även plats till köksbord med utsikt mot den inglasade altanen. Köket är utrustat med spis, fläkt och kyl/frysskåp. Inredningen är i huvudsakligen från 60-talet inklusive plastgolv, dekorativa kakelplattor bakom arbetsbänkarna, vitmålade vävtapeter och träskivor i tak.

 

Sovrum– Rum i villans nordvästra gavel inrett med plastmatta på golvet, tapeter på väggarna och vitmålat tak. Rummet är försett med fyra stycken garderober och erbjuder plats till dubbelsäng.

 

Sovrum– Mindre sovrum i nordöst försett med en garderob. Inredningen består av laminatgolv, tapeter och vitmålat tak.

 

Badrum- Badrum bevarat i äkta 60-tals stil med klinkergolv och badkar inkaklat i en glansig rödbrunfärg. Övre delen av väggarna är inred med vitmålade vävtapeter och taket är vitmålat.

 

 

KÄLLARE

 

Garage– Direkt till vänster om källartrappan ligger garaget i betong med plats till en bil.

 

Matkällare – Mindre matkällare, praktiskt placerad direkt till höger om källartrappan.

 

Förråd– Förrådsutrymme med betonggolv, samt väggar och tak av målad betong.

 

Förråd- Ytterligare ett förrådsutrymme med betong, samt väggar och tak av målad betong.

 

Tvättstuga– Utrymme mellan förråd och pannrummet som till fördel kan användas som tvättstuga. Golv, väggar och tak av betong. Väggarna är målade i en uppiggande orangekulör och taket är vitmålat.

 

Pannrum– Pannrum utrustat med kombipanna av märke Niby City. Uppvärmningssättet är elpatron. Oljetank finns kvar i utrymmet och är sanerad samt pluggad av en firma och kan tas åter i bruk. Äldre bastu finns i utrymmet men har inte använts under längre tid. Golv, väggar och tak av betong.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte.

Sjövatten finns.

Fakta

Status
Beställd
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
188000 kr
Tomt
78000 kr
Totalt
266000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
5
Totalt pantvärde
300000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Kombinationspanna med elpatron, luft-luft värmepump

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer. Kostnaden för samfällighet avser sjövatten. Den tidigare ägaren har uppvärmt huset till 24 grader under vinter.

El
1917 kr/månad
Vatten/Avlopp
450 kr/månad
Samfällighet
21 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
330 kr/månad
Total driftskostnad
2794 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Ringvägen 11, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.