Modernt och väldisponerat hus i ett plan med naturnära och högt läge!

Utgångspris 850 000 kr · Ringvägen 23, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
800 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns möjlighet att förvärva denna påkostade och kvalitativa suterrängvilla uppförd 1975 med fantastisk vidsträckt utsikt där Laxsjön kan skönjas i horisonten. Huset är beläget i en sluttning med ett tilltaget terrassanläggning i olika etage som sträcker sig längst med östra fasaden. Här finns gott om utrymme för sociala sammankomster som med fördel kan inledas med en nygräddad pizza i den vedeldade pizzaugnen för att sedan avslutas med ett härligt bubbelbad i utomhusjacuzzin. Huset erbjuder öppna luftiga ytor, modern interiör med iögonfallande detaljer och exklusiva materialval, praktiskt kök med fräscha ytskikt samt två badrum. På den sluttande och trivsamma trädgårdstomten finns utöver den omfattande terrassen bland annat en fristående vedbod med altan, ett pittoreskt växthus och vid norra gaveln återfinns ett stort dubbelgarage med el portar.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

 • Härligt läge med rogivande vyer
 • Tilltagen terrassanläggning i soligt läge
 • Utomhusjacuzzi och vedeldad pizzaugn
 • Nya 3-glasfönster och dörrar 2010
 • Flertalet renoveringar in och utvändigt
 • Väldisponerad och öppen planlösning
 • Modern interiör med unika detaljer

Planlösning

ENTRÉPLAN

Hall- Från ytterdörren vid norra gaveln öppnas det upp till ett tilltalande renoverat hallutrymme där man kan blicka över entréplanets öppna ytor och attraktiva interiör. Hallen erbjuder gott om av hängningsyta och är försedd med praktiska inbyggda garderober med spegelglas.  Golvet är beklätt med en praktisk och modern plastmatta, väggarna med vitmålad bröstpanel med tapeter ovanför och i taket sitter vita skivor. I hallen nås även trappan till nedre plan vars vägg är utsmyckad med en unik fondtapet i sten som sätter sin unika prägel på entréplanets interiör. Hallen är även försedd med en luftvärmepump från LG. 

Sovrum- Rogivande sovrum som ligger i direkt anslutning till hallen med ljus, harmonisk interiör. Väggarna är tapetserade med diskret mönstrade tapeter i grå nyans inklusive en fondvägg av vitmålad träpanel, på golvet ligger ett smakfullt laminatgolv och taket består av vitlaserad träpanel. Rummet är även försett med en inbyggd garderob med dubbeldörrar.

Badrum- Välplanerat badrum som renoverats 2013 och inretts i jordnära färgskalor och naturtrogna material i form av våtrumsväggar samt våtrumsmatta på golvet. Längst med ena väggen återfinns en ny badrumsmöbel (2017) i vit högglans inklusive högskåp, kommod med integrerat handfat, förvaringslådor samt badrumsskåp med spegeldörrar och belysning. Vidare är badrummet utrustat med en ny duschkabin (2017) samt en toalettstol.

 Kök- Direkt till höger om hallen återfinns det renoverade köket i traditionell design från Ikea som utmärker sig med dess genomarbetade detaljer. De benvita köksfronterna varvas mellan fasade spegelfronter och vackra vitrinluckor vilket ger köket en distinkt, klassisk karaktär. Ovanför de gråmelerade bänkskivorna är väggarna beklädda med effektfulla kakelplattor som sammansmälter med kökets övriga interiör. På väggarna sitter en vit tapet med diskreta ränder, på golvet ligger en karakteristisk plastmatta och i taket sitter vita skivor. Vidare är köket utrustat med vitvaror från Electrolux i form av spis inkl. dubbelugn (2015), diskmaskin (2012), fristående kyl och frysskåp (2012) samt spisfläkt från samma tillverkare.

Matsal- Vägg i vägg med köket återfinns en matsal med öppen planlösning mot hall och vardagsrum. Väggarna är tapetserade med ljusa tapeter, på golvet ligger vacker parkett och i taket sitter vita skivor. Från fönstren i västerläge kan man blicka ut mot gatan samtidigt som en härlig måltid avnjuts.

Vardagsrum- Vardagsrummet är väl tilltaget med härligt ljusinsläpp från ett fönsterparti i öst som erbjuder en fri och rogivande utsikt över de vidsträckta vyerna. Här finns gott om plats för möblering av sittgrupper och skapar goda förutsättningar för socialt umgänge i större sällskap. Golvet är beklätt med samma exklusiva parkett som återfinns i matsalen vilket ger ytorna ett enhetligt intryck. På väggarna sitter ljusgrå panel varvat med vita tapeter och i taket sitter vita skivor. Från vardagsrummet nås även en inglasad balkong i österläge.

Sovrum- Tilltalande sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Sovrummet är placerat mellan matsal och vardagsrum med dubbla fönster som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Från sovrummet nås även en mindre veranda med ett intagande glasräcke som är placerad invid västra fasaden. Väggarna är tapetserade med ljusa tapeter inklusive en effektfull fondvägg beklädd med stavkakel i jordnära nyanser. På golvet ligger elegant parkett och taket är i vitmålat trä. Rummet är även försett med inbyggd garderob med skjutdörrar i spegelglas.

 

NEDRE PLAN

Allrum- Trappan från hallen leder ner till ett gemytligt tilltaget allrum där en modern kamin från 2014 hamnar i direkt blickfång. Bakom kaminen bekläds väggen av en effektfull kakelvägg och på golvet ligger en sektion med ljusgrå klinker med både praktisk och estetisk funktionalitet. Allrummets övriga golvytor är beklädda med parkett som harmoniserar med rummets övriga interiör som är ljus och tilldragande med karaktäristiska detaljer. Till höger om kaminen är väggarna beklädda med en mönstrad fondtapet och till vänster är utrymmet inrett med vitmålad träpanel kombinerat med ljusa tapeter. Rummet är även försett med elgolvvärme som ger en behaglig känsla av värme under fötterna. Från allrummet nås även den tilltagna altanen genom en altandörr placerad i öst.

Sovrum- Från allrummet nås ett trivsamt sovrum försett med elgolvvärme som ger de ljusgrå klinkerplattorna på golvet en behaglig värme. Väggarna är beklädda med målad väv i olika gråa nyanser och i taket sitter vita skivor. I rummet finns även tre garderober till förvaring. 

Förråd- Praktiskt förrådsutrymme inrett med heltäckningsmatta på golvet, vitmålade väggar samt vita skivor i tak. Förrådet är försett med hyllplan samt fyra stycken garderobsstommar som ingår i fastigheten.

Tvättstuga- Praktisk tvättstuga med kaklade väggar och klinkerplattor med härlig elgolvvärme. Tvättstugan är utrustad med en ny tvättmaskin från Electrolux (2017), ny Torktumlare från Bosch (2017), två garderober till förvaring samt ett torkskåp vars funktion är oklar.

Badrum- Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggar och golv samt vita skivor i tak. Badrummet är försett med toalettstol, handfat, duschnisch, varmvattenberedare från Nibe (2013) samt elgolvvärme.

Övriga byggnader

Dubbelgarage- Tilltagen garagebyggnad med gjuten betongplatta och isolerad yttervägg. Garaget är försett med två installerade elportar från 2013 samt en Securitasanläggning som inkluderar 8 stycken kameror samt larm från Verisure.

Pergola- Vid södra gaveln återfinns en monterad pergola som inkluderar ett tak av segelduk som medföljer fastigheten.

Vedbod- På tomten återfinns en vedbod uppförd på betongblock med en fasad av träpanel samt tak av betongtegel. Vedboden är försedd med en egen luftburen elledning.

Växthus- Pittoreskt växthus i kanalplats med automatisk bevattning. 

Cykelbod- Bakom garaget återfinns en cykelbod som inkluderas i fastigheten.

Redskapsskjul- Mindre redskapsskjul i aluminiumplåt

Övriga upplysningar

Utomhusjacuzzi medföljer fastigheten.

Fiber finns draget till husvägg men är ej inkopplat i fastigheten.

Sjövatten finns.

Energideklaration– Fastigheten har använts som fritidshus (mindre än 4 månader per år) och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

Renoveringar

2017

 • Ny torktumlare Bosch
 • Ny tvättmaskin Electrolux
 • Ny duschkabin (entréplan)
 • Ny badrumsmöbel (entréplan)
 • Stenläggning västra fasaden

 

2016

 • Ny panel och tilläggsisolering södra gaveln
 • Tilläggsisolering och brädfodring norra gaveln

 

2015

 • Ny dubbelugn från Electrolux

 

2014

 • Vedkamin (allrum)
 • Ny luftvärmepump från LG
 • Renoverat sovrum entréplan

 

2013

 • 2 nya elskåp med automatsäkringar
 • Varmvattenberedare från Nibe
 • Nya elportar till garage
 • Ny kyl, frys, diskmaskin från Electrolux
 • Renovering av hall
 • Renovering av kök
 • Renovering badrum (entréplan)

 

2012

 • Inglasad balkong

 

2010

 • Nya 3-glasfönster
 • Nya dörrar

 

2003

 • Nytt plåttak

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
439000 kr
Tomt
77000 kr
Totalt
516000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
9
Totalt pantvärde
772000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Sutterrang
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktvärmande el, luft-luft värmepump

Uppvärmning ingår i elkostnaden. Kostnaden för samfällighet avser sjövatten. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer. Fastigheten används som fritidshus.

El
1167 kr/månad
Vatten/Avlopp
667 kr/månad
Samfällighet
25 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
292 kr/månad
Total driftskostnad
2227 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Ringvägen 23, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.

Liknande objekt (4)