Lantligt belägen villa i trevliga Djupedalen!

Utgångspris 300 000 kr · Djupedalen 220, Ed
Budgivning pågår

Högsta bud:
250 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns tillfälle att förvärva denna 1,5plansvilla med lantlig belägenhet i trevliga Djupedalen mitt emellan Dals-Ed och Hedekas. Här finns stora möjligheter för ett trivsamt boende för den mindre familjen, fastighetens boarea om 70 kvadratmeter disponeras på ett sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Villan uppfördes under 1946 och ligger belägen på en 970 kvadratmeter stor tomt med fristående vedbod belägen i tomtens nordvästra hörn. Den lättskötta trädgården bjuder på soltimmar från morgon till kväll och med goda odlingsmöjligheter i pallkragar och grönsaksland. Varmt välkomna att uppleva fastighetens potential på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Lantlig och lugn belägenhet
  • Mysig planlösning om 2 rum och kök
  • Trädgård med stora möjligheter
  • Bevarade detaljer med trägolv och spröjsade fönster

Planlösning

Entréplan

Farstu – Välkommen in i den ljusa farstun med gott ljusinsläpp från tre väderstreck. Utrymmet är inrett med ljus plastmatta, väggar målade i en mintgrön nyans och vitmålat tak. Här finns gott om plats att möblera med sittplatser eller förslagsvis hatthylla och skoställ.

Hall – Med ytterligare några steg beträds den rymliga hallen som leder vidare till övriga utrymmen på entréplan samt inhyser trappan till övre plan. Rummet är inrett med trägolv, ljusrosa tapeter och vitmålat tak.

Badrum – På höger hand i hallen hittas badrummet. Utrymmet är inrett med blå våtrumsmatta på golv, vita våtrumstapeter med diskret mönster i matchande blå färg samt vitmålat tak. Badrummet är utrustat med toalettstol, handfat och dusch samt erbjuder utrymme för fristående förvaringsmöblemang.

Kök – Vidare från hallen beträds det omfångsrika köket. Här erbjuds plats för större matgrupp där frukosten kan bespisas med rofylld utsikt vilande utanför de vackert spröjsade fönstren. Rummet är inrett med ljus plastmatta, beigemålad panel som kombineras med mönstrade tapeter och vitmålat tak. I köket hittas mindre arbetsbänk med diskho, vedspis och förvaringsskåp.

Vardagsrum – Med entré från både hall och kök hittas vardagsrummet. Här finns gott om plats för soffgruppen och en naturlig möblering för tv-bänken. Rummet får behagligt ljusinsläpp från två väderstreck och är inrett med vackert trägolv, ljusa tapeter och vitmålat tak. 

 

Övre plan

Hall – Vidare upp till det övre våningsplanet beträds den stora möblerbara hallen som med fördel kan nyttjas som allrum. Utrymmet är inrett med vackert trägolv, ljuvliga mönstrade tapeter i färgställning som matchar trappan samt vitmålat tak med karaktärsfulla vinklar och vrår. I rummet hittas vindsluckan och ett nyare 2-glasfönster samt vidare ingång till sovrum och vindsgarderob.

Sovrum – Ett större sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Utrymmet är inrett med ljus plastmatta, tapetserade väggar och vitmålat tak. Även detta rum har försetts med nyare 2-glasfönster som bjuder på en rofylld utsikt över intilliggande grönområde.

Vindsgarderob – Vägg i vägg med sovrummet hittas en större vindsgarderob vilken inhyser proppskåp och utrymme till klädförvaring. Rummet är inrett med trägolv, träväggar och trätak.

 

Källarplan

Rum – Med ingång från byggnadens utsida hittas källarplanets två utrymmen. Det första rummet som möter innanför dörren är inrett med betonggolv, murade väggar och trätak samt inhyser varmvattenberedaren och gammal vedspis.

Rum – Beläget innanför tidigare nämnt utrymme hittas ytterligare ett rymligt rum med gott om förvaringsmöjlighet. Rummet är inrett likt föregående med betonggolv, murade väggar och trätak samt inhyser dörr in till krypgrunden.

Övriga byggnader

Förråd – Fristående från bostadsbyggnaden hittas en större förrådsbyggnad med vedbod och utedass. Byggnaden är uppförd med träpanel och eternittak.

Övriga upplysningar

Vatten/Avlopp – Fastigheten är försedd med sluten tank och får vatten genom vattenledning från grannfastigheten, servitut saknas.

Friskrivningsklausul– Fastigheten säljs med friskrivningsklausul pga. av generationsskifte.

Städning och lösöre – Fastigheten kommer inte att städas ytterligare innan tillträdet.

Säljarens egna ord

Lugn Lantlig miljö, nära till vandringsleder på kynnefjäll, tillgång till fiske o jakt. Hjälpsamma grannar

Fin föreningsverksamhet

Livaktig hembygdsförening

Vacker natur och omgivningar

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
229000 kr
Tomt
136000 kr
Totalt
365000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1½ planshus med källare
Grund
Källare/Torpargrund
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Träpanel/plastpanel
Takbeklädnad
Lertegel
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedspis
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el

Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Fastigehten har dock varit obebott under längre tid och rumstemperaturen har varit låg. Renhållning avser kostnaden för sophämtning varannan vecka åretrunt.

El
1417 kr/månad
Renhållning
201 kr/månad
Försäkring
333 kr/månad
Total driftskostnad
1951 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Djupedalen 220, Ed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.