Lantlig belägen villa med stor tomt och ekonomibyggnader!

Utgångspris 675 000 kr · Norra Lund 1, Bengtsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
700 000 kr - Budgivare 2

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Denna charmiga Västkuststuga byggdes 1972 och har en hög belägenhet med utsikt över närliggande skog och åkermark samtidigt som länsvägen mellan Bengtsfors och Årjäng är lätt tillgänglig från fastigheten. I fastigheten ingår 1,4 hektar mark och åkermark samt flera byggnader inklusive bostadshus, ladugård, magasin och garage. Det trivsamma bostadshuset erbjuder en praktisk planlösning med två stycken sovrum, badrum och vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket. Vackert utsikt över landsbygden finns från såväl vardagsrummet som från altanen i österläge. Huset är byggt till permanentboende men även lämpar sig som fritidshus. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Stor markeral på ca 1,4 hektar
  • Lantligt läge med närhet till landsvägen
  • Ekonomibyggnader
  • Möjlighet till fritidshus eller permanentboende

Bostadshus

ENTRÉPLAN

Entré/hall– Välkommen in till denna praktiska och stilrena hall med plats till förvaring av ytterkläder och skor. Hallen är inred med plastmatta på golvet, vita tapeter och träpanel i tak.

Badrum– Till höger om entrén återfinns detta helkaklade badrum utrustat med badkar, toalettstol och handfat. Väggarna präglas av kakel i en blå nyans som avbryts med vita detaljer. Under fötterna ligger ett vitt klinkergolv som uppvärms med el-golvvärme.

Sovrum– Mysigt sovrum inrett med tapeter i barnvänligt motiv. Golvet är inrett med laminatgolv och träpanel finns i tak.

Vardagsrum– Härligt rum med stora fönster i öster med vacker utsikt över närliggande åkermark och utgång till altan i öster. I rummet finns gott om plats till soffgrupp och plats till matsalsbord finns intill köket. Inredningen består av laminatgolv, vitmålad bröstpanel samt ljusa tapeter på väggarna och träpanel i tak.

Kök– Vid byggnaden södra gavel ligger detta fräscha kök. Köket ligger intill vardagsrummet och har egen utgång till altanen i öster. Här harmoniseras blåfärgade kakelplattor med den vita köksinredningen och de ljust tapetserade väggarna. Köket är utrustat med spis från Cylinda, rostfritt fläkt av märke Admiral och kylskåp. På golvet återfinns en plastmatta i ljus grå medan träpaneler finns i tak.

Sovrum– I sovrummet finns tre stycken garderober samt plats till dubbelsäng. Inredningen består av plastmatta på golvet, tapetserade väggar och träpaneler i tak.

 

KÄLLARPLAN

Förråd– Praktiskt förråd med betonggolv, putsade väggar och träpaneler i tak.

Gillestuga– Härligt sällskapsutrymme som präglas av en ståtlig gjutjärnskammin installerad 2003. Vidare är utrymmet inrett med masonitskivor på golvet och träpaneler på väggarna såväl som i tak.

Tvättstuga– Utrymmet som innehåller tvättmaskin (Bosch 2015), vattenpump och fungerande vedspis. Golvet är av betong, väggarna är putsade och träpaneler finns i tak.

Rum– Utrymme som ligger bredvid pannrummet med betonggolv, putsade väggar och träpaneler i tak. Här finnsäven husets elcentral (automatsäkringar).

Pannrum– I pannrummet finns kombipanna (olja/el) från 1972.

Förråd- Ytterligare ett förrådsutrymme med betonggolv och murade väggar finns under altanen.

Övriga byggnader

Garage– Garagebyggnad med grusgolv, träfasad och plåttak. Carport finns vid sidan av byggnaden. Eluttag med tre-fas.

Magasin– Äldre magasinsbyggnad på natursten, delvis timmerväggar, träpanel och plåttak. Byggnaden är uppdelad i förrådsdel samt vedbod.

Ladugård– Äldre ladugårdsbyggnad med fasad av träpanel och plåttak. Byggnaden är uppdelad i två sektioner med trägolv samt stall med betonggolv och murade väggar. Höloft finns. Ström är inkopplad till byggnaden.

Övriga upplysningar

Taxering– Fastigheten är nyligen avstyckad (2017) och saknar därför taxeringsvärde. Taxeringsvärdet kommer att fastställas av Skatteverket under 2018.

Förvärvstillstånd– Förvärvstillstånd krävs. (Du som sedan minst ett år är folkbokförd inom glesbygdsområde i Bengtsfors kommun behöver inte söka tillstånd.) Förvärvstillstånd söks hos Länsstyrelsen i samband med köp och kostar 3700 kr för privatpersoner.

Servitut

Officialservitut väg i samfälld vägmark, Last
15-ÄRT-809 – 2

Officialservitut väg, Last
15-ÄRT-809 – 1

Ledningsrätt starkström, Last
1460-72 – 1, 1999-08-20

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
G
Prestandavärde
159
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
0 kr
Tomt
0 kr
Totalt
0 kr
Taxeringsår
Taxeringskod
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn. Septiktank
Uppvärmning
Kombinationspanna el/olja

Uppvärmning ingår i elkostnaden. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer.

El
1833 kr/månad
Vatten/Avlopp
83 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Total driftskostnad
2286 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Norra Lund 1, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Meddelandet skickades.