Lagom stor villa med bra planlösning på lummig tomt!

Utgångspris 275 000 kr · Katterudsvägen 12, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Katterudsvägen 12, med belägenhet på en uppvuxen och hemtrevlig tomt hittas detta lagom stora sluttningshus omfamnat av vackra blombuskar och fruktträd. I trädgården finns tillgång till sjövatten där den med gröna fingrar kan vattna sina blommor och odlingar. Fastighetens planlösning disponeras på totalt 142 kvadratmeter och erbjuder ett mycket rymligt vardagsrum, två kök, tre sovrum, WC/badrum på båda plan samt flertalet förvaringsutrymmen. Villan ligger belägen i ett lugnt bostadsområde med närhet till såväl matbutik som restauranger och ett stenkast från lugna skogsområden att ta morgonpromenaden i. Här finns stor potential att skapa ett bekvämt boende för gammal som ung. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Rymlig planlösning med tre sovrum och två kök
  • Hemtrevlig trädgård med blombuskar och fruktträd
  • Närhet till stilla och harmonisk natur
  • Tvättad fasad 2019

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en rymlig hall som leder vidare till entréplanets samtliga utrymmen. Hallen erbjuder gott om förvaring i de platsbyggda garderoberna samt goda ytor för hatthylla och skoställ. Rummet är inrett med praktisk plastmatta på golv, tapeter och målat tak samt inhyser trappan som leder vidare till det nedre våningsplanet.

WC – På vänster hand i hallen hittas en mindre WC inredd med plastmatta på golv, ljusa tapeter och vitmålat tak som inhyser toalettstol och handfat samt mindre fönster för trevligt dagsljusinsläpp.

Sovrum – Beläget i fastighetens norra hörn hittas entréplanets första sovrum. Här erbjuds ett lagom stort rum med plats för enkelsäng och exempelvis skrivbord eller förvaringsmöblemang. Rummet är inrett med plastmatta på golv, mönstrade tapeter och trätak samt inhyser två platsbyggda garderober.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt sovrum hittas entréplanets andra sovrum. Här erbjuds gott om plats för dubbelsängen samt mycket förvaringsutrymme i de fyra platsbyggda garderoberna och är inrett med plastmatta på golv, ljusa tapeter och vitmålat tak. Från sovrummet nås balkongen på bostadens östra sida där morgonens första kopp kaffe kan avnjutas i morgonsolen!

Kök – Med central belägenhet på entréplanet hittas ett rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Här finns gott om plats för matgruppen och även enkelt beträdande ut på balkongen om middagen önskas serveras utomhus. Köket är inrett med praktisk plastmatta på golv, en kombination av tapeter på väggarna och kakel vid arbetsbänkarna samt vitmålat tak. Köksinredningen består av träluckor med dekorativ list, spis från Bosch, köksfläkt och ett mindre kylskåp från Candy.

Vardagsrum – Vidare beträds ett större vardagsrum med plats för såväl soffa som matsalsmöbel. Rummet kan nås från både kök och hall samt leder vidare ut på balkongen som sträcker sig längst med byggnadens östra sida. Rummet är inrett med parkettgolv, tapeter och skivor i tak.

 

Källarplan

Hall – En trappa ned möter en större hall vilket leder vidare till källarplanets samtliga utrymmen. Rummet är inrett med plastmatta på golv, tapeter och vitmålat tak samt inhyser ytterdörr som leder vidare ut på bostadens östra långsida.

Badrum – Vidare från hallen nås bostadens badrum, här erbjuds både toalett, handfat och duschkabin (2018). Rummet är inrett med våtrumsmatta på golv, en kombination av vitt kakel och tapeter på väggarna samt trätak och fylls med dagsljus från ett mindre fönster.

Kök – Även på det nedre våningsplanet hittas ett kök med gott om plats för matgruppen. Rummet är inrett med en köksinredning i pastellgrön nyans, plastmatta, tapeter och vitmålat tak. Köket är utrustat med köksfläkt, kombinerad kyl/frys och spis med liten ugn. Gammalt läckage vid diskbänken kan skymtas på bild.

Sovrum – I källarplanets södra hörn hittas bostadens tredje sovrum. Rummet är inrett med plastmatta på golv, en kombination av mönstrad tapet och en fondvägg av träpanel samt träpanel i tak.

Förråd – Tidigare utrymme för oljetank som numer är bortforslad. Rummet erbjuder gott om plats till förvaring.

Matkällare – Med belägenhet i tidigare nämnt rum hittas en matkällare som inhyser proppskåp och 3-fasuttag.

Skrubb – Under trappan hittas ett mindre förvaringsutrymme.

Tvättstuga – På vänster hand från trappan hittas tvättstugan. Utrymmet är inrett med betonggolv, kakel/putsvägg och målat tak samt inhyser en toppmatad tvättmaskin.

Pannrum – Beläget innanför tvättstugan hittas pannrummet som inhyser vedpanna (ca 2007) som försetts med pelletsbrännare (ca 2014).

Rum – Vidare från tvättstugan hittas ett större förvaringsutrymme som leder vidare ut på bostadens kortsida. Rummet är inrett med betonggolv, murad/putsvägg samt målat tak.  Rummet inhyser två styck ackumulatortankar á 500 liter (2006).

Övriga byggnader

Förråd – Ett fristående förråd på tomtens nordöstra sida. Här erbjuds gott om plats till förvaring av trädgårdsredskap. Ved lämnas kvar.

Övriga upplysningar

Sjövatten – Sjövatten finns draget till fastigheten.

Larm – Larm från Säkra Larm finns kopplat till fastigheten och medföljer vid försäljning.

Energideklaration – Energideklaration kommer inte att upprättas av säljaren innan kontraktsskrivning av ekonomiska skäll.

Trädgård – Den lummiga och hemtrevliga trädgården erbjuder körsbärsträd, plommonträd, rododendronbuskar, syrener och äppleträd.

Renoveringar – Fasaden tvättades 2019, duschkabin byttes 2018, vedpanna ca 2007 med pelletsbrännare ca 2014 och två ackumulatortankar á 500L 2006, ny skorsten ca 2004.

Dödning pantbrev – Det skriftliga pantbrevet på 5000 kr är bortkommet. Ansökan om dödning påbörjades juni 2019.

Servitut

Avtalsservitut villa mm, Last
15-IM6-63/112 – 1, 1963-01-30

Fakta

Status
Ej utförd
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
222000 kr
Tomt
57000 kr
Totalt
279000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
265000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Tegel/Träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Vedpanna med pelletsbrännare

Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer I kostnaden för värme ingår 8 pallar pellets. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2093 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
1800 kr/månad
El
1083 kr/månad
Vatten/Avlopp
475 kr/månad
Sotning
83 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
267 kr/månad
Total driftskostnad
3796 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Katterudsvägen 12, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.