Högbelägen villa med vidsträckt sjöutsikt!

Utgångspris 675 000 kr · Nedre terrassgatan 47, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till Nedre Terrassgatan 47, ett kvalitativt boende med smakfull kombination av nya och moderna ytskikt tillsammans med traditionella materialval från nybyggnadsåret 1980. Villan erbjuder en boyta på 136 kvadratmeter vilket disponeras på tre sovrum, badrum på båda plan, renoverad tvättstuga samt gemytliga sällskapsytor modell större. Genom 3-glasfönstren uppdagas en mycket vidsträckt sjöutsikt över Laxsjön vilket bringar en känsla av frihet och lugn, där utsikten likt en tavla besmyckar rummen i bostaden. Den njutbara utsikten kan även beskådas från den rymliga balkongen i vinkel och från den stenlagda uteplatsen vid entrén. Ett stenkast bort nås såväl matvarubutik som restauranger och skulle en ingrediens till middagen saknas är det bara att promenera ner för att komplettera. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Långtgående och vidsträckt sjöutsikt
  • 3-glasfönster
  • Badrum på båda våningsplan
  • Vacker trädgård med dekorativ stenläggning
  • Garage

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i entréplanets centrala del som nås via ytterdörren i sydöst. Här uppdagas en större hall med gott om utrymme för såväl sittplats som hatthylla och skoställ. Rummet är inrett med ljusgula tapeter, stilren plastmatta i parkettstil och vita skivor i tak. Genom de större fönsterpartierna i anslutning till ytterdörren sprids behagligt dagsljus till utrymmet och övre plan nås via trappan som kan skådas längst in i rummet.

Sovrum – På vänster hand i hallen återfinns bostadens första sovrum. Här erbjuds gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang i form av förslagsvis skrivbord eller förvaringsmöbel. Rummet är stilrent inrett med ljusa tapeter som kompletteras med en roströd fondvägg vilket bringar en varm och välkomnande känsla till rummet. I övrigt kompletteras inredningen med vita skivor i tak samt en ljus plastmatta i parkettstil och innehar tre platsbyggda garderober.

Tvättstuga – På höger hand från hallen nås en stilrent och smakfullt renoverad tvättstuga med ljusa materialval och god förvaring. Rummet är inrett med terracottafärgad klinkers på golv, vita kakelväggar med grå detaljer samt vita skivor i tak och inhyser elpanna (2005), automatsäkringsskåp (2014) och tvättmaskin. Här erbjuds en praktisk tvättho samt gott om arbetsyta vilket ger bra möjligheter för sortering, vikning och tvättning.

Badrum – Vidare beträds entréplanets badrum, här erbjuds stilrena ytskikt i form av våtrumsmatta i mörkgrå nyans vilket kombineras med ljusgrå våtrumstapeter beklädda med diskret mönster och vita skivor i tak. I rummet återfinns duschhörna med praktiska vikväggar i glas vilket kan fällas in för mer utrymme samt en toalettstol och handfat med underskåp.

Klädkammare – I direkt anslutning till badrummet hittas en mycket rymlig klädkammare där såväl handdukar som sänglakan kan förvaras med fördel. Här finns även gott om plats att klä sig efter en dusch och morgonrutinerna kan ske i avskildhet och lugn.

Sällskapsrum – Beläget i entréplanets västra del hittas ett mycket rymligt sällskapsrum med vidare utgång till intilliggande uteplats samt trappan som leder upp till övre plan. Rummet är inrett med vita strukturtapeter, klassiskt laminatgolv samt vita skivor i tak och är utrustat med en luft-luftvärmepump från 2012 med ny utegivare 2016. Här ges gott om plats för en större soffgrupp och ett utmärkt utrymme att nyttja som tv-rum.

 

Övre plan

Kök – Vidare upp på övre plan beträds ett mycket rymligt kök med gott om plats för större matgrupp, där hela familjen kan samlas för att avnjuta en måltid ihop. Rummet erbjuder generösa arbetsytor, gott om förvaring och praktisk belägenhet med närhet till såväl vardagsrum som balkong och är utrustat med kylskåp och frysskåp från Elektro Helios, spis från Beko och fläkt. Rummet är inrett med beigea tapeter, praktisk plastmatta och vita skivor i tak, vidare återfinns en vit köksinredning med dekorativa mässingsdetaljer från 80-talet som kompletteras med kakel från samma tidsepok. Med några få steg från köket kan den stora balkongen beträdas där dagens första kopp kaffe kan avnjutas i morgonsolen med den avkopplande sjöutsikten som komplement.

Vardagsrum – Genom ett par dekorativa pardörrar i glas uppdagas ett rymligt vardagsrum där den vidsträckta utsikten besmyckar väggarna likt få annat. Rummet erbjuder plats för både soffgrupp och övrigt möblemang där avkoppling förslagsvis kan ske med en god bok som sällskap. Rummet är inrett med ljusa tapeter och en kontrasterande fondvägg med blommönster, klassiskt parkettgolv och vita skivor i tak. Vidare från vardagsrummet kan altanen beträdas och många avkopplande soltimmar avnjutas.

Hall – På väg mot övriga utrymmen på våningsplanet beträds en längre hall. Utrymmet är inrett med beigea tapeter, dekorativt parkettgolv och vita skivor i tak samt inhyser ett linneskåp för god förvaring.

Sovrum – Välkommen in i ett harmoniskt sovrum där en god natts sömn avslutas på bästa sätt med utsikten som välkomnar till en ny dag utanför fönstret. Rummet är inrett med laminatgolv, ljusa tapeter med en fondvägg som besmyckas med ljuvligt blommönster och vita skivor i tak. Rummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter i de fem platsbyggda garderoberna och i övrigt god möblerbarhet med plats för dubbelsäng.

Sovrum – Intill tidigare nämnt rum nås bostadens tredje och sista sovrum. Här återfinns ett lagom stort sovrum med plats för enkelsäng och övrigt möblemang i form av exempelvis skrivbord. Rummet är inrett med ljusblå tapeter, klassiskt laminatgolv och vita skivor i tak samt inhyser två garderober.

Badrum – Vidare till badrummet på övre våningsplanet. Här erbjuds ett större badrum i ursprunglig stil från nybyggnadsåret med brun våtrumsmatta på golv, beigea tapeter och vitmålat tak. Rummet inhyser en vägghängd toalett, handfat och dusch (ej brukad senaste åren). Vidare ges även gott om utrymme över för förvaringsmöbel där förslagsvis hygienartiklar och handdukar kan förvaras.

 

Övriga utrymmen

Garage – Beläget genom garageporten på fastighetens framsida nås ett större garage med gott om plats för en bil, trädgårdstillbehör och arbetsbänk. Garaget är försett med vatten.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då nuvarande ägare ej erhåller full kännedom om fastigheten.

Energideklaration –Fastigheten har använts mindre än 25% under det senaste året och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

Säljarna fick vid sitt förvärv av fastigheten information om att föregående ägare utfört följande renoveringar:

2012 – Installation av luft-luftvärmepump.

2014 – Nytt ytskikt i sällskapsrum nere.

2015 – Tvättstuga helrenoverad. Stenläggning vid infarten/framsidan huset.

2016 – Ny utegivare till luft-luftvärmepump.

2017 – Målad och renoverad balkong/terrass. Nytt fönster i ett av sovrummen på övre plan.

Servitut

Avtalsservitut ledning mm, Last
15-IM6-44/610 – 1, 1944-11-01

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
448000 kr
Tomt
59000 kr
Totalt
507000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
452900 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Suterräng
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
El-panna (2005), luft-luft värmepump (2012, utegivare 2016)

Fastigheten används som fritidshus. El/uppvärmsningskostnader samt Vatten/Avloppskostnader förväntas vara högre om huset använts för permanentboende. Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 76 kr per tömning tillkommer.

El
628 kr/månad
Vatten/Avlopp
378 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
290 kr/månad
Total driftskostnad
1379 kr/månad

Planlösning

Karta

Nedre terrassgatan 47, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.