Hemtrevligt suterränghus med vidsträckt sjöutsikt!

Utgångspris 650 000 kr · Tallmovägen 23, Dals Långed
Visningar
  • Fredag 6 dec 16:00 - 16:45
    Öppen visning, anmäl dig gärna!
Boka här

Med belägenhet vid Långbron i Dals Långed hittas detta mysiga suterränghus med en boyta om 140 kvadratmeter. Utanför fönstret vilar en ljuvlig sjöutsikt över Långbrohöljen och endast ett stenkast från bostaden hittas gästhamnens avkopplande omgivning vilket erbjuder utsträckta bryggor och härliga badmöjligheter. Tomten är lättskött och här kan solen avnjutas hela dagen lång i den gemytliga trädgården som disponeras på 990 kvm. Villans boarea om 140 kvadratmeter fördelas på fyra sovrum, omfångsrikt vardagsrum och gillestuga med kamin, mysigt kök samt badrum/WC på båda plan. Villan uppvärms med energieffektiv luft-vattenvärmepump från CTC (2014) och försågs med nytt tak 2013. Missa inte möjligheten att skapa ert drömboende i detta trivsamma bostadsområde, varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Luft-vattenvärmepump från CTC 2014
  • Nytt tak 2013
  • Fyra sovrum och härliga sällskapsytor
  • Vidsträckt sjöutsikt och gångavstånd till bad
  • Trivsam belägenhet i lugnt bostadsområde

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en luftig och öppen hall med goda utrymmen till förvaring av ytterkläder. På vänster hand hittas kök och badrum, rakt fram hittas två sovrum och till höger beträds det omfångsrika vardagsrummet. Hallen är inredd med plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak och bjuder på ett ljust och behagligt utrymme att vistas i.

Kök – På vänster hand om hallen beträds det mysiga köket med köksinredning i original som bevarats fint genom åren och har mycket mer att ge om man vill ta tillvara på 60-talets härliga era. Det finns gott om utrymme för matgruppen med plats till 4 personer, stor arbetsbänk och god förvaring i skåp och lådor. Köksinredningen har en vit stomme med ljust laxrosa luckor, litet kylskåp från Cylinda, spis från Bosch (70cm) och fläkt från Bosch. I övrigt är köket inrett med plastmatta i stil med intilliggande hall, gulliga småmönstrade tapeter i samma färgsättning som köksluckorna och trätak.

Badrum – Ett omfångsrikt badrum vilket renoverades ca 2012–2013. Utrymmet är ljust och trevligt med gott om utrymme till fristående förvaringsmöblemang är inrett med ljus våtrumsmatta, beigea våtrumsväggar och vita skivor i tak samt försett med toalettstol, handfat och dusch.

Sovrum – I bostadens södra hörn hittas det första sovrummet, ett omfångsrikt och ljust utrymme med gott om plats för dubbelsängen. Utanför fönstret avspeglas en rofylld och vacker utsikt över Långbrohöljen som ger en god start på dagen. Rummet är inrett med beige plastmatta, ljusa tapeter med diskret blommönster och vita skivor i tak samt inhyser två garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum – Med central belägenhet i bostaden hittas entréplanets andra sovrum, även detta ett omfångsrikt utrymme med gott om plats för dubbelsäng eller enkelsäng med övrigt önskvärt möblemang. Även utanför detta fönster avspeglas också sjöutsikten, i rummet återfinns en garderob och i övrigt är sovrummet inrett med ljus plastmatta, beigea tapeter och vita skivor i tak.

Vardagsrum – Vidare till den vidsträckta vardagsrumsdelen där gott om utrymme finns för flera möblemang så som förslagsvis soffgrupp och matsalsmöbel. Rummet får behagligt dagsljusinsläpp från både sydväst och nordost och upplevs därmed mycket ljust och trivsamt, i övrigt berikas vardagsrummet av den härliga sjöutsikten och bjuder in naturen som tar sin välförtjänta plats i rummet. Utrymmet är klassiskt inrett med parkettgolv, ljusa tapeter och vita skivor i tak.

 

Nedre plan

Gillestuga – Ned för trappan möter den mysiga gillestugan vilket erbjuder en vidare utgång till trädgården i sydväst. Här finns möjlighet att möblera framför den härliga vedkaminen som värmer skönt under ruggiga dagar och skapar stor hemtrevnad till rummet. Från gillestugan nås två sovrum, pannrum och tvättstuga samt WC och förrådsutrymme. Rummet är inrett med plastmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak.

Tvättstuga – En omfångsrik tvättstuga inredd med målad betong på golv, väggar och tak. I utrymmet återfinns tvättmaskin från Bosch, tvättho samt gott om plats för sortering, upphängning och vikning av tvätt.

Pannrum – Inuti tvättstugan hittas ingången till pannrummet. Här återfinns luft-vattenvärmepump från CTC (2014) och utrymmet är inrett med målat betonggolv, vitmålade väggar och vitmålat tak. 

WC – Från gillestugan nås en lagom stor WC vilket är inredd med plastmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak samt försett med toalettstol och handfat.

Sovrum – I byggnadens södra hörn hittas detta lagom stora sovrum med plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang som förvaringsmöbel och skrivbord. Rummet är inrett med heltäckningsmatta, ljusa tapeter och vita skivor i tak.

Sovrum – På andra sidan om gillestugan hittas det nedre våningsplanets andra sovrum. Ett ljust och trevligt utrymme med gott om plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljus plastmatta, ljusgröna tapeter och vita skivor i tak samt har en stilla utsikt över trädgården på bostadens baksida.

Skrubb – Under trappan som leder vidare upp till entréplan hittas en större skrubb med goda förvaringsmöjligheter.

Förråd – Vägg i vägg med sistnämnda sovrum hittas ett större förrådsutrymme med goda förvaringsmöjligheter. Rummet inhyser en frysbox från Cylinda och är inrett med målad betong på golv och väggar samt trätak.

Övriga byggnader

Garage med vind – Beläget i tomtens östra hörn hittas ett fristående garage med vind som erbjuder plats för bil. I samma byggnad hittas redskapsförråd och cykel/vedförråd.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Under ca 2012/2013 renoverades badrummet på entréplan. 2013 byttes taket inkl. hängrännor och stuprör. 2014 installerades luft-vattenvärmepump från CTC.

Sjövatten – Sjövatten finns och delas med grannfastigheten men har inte använts av nuvarande ägare på flera år.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten.

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
137
Utförd
2019-10-03
Taxeringsvärde
Byggnad
476000 kr
Tomt
75000 kr
Totalt
551000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
92500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Sutteräng
Grund
Källare/sutteräng
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Tegel/träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
2-glas
Ventilation
Sjävdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump

Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 80 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4133 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1667 kr/månad
Vatten/Avlopp
526 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
440 kr/månad
Total driftskostnad
2762 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Tallmovägen 23, Dals Långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.