Hemtrevligt enplanshus på solig hörntomt!

Utgångspris 930 000 kr · Sandgärdesgatan 31, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till denna hemtrevliga och ljusa villa belägen på eftertraktade Sidan Södra. Villan erbjuder lättskött bergvärme med låga driftskostnader samt praktisk planlösning med tre sovrum, gemytligt kök, stort vardagsrum, ljus och rymlig gillestuga samt två fräscha toaletter på både entréplan och källarplan. Bostaden omges av en solig och lättskött trädgård med en härlig altan som sträcker sig längs med bostadens västra sida. Huset har nyligen omdränerats samt fått nytt tak! Närområdet erbjuder vackra naturstråk, barnomsorg och badplats. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Lättskött bergvärme
  • Stor altan i västerläge
  • Ny dränering 2016
  • Nytt tak 2017
  • Ljusa materialval

Planlösning

Entréplan

Hall – Här välkomnar en ljus hall i vinkel centralt belägen i bostaden, som öppnar upp till entréplanets alla rum. Hallen är inredd med vitmålade tapeter och kontrasterande mörkt laminatgolv som ger en modern känsla till rummet, detta i kombination med bevarade äldre detaljer som gör hemmet ombonat och personligt. Med tre platsbyggda garderober erbjuds goda förvaringsmöjligheter för skor och ytterkläder.

Kök – Vidare nås ett rymligt kök med stora arbetsytor och god plats för matgrupp. Rummet är tapetserat med randiga tapeter i en färgkombination av vitt och grå, detta tillsammans med ett vitmålat tak och en plastmatta i klassisk beige nyans. Köket har en vit köksstomme med luckor av ljust trä och för att ljusa upp utrymmet ytterligare har kaklet målats vitt. Vidare återfinns spis och fläkt från Electrolux samt kyl/frys från Zanussi.

Vardagsrum – Här erbjuds ett stort och rymligt vardagsrum med god plats för såväl matsalsmöbel som soffgrupp. Rummet är inrett med ett klassiskt parkettgolv, ljusa tapeter samt vitmålat tak. Här återfinns stora fönster i olika väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp till rummet. Via vardagsrummet nås även den stora nybyggda altanen i västerläge, där många sköna sommarkvällar kan avnjutas ända tills solen går ned.

Sovrum – Välkommen in i ett glatt barnrum! Rummet är tapetserat i vitt med en gullig fondtapet med djurmotiv som sprider lekfullhet och kreativitet. Vidare återfinns ett vitmålat tak och ett laminatgolv där mycket lek och bus kan genomföras. Rummet erbjuder två inbyggda garderober med bra förvaringsmöjligheter samt god plats för såväl säng som ytterligare möblemang.

Sovrum – Ett nyrenoverat sovrum i modern stil med tapeter i en svartvit färgsättning och fondvägg av träpanel, även spotlights har fällts in i taket vilket förstärker den moderna känslan ytterligare. Rummet erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom de nya skjutdörrarna samt att plats finns för ytterligare möblemang om så önskas. Efter en god natts sömn kan altanen beträdas direkt från sovrummet där morgonkaffet kan avnjutas i stillhet.

Badrum – I bostadens norra ände återfinns entréplanets badrum. Rummet inhyser ett stort duschutrymme, toalett och handfat samt ett stort fönster i råglas som ger bra insynsskyddat ljusinsläpp. Badrummet är inrett med en blå våtrumsmatta, ljusa våtrumstapeter med diskret blommönster och vitmålat tak.  

Sovrum – Husets tredje sovrum vetter mot bostadens framsida. Här erbjuds trots sin mindre yta god möblerbarhet med plats för både säng och ytterligare möblemang. Rummet inhyser ett stort 3-glasfönster som ger ett härligt ljusinsläpp till rummet, de nya tapetserade väggarna går i en behaglig nougatfärgad nyans och kombineras med laminatgolv och vitmålat tak.

 

Källarplan

Pannrum – Vidare genom tvättstugan nås ett större pannrum med målade betongväggar, golv och tak. I rummet återfinns en bergvärmepump från Thermia som installerades under 2003 och servades 2016. Bergvärmepumpen har nyligen försetts med ett extra filter för att skydda mot jord och smuts. Pannrummet är mycket rymligt och har därmed god plats för ytterligare förvaring.

Gillestuga – Här återfinnHall – Vidare ner på källarplan återfinns en rymlig möblerbar hall inredd med ny heltäckningsmatta i en stilren grå nyans som kombineras med matchande nytapetserade väggar och vita skivor i tak.

Förråd – Beläget i anslutning till hallen återfinns ett större förråd.

WC – Välkommen in till en ljus och fräsch WC som trots sin placering under jord erbjuder ett mycket härligt ljusinsläpp! Rummet är inrett med vackra våtrumstapeter i en behaglig grön nyans, dessa kombineras med en praktisk plastmatta och vita skivor i tak. I rummet återfinns toalett och handfat. 

Tvättstuga – En stor och rymlig tvättstuga som erbjuder fräscha materialval och härlig rymd! Rummet renoverades under 2018 och fick nytt plastklinkergolv med dränering under samt ny vit färg på väggar och tak. Rummet inhyser tvättmaskin från Electrolux samt en duschkabin.

s en stor gillestuga som är något utöver det vanliga. Rummet är inrett med ljusa fräscha tapeter, ett vackert trägolv och vita skivor i tak. En gemytlig öppen spis ligger belägen i hjärtat av rummet som med sina stämningsfulla brasor sprider värme under bistra höstkvällar.

Förråd – Centralt placerat på källarplan återfinns ett rymligt förrådsutrymme med tre platsbyggda garderober som kan inhysa stora som små ting. Rummet är inrett med plastmatta samt målade betongväggar.

Verkstad – I anslutning till förrådet nås en större verkstad där den händige kan få utlopp för sin kreativitet. Rummet inhyser verkstadsbänkar samt flera hyllplan och kan tillgodose plats för många verktyg och tillbehör. I rummet återfinns även en äldre frysbox. Tak, väggar och golv består av målad betong.

Övriga byggnader

Garage – I angränsning till bostadshuset återfinns ett garage med plats för en bil. I bakre delen av byggnaden finns även verkstad/förvaringsutrymme att tillgå.

Renoveringar

2014/2015 – Löpande tapetsering och golvläggning i hall och sovrum. Nytt innertak med infällda spotlights samt ny tilläggsisolering på vind i master bedroom.

2016 – Dränering med isodrän utfördes av lokala hantverkare.

2017 – Taket på bostadshuset renoverades av lokala hantverkare (inklusive nytt underlag, betongpannor, stuprör/hängrännor och nytt plåt runt skorsten.) Ny altan på husets baksida byggdes.

2018 – Tvättstugan renoverades, nytt golv lades in och väggarna målades.

Övriga upplysningar

Fiber – Fiber är dragen till tomtgränsen men ej inkopplad i huset.

Sjövatten finns.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
78
Utförd
2014-07-15
Taxeringsvärde
Byggnad
410000 kr
Tomt
132000 kr
Totalt
542000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
663400 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis
Fönster
2-glas och 3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Bergvärme

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 76 kr per tömning tillkommer. I "övrigt" ingår den årliga kostnaden för sjövatten.

El
1467 kr/månad
Vatten/Avlopp
626 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Samfällighet
10 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
586 kr/månad
Övrigt
10 kr/månad
Total driftskostnad
2824 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Sandgärdesgatan 31, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.