Hemtrevlig villa på solig hörntomt!

Utgångspris 680 000 kr · Myrstigen 2, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
700 000 kr - Budgivare 2

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns tillfälle att förvärva denna gedigna villa på trevliga Myrstigen. Bostaden ligger belägen på en solig hörntomt med lättskött trädgård och flera uteplatser. Bostadshuset har en boarea om 108 kvadratmeter som disponeras på fyra sovrum, ett badrum samt två WC, mycket rymligt vardagsrum och gemytligt kök. I övrigt finns en lika stor källare med garage, stora förvaringsutrymmen, verkstad, tvättstuga och pannrum. Fristående på tomten hittas ytterligare ett garage försedd med elport där ytterligare en bil kan stå skyddad från snön under vintertid. Bostaden har ett trevligt läge med närhet till såväl centrum med matbutik och restauranger som natur med avkopplande grönområden. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • 3-glasfönster
  • Nytt tak ca 2010–2011
  • Nymålad fasad 2017–2018
  • Väldisponerad och familjevänlig planlösning

Beskrivning

Entréplan

Hall – Via en mindre inbyggd veranda nås en stor och ljus hall i stilren stil. Golvet bekläds med klinkerinspirerad plastmatta som kombineras med vitmålad träpanel på väggar och tak. Från hallen nås samtliga rum belägna på entréplan där vidare gång i huset sker med enkelhet. I hallen återfinns även en platsbyggd garderob för goda förvaringsmöjligheter.

Badrum – Med belägenhet i anslutning till hallen hittas ett större badrum som erbjuder såväl dusch som badkar. Rummet är inrett med stilren våtrumsmatta likt dekorativ stenläggning, vitt hunternittak, vitt kakel i kombination med rödmålad träpanel med praktiskt hyllplan. Rummet erbjuder i övrigt en toalett samt god förvaring i tvättställ med högskåp. 

WC – Vidare genom hallen återfinns en rymlig WC inredd med våtrumsmatta i behagligt beige nyans, vitmålad träpanel på vägg och hunternitskivor i tak. Rummet renoverades under 2016 av fackman och erbjuder handfat, toalett och plats för övrig inredning.

Sovrum – Här erbjuds ett rymligt sovrum med god plats för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med laminatgolv i klassisk stil, ljusblå tapeter på väggar och vitmålat tak. I rummet återfinns två platsbyggda garderober som bjuder på gott om utrymme för förvaring.

Kök – Vidare beträds bostadens rymliga kök med mycket god förvaring och gott om plats för matgrupp. Rummet är inrett med praktisk plastmatta av klinkerkaraktär på golv, dekorativ stensättning på väggar som kombineras med vitmålad vävtapet och vita skivor i tak. Köksinredningen kontrasterar väl mot det annars neutrala materialvalet med en behaglig havsblå ton på luckor och dekorativa beslag i mässing. Vid arbetsytorna återfinns mässingsfärgade spotlights som skapar en stilfull karaktär och bringar praktisk arbetsbelysning. Vidare är köket försett med diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt en spis från Elektro Helios (2015) med matchande fläkt från samma märke.

Vardagsrum – Välkommen in i ett mycket trevligt och ljust vardagsrum! De vackra detaljerna i taket bringar en karaktärsfull atmosfär och samspelar väl med den vitmålade träpanelen på väggarna. Till detta kombineras klassiskt laminatgolv och dekorativ stenläggning som fondvägg. Rummet erbjuder spatiösa ytor som kan inhysa såväl större soffa som matgrupp med plats för många! Vidare kan ett njutbart uterum beträdas där första koppen kaffe kan avnjutas i morgonsolen.

Uterum – Med belägenhet från tidigare nämnt vardagsrum återfinns ett större uterum som i dagsläget är under renovering. Nuvarande ägare har isolerat väggar samt golv och kommer kvarlämna material för nästkommande ägare att sätta sin egen prägel på utrymmet.  Uterummet leder därefter vidare genom vackra dubbeldörrar till en njutbar altan med sol från morgon till tidig kväll.

 

Övre plan

Hall – Via tidigare nämnd veranda på entréplan nås trappan som leder vidare till övre plan och en större möblerbar hall. Rummet går i stil med anslutande rum på entréplan med ljus träpanel på väggar och tak som kombineras med laminatgolv i samma nyans.  Som en karaktärsfull kontrast uppdagas den putsade murstocken som kontrasterar harmoniskt med rummets i övrigt varma materialval.

Sovrum – Med belägenhet i bostadens nordöstra del återfinns ett mycket rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet inhyser en praktisk vindsgarderob som kan förvara mycket och är vidare inrett med laminatgolv, lavendellila tapeter och vitt tak. Genom det stora 3-glasfönstret kan omgivningen beskådas och en långtgående utsikt uppdagas utanför fönstret.

Vindsgarderob – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme nås en rymlig vindsgarderob med gott om förvaringsmöjligheter. Detta utrymme inhyser även vindslucka med stege som leder vidare till vinden.

Sovrum – Med central belägenhet på övre plan hittas ett trevligt sovrum med god möblerbarhet och karaktärsfulla snedtak. Rummet är inrett med rödmålade tapeter, vitt tak och laminatgolv likt intilliggande utrymmen. I rummet återfinns en vävstol som kvarlämnas vid försäljning.  

WC – Vidare återfinns en rymlig WC med ljus träpanel på väggar och tak som kombineras med laminatgolv. I rummet återfinns toalett och handfat samt plats för ytterligare förvaringsmöblemang om så önskas.

Sovrum – Tillbaka i bostadens södra del återfinns ytterligare ett rymligt sovrum med ljus och behaglig färgsättning samt två praktiska vindsgarderober. I rummet finns god plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang i form av skrivbord, sittplats eller förvaringsmöbel. Från sovrummet nås en behaglig balkong i eftertraktat söderläge där solens strålar värmer hela dagen. Rummet är inrett med laminatgolv, beigea tapeter och vitt tak med karaktärsfulla vinklar.

 

Källarplan

Hall – Vidare ner på källarplan nås en större hall som leder vidare till samtliga utrymmen på källarplan. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Matkällare – Med belägenhet i tidigare nämnt utrymme hittas en större matkällare med goda förvaringsmöjligheter.

Rum – Vidare från hallen nås ett större rum inrett med laminatgolv, målade väggar och vita skivor i tak.

Tvättstuga – Vidare genom tidigare nämnt rum nås bostadens tvättstuga. Rummet är inrett med betong på golv, väggar samt tak och inhyser en charmig gammal tvättmaskin. I övrigt är rummet utrustat med tvättmaskin från Bosch, torktumlare från Whirlpool samt praktisk tvättho.

Pannrum – Tillbaka genom hallen nås ett rymligt pannrum inrett med betong på väggar och golv som kombineras med putsat tak. I pannrummet återfinns en kombipanna från CTC (1993) för olja och el, vidare har denna kompletterats med en pelletsbrännare.

Verkstad – Större verkstad med gott om plats för den händige att vara kreativ. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak och inhyser frysbox från Bosch som kvarlämnas vid försäljning.

Garage – Vägg i vägg med verkstaden nås garaget. Här finns gott om plats för en bil samt exempelvis trädgårdsmaskiner och verktyg. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak samt inhyser bostadens varmvattenberedare.

Övriga byggnader

Fristående garage – Beläget på tomtens västra hörn hittas ett fristående garage. Byggnaden är uppförd på betongplatta med papptak och är likt bostadshuset målad i rött och vitt. Vidare är garaget försett med elport samt entrédörr.

Renoveringar

Säljarna fick vid sitt förvärv av bostaden information från föregående ägare att taket byttes ca 2010–2011. I övrigt har nuvarande ägare målat om fasaden under 2016–2017 och löpande renoverat inre ytskikt med nytt golv och målning. WC på entréplan renoverades 2016.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
G
Prestandavärde
155
Utförd
2018-10-23
Taxeringsvärde
Byggnad
263000 kr
Tomt
66000 kr
Totalt
329000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
6
Totalt pantvärde
866000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1,5 planshus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong/trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Kombipanna med pelletsbrännare

Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 76 kr/tömning tillkommer. Nuvarande ägaren uppvärmer huset huvudsakligen med el men kombipanna med pelletsbrännare finns. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2 468 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
184 kr/månad
El
1833 kr/månad
Vatten/Avlopp
702 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
398 kr/månad
Total driftskostnad
3242 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Myrstigen 2, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.