Hemtrevlig villa på fridfulla Ringvägen!

Utgångspris 400 000 kr · Ringvägen 26, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
380 000 kr - Budgivare 1

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkomna till Ringvägen, en lugn och familjevänlig gata med närhet till centrala bekvämligheter och vacker natur. Här återfinns en rymlig suterrängvilla som nu väntar på ny ägare, villan erbjuder 139 väldisponerade kvadratmeter och ligger belägen på en 775 m2 solig tomt med fantastiskt härliga fruktträd och njutbara ytor. Övre plan består av ett sovrum, mycket rymligt vardagsrum med vacker öppen spis och öppen planlösning till intilliggande tv-rum, kök med stor matplats och ett helkaklat badrum. I källarplan återfinns ett stort garage, flertalet förvaringsutrymmen att nyttja samt ett rum som med fördel kan brukas som sovrum eller kontor. Fastigheten har under 2000-talet berikats med nya treglasfönster samt ny entrédörr, varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder

  • 3-glasfönster och utbytt entrédörr
  • Stor tomt med njutbara fruktträd
  • Helkaklat badrum med stilrena materialval
  • Godkänd öppen spis med dekorativa marmordetaljer
  • Uteplats i soligt söderläge

Planlösning

Entréplan

Hall – På fastighetens östra del återfinns bostadens entré där en rymlig och ljus hall välkomnar. Hallen är inredd med plastmatta beklädd med klassiskt rutigt mönster i svartvit färgsättning som sätter härlig karaktär till utrymmet. Vidare från hallen nås WC, ett rum med många ändamålsmöjligheter och även källarplanets övriga utrymmen. Som komplement till det rutiga golvet har rummet inretts med ljusa tapeter och vitmålat tak.

WC – På höger hand återfinns en mindre WC försett med toalett och handfat. Rummet är inrett med plastmatta, tapeter målade i en kombination av turkost och vitt som knyts ihop med en bröstpanel i trä. Rummet är berikat med ett mindre fönster som släpper in behagligt dagsljus till utrymmet vilket får detta att upplevas rymligare och välkomnande.

Rum – På vänster hand beträds ett rum inrett med grå heltäckningsmatta, ljusgrå tapeter och vitmålat tak. Rummet innehar två platsbyggda garderober och kan med fördel nyttjas som sovrum, kontor eller allrum, endast fantasi och behov sätter gränser. Rummet är försett med ett större 3-glasfönster som vetter mot öst.

Inre hall – Genom entréhallen beträds även en inre hall som leder vidare till källarplanets förvaringsutrymmen samt tvättstuga och garage. Rummet är inrett med plastmatta föreställande dekorativ stenläggning, vitmålade väggar och tak, detta kombineras med ljusgrå dörrar som harmoniskt kontrasterar till övriga färgval i utrymmet. Under trappan som leder vidare upp till övre plan återfinns även ett praktiskt förvaringsutrymme.

Tvättstuga – En rymlig tvättstuga med behagligt ljusinsläpp och duschmöjlighet. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak som målats i mörkgrå och vita kulörer. Över betonggolvet har en hemtrevlig trall placerats för en mer trivsam och behaglig golvyta att beträda. Rummet är försett med duschkabin, tvättho samt en tvättmaskin från Elektro Helios.

Pannrum – Beläget i anslutning till tvättstugan återfinns bostadens pannrum. Här hittas en äldre kombipanna som kan värma upp fastigheten med olja, ved eller el. I dagsläget värms fastigheten endast upp med hjälp av elpatron (oljebrännare/ved har inte används sedan flera år.) Rummet är inrett med betong på golv och väggar som kombineras med målat masonittak.

Förråd – Ett långsmalt förrådsutrymme som tidigare nyttjats som matkällare. I dagsläget är utrymmet inrett med plastmatta på golv, målade väggar och vitmålat tak och erbjuder gott om plats för förvaring av såväl julpynt som vinterkläder.

Garage – Ett rymligt garage med plats för en bil, tillsammans med eventuella trädgårdstillbehör och verktyg. Garaget är inrett med betonggolv, vitmålade betongväggar som kombinerats med en fondvägg målad i uppiggande bubbelgumsrosa och vitmålat tak. Här återfinns även ett fönster som skänker behagligt dagsljus till utrymmet samt vidare ingång till intilliggande förråd.

Förråd – Placerat i garagets bakre del återfinns ett rymligt förråd med gott om plats för arbetsytor, förvaringslösningar eller varför inte nyttja som hobbyrum. Här återfinns ett fönster för bra dagsljus att arbeta i och vidare är utrymmet inrett med plastmatta, vitmålad vägg och vitmålat tak. I rummet återfinns ett frysskåp samt en extra spis som kommer att kvarlämnas vid försäljning.

 

Övre plan

Hall – Via den svartmålade trappan med ytor av svart/vit rutig plastmatta sammanförs övre och nedre plan på stilrent vis. Via den övre hallen nås samtliga utrymmen med enkelhet och vidare rörelse mellan rummen kan ske naturligt. Rummet är inrett med vacker klassisk stavparkett, ljusa tapeter och vitmålat tak. I hallen återfinns även ett städskåp samt förråd för bra förvaringsmöjligheter.

Förråd – Beläget i hallen, mitt emot trappan, återfinns ett mindre förråd med vindslucka. Denna leder vidare upp på vinden som är isolerad med 5 cm isolerskivor och innehar golvplankor för enkel rörlighet och möjlighet till förvaring.

Matplats – Direkt till höger efter beträdande av övre hallen nås en mycket rymlig matplats med gott om plats för större matgrupp. De genomtänkta köksskåpen erbjuder praktiska luckor som kan öppnas från båda håll vilket underlättar vid dukning och den lilla serveringsluckan fyller sin funktion vid middagsbjudningen. Vidare är rummet inrett med stavpakett, ljusa tapeter som kombineras med bröstpanel i trä och vitmålat tak.

Kök – Vidare beträds bostadens kök med mycket goda arbetsytor och god förvaring. Rummet är inrett med återkommande färgsättning i svart och vitt, den charmiga plastmattan med cafémönster återkommer även här för att knyta samman rummen. Köksinredningen består av vita skåp med fasat mönster och silvriga beslag, detta kombineras med ett svartmålat kakel, vita väggar och vitmålat tak. Arbetsytorna består av en kombination av köksskiva i varm brun nyans och klinkers i stilren beige ton. Köket är vidare försett med kombinerad kyl/frys från Elto, spis från Electrolux och fläkt från Upo.

Sovrum – Beläget i bostadens nordöstra del återfinns ett harmoniskt sovrum med god plats för dubbelsäng. Rummet är inrett med stavparkett, vitmålade väggar och vitmålat tak. I rummet återfinns fyra garderober som kvarlämnas vid försäljning samt en klädkammare som bringar goda förvaringsmöjligheter. Via det stora fönstret kan dagen startas med vacker utsikt över intilliggande grönområden.

Badrum – Från övre hallen nås ett modernt helkaklat badrum i stilren och behaglig grå färgsättning som kombineras med vitmålat trätak. De högblanka plattorna både reflekterar ljus vilket ger en känsla av större yta samt förenklar vid städning och genom det stora fönstret sprids mängder med uppiggande dagsljus till utrymmet, vidare är badrummet försett med handfat, duschkabin och toalett samt innehar en extra infravärme som komplement vid kalla mornar.

Vardagsrum – Välkommen in i ett rymligt och stilrent vardagsrum med vackra och välarbetade materialval. Den klassiska stavparketten fullständigas med exklusiva detaljer i grön marmor, vitmålat tak samt vitmålade väggar som kontrasterar harmoniskt med en mörkgrå fondvägg. De extra stora fönstren släpper in massvis med dagsljus och därmed erbjuds ett mycket ljust och luftigt vardagsrum. Under bistra höstkvällar kan den gedigna öppna spisen med braskassett värma frusna kroppar och sprida harmonisk stämning med sina knastrande eldar.  

Uteplats – Via vardagsrummet nås en uteplats i söderläge med fantastiska soltimmar hela dagen. Vidare kan trädgården enkelt beträdas via den anslutande trappan, kanske för att plocka lite frukt till 11-kaffet som serveras i solväggen?

Tv-rum – Väggen från det tidigare sovrummet har öppnats upp och ett mindre tv-rum har därmed tillförts bostaden, vilket ger god möblerbarhet och många möjligheter till att nyttja ytan för varierade ändamål. Rummet är inrett med stavparkett på golv, spacklad vägg samt en kontrasterande grå fondvägg och vitmålat tak.

Övriga byggnader

Vedbod – Beläget i tomtens sydvästra hörn återfinns en vedbod som bringar god förvaring för såväl ved som trädgårdstillbehör. 

Förråd – I direkt anslutning till bostadshuset, beläget under altanen, återfinns ett rymligt förråd perfekt för förvaring av gräsklippare, cykel och övriga trädgårdstillbehör. Med fastigheten följer gräsklippare samt övriga trädgårdsredskap.

Servitut

NYTTJANDERÄTT TELE, Last
1, 1956-10-24

Avtalsservitut villa mm, Last
15-IM6-61/424 – 1, 1961-04-12

Övriga upplysningar

Sjövatten finns.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
125
Utförd
2018-09-17
Taxeringsvärde
Byggnad
215000 kr
Tomt
75000 kr
Totalt
290000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
52700 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Lättbetong/betonghålsten
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Tegelpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis med braskassett
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Äldre kombipanna med elpatron

Uppvärmning ingår i elkostnaden. Kostnaden för samfällighet avser sjövatten. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer.

El
1885 kr/månad
Vatten/Avlopp
748 kr/månad
Sotning
63 kr/månad
Samfällighet
8 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
729 kr/månad
Total driftskostnad
3516 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Ringvägen 26, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.