Hemtrevlig enplansvilla i lugnt område!

Utgångspris 350 000 kr · Bokvägen 6, Billingsfors
Visningar
  • Fredag 21 feb 16:00 - 16:45
    Anmäl dig gärna till visning för att få del av uppdaterad information.
Boka här

Välkommen till trevliga Bokvägen 6 där ett enplanshus för den mindre familjen väntar på ny ägare. Huset har under senare år genomgått flera renoveringar, bland annat renovering av badrum år 2000, inglasad altan 2004, kök 2009 och groventré/tvättstuga 2012. Husets 79 kvadratmeter erbjuder bland annat luftigt kök med matsalsdel, större vardagsrum med vackert trägolv samt två möjliga sovrum. Fastigheten är ansluten till fibernätet, fick nytt plåttak inkl. snöräcke 2010 och uppvärms med luft-luftvärmepump från LG 2014. Villan ligger belägen på en lättskött tomt om 888 kvadratmeter med gott om utrymme för odling och umgänge med familj och vänner. Några meter från huset hittas lugnt och fridfullt skogsområde utmärkt för motion, ett stenkast från fastigheten hittas även fotbollsplan, gym och förskola. Inne i centrum finns såväl matbutik som restauranger. Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Fiber
  • Nytt tak 2010
  • Löpande renoverat invändigt
  • Luft-luftvärmepump 2014
  • Mysig planlösning för den mindre familjen
  • Helkaklat badrum
  • Carport

Planlösning

Entréplan

Hall – Innanför ytterdörren möter en ljus och trivsam hall med utrymme för hatthylla och skoställ. Rummet är inrett med stilren ljusgrå plastmatta, ljusa tapeter med diskret mönster och träpanel i tak. Från hallen nås badrum på vänster hand, vardagsrum på höger hand och kök samt uterum rakt fram. I hallen finns en nyare luft-luftvärmepump från LG 2014. 

Badrum – På vänster hand om hallen nås ett helkaklat badrum i ljus färgsättning inredd med toalettstol, handfat och duschhörna. I övrigt finns utrymme för fristående möblemang och gott ljusinsläpp sprids från fönster i söder. Rummet renoverades under år 2000.

Vardagsrum – Vidare från hallen nås det rymliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp från fem fönster i söder. Rummet erbjuder utrymme för flera möblemang så som exempelvis soffgrupp och matsalsmöbel. Rummet är inrett med trägolv, vita tapeter och träpanel i tak.

Sovrum – Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är neutralt och klassiskt inrett med trägolv, ljusa tapeter och vita skivor i tak samt inhyser fem garderober för goda förvaringsmöjligheter. Utanför fönstret vilar en lugn utsikt över trädgården på bostadens baksida.

Sovrum – I anslutning till köket i den norra delen av bostaden hittas ytterligare ett sovrum. Utrymmet är lagom stort för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang som exempelvis skrivbord och byrå. Rummet är inrett med parkettgolv, ljusblå och beigea tapeter samt vita skivor i tak.

Kök – Utanför sovrummet nås det luftiga köket vilket renoverades under 2009 inkl. vitvaror. Här erbjuds gott om arbetsyta för hemmakocken och utrymme till förvaring av köksmaskinerna. Köksinredningen har en vit stomme med träfärgade luckor, vitt kakel, ljus plastmatta likt intilliggande hall, vita tapeter med ljusa ränder och träpanel i tak. I köket finns gott om plats för matgrupp och vidare utgång till inglasat uterum i norr. Köket är utrustat med fristående kylskåp och frysskåp från Electrolux, spis från Husqvarna och köksfläkt.

Uterum – Ett inglasat uterum från 2004 med gott om plats för exempelvis matgrupp eller loungemöbel och är ett utmärkt ställe för avkoppling under vår, sommar och höst. Trädgården nås med enkelhet genom skjutdörrar i glas och fönsterpartierna är öppningsbara för luftning om temperaturen känns för hög.

Tvättstuga/förråd – Innanför köket nås en kombinerad tvättstuga/förråd med gott om plats för sortering, tvättning och upphängning av tvätt samt gott om förvaringsmöjligheter till diverse ting. Rummet är ljust och fräscht renoverat under 2012 med ljusgrå plastmatta, vitmålade vävtapeter och vita skivor i tak. I tvättstugan finns en ytterdörr som leder vidare till carport vidbyggd på bostadens västra kortsida och utrymmet är utrustat med tvättmaskin från Husqvarna och torkskåp från Cylinda.

Övriga upplysningar

Friskrivningsklausul – Fastigheten säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte då fullständig kännedom om fastigheten saknas.

Fiber – Fiber finns draget och inkopplat i fastigheten.

Renoveringar – Fastigheten har löpande renoverats enligt följande; 2000 Badrum, 2004 ommålning av huset och byggnation av inglasat uterum, 2006 takbyte, 2009 renovering av kök inkl. vitvaror, 2010 byte till plåttak och snöräcke, 2012 renovering och ombyggnad av tvättstuga/förråd, 2014 installation av luft-luftvärmepump.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
E
Prestandavärde
138
Utförd
2019-12-23
Taxeringsvärde
Byggnad
231000 kr
Tomt
58000 kr
Totalt
289000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
212500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Betongsten
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luft värmepump

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2168 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1528 kr/månad
Vatten/Avlopp
610 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
364 kr/månad
Total driftskostnad
2592 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Bokvägen 6, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.