Hemtrevlig enplansvilla i Dals Långed!

Utgångspris 475 000 kr · Skogsvägen 7, Dals Långed
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Nu finns tillfälle att förvärva denna trivsamma villa i omtyckta Dals Långed! I början av 2000-talet genomgick villan flera stora renoveringar så som nytt kök, nytt badrum och nya 3-glasfönster. I övrigt erbjuds bekväm uppvärmning med fjärrvärme, garage med plats till en bil och två härliga uteplatser i den soldränkta trädgården. Här finns plats för den mindre familjen med ett sovrum och stora sällskapsytor för att ta emot familj och vänner på besök. Varmt välkomna att besöka detta bekväma boende med gångavstånd om 200 meter till matbutik och ett stenkast från lugna naturstråk!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Bekväm uppvärmning med fjärrvärme
  • 3-glasfönster och nymålad fasad
  • Renoverat kök och badrum
  • Stora sällskapsytor
  • 200m gångavstånd till matbutik

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en omfångsrik och luftig hall med god möblerbarhet och utrymme för ytterkläder. Hallen öppnar upp mot resterande delar av entréplan och från intilliggande rum sprids stora mängder behagligt dagsljus till utrymmet. Hallen är inredd med praktisk plastmatta på golv, gula tapeter och vitmålat tak.

Vardagsrum – På höger hand om hallen beträds det rymliga och trivsamma vardagsrummet vilket erbjuder god plats för flera möblemang. Rummet bjuder in till umgänge med nära och kära där en god bit mat med enkelhet kan serveras från intilliggande kök. I rummets hjärta hittas en vacker öppen spis som kan bjuda på stämningsfulla brasor om den tas i bruk och där sällskapet kan samlas efter middagen för att koppla av i soffan. Vardagsrummet är inrett med vackert parkettgolv, ljust beigea tapeter och vita skivor i tak samt får behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck.

Kök – Med enkla steg mot det intilliggande köket möter ett hemtrevligt kök med gott om utrymme för matgrupp. Rummet renoverades i början av 2000-talet och är inredd med stilfullt laminatgolv, beigea tapeter med diskret mönster och vita huntonitskivor i tak. Köksinredningen går i stil med övrig interiör och har ljusa träluckor vilket kombineras med ljus bänkskiva och kaklade ytor bakom arbetsbänken. Köket är utrustat med spis från Electrolux, ny kombinerad kyl/frys från Cylinda (2019) och fläkt från Siemens (lampa i fläkt trasig). Från köket beträd en njutbar altan med tak på villans baksida där 11-kaffet kan avnjutas i stillhet.

Korridor – På väg mot sovrum och badrum leder hallen vidare i en korridor vilket även detta utrymme är inrett med plastmatta, gula tapeter och vitmålat tak. I utrymmet hittas tre garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum – På höger hand i korridoren beträds det rymliga sovrummet. Här finns gott om utrymme för såväl dubbelsäng som övrigt önskvärt möblemang. Rummet är ljust och trivsamt inrett med ljus plastmatta på golv, ljusgröna tapeter och vita skivor i tak samt inhyser fyra garderober med gott om utrymme för alla kläder.

Badrum – Sist ut på entréplan hittas ett lagom stort badrum vilket renoverades under början av 2000-talet. Rummet är inrett med ljusblå våtrumsmatta på golv, beige våtrumsmatta med diskret blått mönster på väggar och vitmålat tak. Badrummet går behagligt ljusinsläpp från sydväst och inhyser ny toalettstol (2018), handfat och dusch.

 

Källarplan

Hall – Vidare en trappa ner möter hallen som leder vidare till övriga utrymmen på källarplanet. Rummet är inrett med plastgolv, målade väggar och vitmålat tak.

Torkrum – Ett rymligt torkrum med plats till upphängning av tvätt, strykning och vikning. Rummet är inrett med plastgolv, väggar målade i grön nyans och vitmålat tak.

WC – En större WC inredd med plastgolv, betongväggar målade i ljusblå nyans och vitmålat betongtak. I rummet finns en toppmatad tvättmaskin, toalettstol och handfat.

Skrubb – Under trappan till entréplan hittas en skrubb med goda förvaringsmöjligheter.

Förråd – Ett praktiskt förrådsutrymme med hyllplan.

Pannrum – Större pannrum vilket inhyser fjärrvärmepumpen. Rummet är inrett med plastgolv samt målad betong på väggar och tak.

Gillestuga – Sist ut på entréplan hittas en trevlig gillestuga vilket förr i tiden nyttjades som café under namnet Ängebäcksstugan. Utrymmet är rymligt med plats till flera möblemang och kan inredas till förslagsvis sovrum eller allrum. Från rummet kan trädgården med enkelhet beträdas och ljusinsläpp fås genom två fönster i olika väderstreck. Gillestugan är inredd med ljust laminatgolv, träpanel på väggar och vitmålat tak.

Garage – I anslutning till gillestugan hittas garaget vid villans sydöstra kortsida. Garaget erbjuder plats till en bil och förslagsvis trädgårdstillbehören.

Övriga byggnader

Förråd – Vid tomtens sydöstra hörn hittas ett fristående förråd uppfört på plintar med träpanel och plåttak.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Fastigheten genomgick större renoveringar i början av 2000-talet och fick nya 3-glasfönster, renoverat badrum och kök. Fastigheten brädfodrades om ca 2005 och målades 2019. I övrigt har toalettstol och kyl/frys bytts ut.

Eldstad – Den öppna spisen är ej kontrollerad av sotaren på senare år och måste besiktigas innan den tas i bruk.

Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten, inkopplingsavgift ligger år 2020 på 18.000kr (eventuell kostnad för grävning tillkommer).

Besiktning och Dolda fel-försäkring –  Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren. 

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
F
Prestandavärde
166
Utförd
2020-05-28
Taxeringsvärde
Byggnad
228000 kr
Tomt
72000 kr
Totalt
300000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
250000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Träpanel
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Fjärrvärme

Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2250kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
1925 kr/månad
El
431 kr/månad
Vatten/Avlopp
526 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
297 kr/månad
Total driftskostnad
3270 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Skogsvägen 7, Dals Långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.