Hemtrevlig 1,5plansvilla med solig trädgård!

Utgångspris 450 000 kr · Sandgärdesgatan 19, Bengtsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
575 000 kr - Budgivare 2

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Välkommen till mysiga Sandgärdesgatan 19, där fridfullt område samspelar med solig trädgård och väldisponerad planlösning. Bostaden erbjuder bland annat ett mycket rymligt kök, kaklat badrum, två sovrum på entréplan samt garage beläget i källarplan. På den soliga tomten finns härliga blombuskar och äppleträd som tillsammans med växthuset erbjuder möjlighet för odlande av egna ingredienser till köket. I Sidan Södra finns fantastiska möjligheter för lugna skogspromenader, närhet till bad och cykelavstånd till alla centrala bekvämligheter. Varmt välkomna att uppleva denna pärla på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Lagom stor trädgård med blommor, äppleträd och växthus
  • Sjövatten för bevattning av blommor och grödor
  • Inglasad altan med uteplats i väst
  • Mycket trevligt område nära naturen

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i en ljus och trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Direkt på höger hand återfinns två rymliga garderober som inhyser såväl jackor som skor och utrymme för avhängning direkt på vänster hand. Genom fönsterpartierna i ytterdörren sprids behagligt dagsljus och vidare är rummet inrett med praktisk plastmatta, bröstpanel i trä som kombineras med vitmålad vävtapet och vita skivor i tak. Entréhallen leder därefter vidare till en inre hall där vidare gång till samtliga rum på entréplan sker med enkelhet.

Kök – Vidare beträds ett mycket rymligt kök vilket är betydligt större än standard. Här finns förutom goda arbetsytor, mycket förvaring och utrymme för stor matgrupp även plats för ytterligare möblemang. Rummet är inrett med korkliknande plastmatta, vita tapeter och vita skivor i tak med stilsättande takbjälkar som kontrasterar väl mot den i övrigt ljusa färgsättningen. Köksinredningen består av vita luckor med matchande beslag och ljusgrått kakel bakom arbetsbänkarna. Köket är försett med spis från Elektro Helios, fläkt (Bosch) och kombinerad kyl/frys (Bosch).

Rum – Tvärs emot köket hittas ett större rum som för närvarande nyttjas som tv-rum. Rummet kan med fördel även nyttjas som sovrum, gästrum eller kontor, endast fantasi och behov sätter gränser. Rummet är inrett med vacker plastmatta likt parkettgolv, ljusa tapeter och vitmålat tak. I rummet återfinns en garderob med god förvaringsmöjlighet samt utrymme för ytterligare förvaringsmöblemang om behov finns.

Sovrum – Vidare återfinns bostadens andra sovrum, här erbjuds ett vidsträckt rum med gott om plats för dubbelsäng. Likt tidigare nämnt rum har detta sovrum inretts med en parkettliknande plastmatta, ljusa tapeter och vitmålat tak och vidare är rummet försett med två platsbyggda garderober. Genom det extra stora fönstret i väst kan de gröna fingrarnas verk beskådas på trädgårdens baksida och det stora dagsljusinsläppet bringar ett ljust och fridfullt sovrum.

Badrum – På entréplan hittas ett rymligt badrum med en kombination av våtrumsmatta och kakel på såväl golv som väggar. Färgtonerna går i vitt och behagligt ljusblått och rummet är försett med toalettstol, handfat och mycket rymlig dusch.

Vardagsrum – Välkommen in ett större vardagsrum med behaglig färgsättning och en vacker öppen spis centralt belägen i rummet, vilken kan sprida behaglig värme om den tas i bruk. Här erbjuds god möblerbarhet och plats för såväl soffa som matgrupp och även vidare utgång till inglasad altan med anslutande uteplats. Rummet är inrett med vackert stavparkettgolv, ljusgrå tapeter samt vita skivor i tak och vid den trevliga öppna spisen återfinns vackra materialval i form av marmor och mosaik.

 

Källarplan

Rum – Vidare ner på källarplan nås ett större rum inrett med målad betong på golv, väggar och tak.  I rummet återfinns förvaringsmöjlighet under trappan samt matkällare och vidare gång till såväl garage som pannrum.

Matkällare – En större matkällare med målad betong på väggar och tak samt ett praktiskt klinkergolv.

Garage – Med ingång från intilliggande rum återfinns här ett rymligt garage. Här finns gott om plats för en bil samt möjlighet till förvaring av trädgårdstillbehör och gräsklippare. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Pannrum – Med central belägenhet på källarplan återfinns bostadens pannrum. Rummet är inrett med målad betong på golv, väggar och tak samt inhyser kombipanna från CTC (1975). I dagsläget värms bostaden upp med olja, men även elpatron återfinns.

WC – WC belägen i pannrummet. Toalettstolen är ur funktion och måste bytas.

Tvättstuga – En rymlig tvättstuga med gott om plats för upphängning av tvätt. Rummet är inrett med målad betong på golv, väggar och tak och inhyser tvättmaskin från Zanussi.

Rum – Med belägenhet innanför tvättstugan hittas ett inrett rum som med fördel kan nyttjas som förråd, gillestuga eller sovrum. Rummet är inrett med trägolv och vitmålat trätak som kombineras med härligt blommiga tapeter i en retro färgställning. Från rummet nås även ett mycket rymligt förråd.

Övriga upplysningar

Sjövatten finns.

Fiber finns till tomtgräns men ej inkopplat till fastigheten.

Friskrivningsklausul – Bostaden säljs med friskrivningsklausul på grund av generationsskifte. Köparen hänvisas till sin undersökningsplikt.

Öppen spis – Den öppna spisen har inte nyttjats på flera år och måste därmed kontrolleras innan den tas i bruk.

Fakta

Status
Beställd
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
319000 kr
Tomt
132000 kr
Totalt
451000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
2
Totalt pantvärde
45000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Enplanshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Tegel
Takbeklädnad
Takpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Öppen spis
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Oljeplanna

Renhållning avser årsavgfiten, 76 kr per tömning tillkommer. Kostnaden för samfällighet avser sjövatten.

Värme
1500 kr/månad
El
500 kr/månad
Vatten/Avlopp
75 kr/månad
Samfällighet
17 kr/månad
Renhållning
83 kr/månad
Försäkring
357 kr/månad
Total driftskostnad
2531 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Sandgärdesgatan 19, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.