Helrenoverad villa med vidsträckt sjöutsikt!

Utgångspris 1 695 000 kr · Strandvägen 11, Billingsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Med den vidsträckta sjöutsikten över vackra Laxsjön kan man från första parkett spendera dagen i eftertraktat söderläge och fånga solens varma strålar. Här glittrar vattnet så långt ögat kan nå och den stora trädgården bjuder på behagligt solsken från morgon till kväll. Fastigheten har helrenoverats de senaste åren och erbjuder ett mycket bekvämt boende att njuta av i många år framöver. Fastigheten uppvärms med bergvärme, är försett med nytt betongtegeltak (2013), 3-glasfönster och dubbelgarage (2017). På bottenplan återfinns en renoverad tvårumslägenhet med alla önskvärda bekvämligheter som fungerar utmärkt för uthyrning eller som komfortabelt boende för gästerna. Entréplanet erbjuder två sovrum, helrenoverat badrum med bubbelbadkar, öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal samt ett ljust och trevligt kök med stilfull interiör. En fastighet med ett läge man måste uppleva, varmt välkomna!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Bergvärme, 3-glasfönster och nytt tak
  • Vidsträckt sjöutsikt i söderläge
  • Gästlägenhet med hög standard
  • Modern och stilren interiör

Planlösning

Entréplan

Hall – Via ytterdörren placerad på bostadens baksida hittas den rymliga hallen som stilrent renoverats med vacker klinkers vars behagliga golvvärme skapar ett varmt välkomnande vid beträdande av bostaden, detta kombineras med ljusgrå träpanel på väggarna och vita skivor i tak. Från hallen nås övriga utrymmen på entréplan samt erbjuder plats till förvaring av ytterkläder och skor innanför ytterdörren.

Kök – Beläget på vänster hand om hallen hittas det trevliga köket. Rummet har stilrent renoverats med vacker ekparkett, smakfull vit köksinredning med fasade luckor och rostfria beslag samt ett matchande stänkskydd som skapar en harmonisk helhet. Väggarna är likt intilliggande rum beklädda med ljusgrå träpanel och har en dekorativ fondvägg av högblankt kakel som kontrasterar harmoniskt mot kökets i övrigt ljusa färgsättning. Köket är utrustat med ugn, spishäll och diskmaskin från Ikea (2017) samt kombinerad kyl/frys från Electrolux. De två vinkylarna från Samsung kan ingå vid försäljning.

Matsal – I bostadens södra del hittas den vidsträckta matsalen med gott om plats för det större sällskapet att ta plats vid middagsbordet, annars kan vidare steg tas från matsalen där den rymliga balkongen beträds om middagen hellre serveras utomhus. Rummet har en öppen planlösning mot intilliggande vardagsrum och erbjuder därmed stora sociala ytor för familj och vänner att umgås vid. Rummet är inrett med vacker ekparkett, ljusgrå träpanel på väggar och vita skivor i tak.

Vardagsrum – Med några steg genom matsalen beträds bostadens vardagsrum. Rummets planlösning erbjuder en naturlig möblering för större soffgrupp och tv-bänk vilket ger en självklar plats för fredagsmys. Rummet är inrett med ekparkett, ljusgrå träpanel som kombineras med vit fondtapet och vita skivor i tak samt bjuder på en långtgående utsikt över Laxsjöns glittrande vatten utanför fönstret.

Sovrum – Vidare till entréplanets första sovrum. Här erbjuds ett större rum med plats för dubbelsäng och övrigt önskvärt möblemang, vidare har rummet försetts med en praktisk skjutdörrsgarderob med spegelglas som skapar en luftig känsla till rummet. Sovrummet har inretts med ekparkett, träpanel målad i en ljusgrå nyans samt vita skivor i tak likt entréplanets övriga utrymmen.

Förråd – Tillbaka i hallen hittas ett mindre förrådsutrymme som även kan nyttjas som kontor eller klädkammare. Rummet är inrett med vacker ekparkett, träpanel på väggar och vita skivor i tak.

Sovrum – Ytterligare ett par steg genom hallen nås ett rymligt sovrum med praktisk skjutdörrsgarderob och gott om plats för dubbelsäng eller enkelsäng med flera kompletterande möblemang. Rummet är inrett i stil med husets övriga utrymmen med vacker ekparkett, ljusgrå träpanel på väggar och vita skivor i tak.

Badrum – Välkommen in! Ett otroligt vackert badrum man inte vill lämna efter kvällsrutinen eller nedvarvningen i det avkopplande bubbelbadet. Rummet är inrett med mörkt klinkergolv som kombineras med grå helkaklade väggar och vita skivor i tak. Genom den infällda belysningen i taklisten sprids ett härligt sken i rummet som skapar bra allmänbelysning och en känsla av exklusivitet. I övrigt är rummet inrett med toalettstol, duschkabin och handfat med förvaring samt tillhörande högskåp som knyter samman rummet till denna trevliga oas.  

 

Källarplan – Lägenhet

Hall – Via högra entrédörren på bostadens framsida i söder nås källarplanets lägenhet. Utrymmet har genomgått en större renovering som går i stil med entréplanets stilrena interiör. Hallen är inredd med praktiska klinkers på golvet, putsade vita väggar och vitmålat paneltak samt erbjuder gott om utrymme till hatthylla och skoställ.

Sovrum – Ett ljust och harmoniskt sovrum med stilfullt laminatgolv, vitmålade vävtapeter på väggarna och vitmålat tak. Här erbjuds plats för den mindre dubbelsängen samt övrigt önskvärt möblemang och utanför fönstret vilar en rofylld utsikt att starta dagen vid.

WC – En lagom stor wc inredd med klinkergolv, målad betongvägg i ljusgrå nyans och vitmålat tak. Utrymmet är försett med toalettstol och handfat.

Vardagsrum – Ett härligt vardagsrum med gott om plats för soffgruppen. Utrymmet är inrett med ljust laminatgolv, vitmålade vävtapeter och vita skivor i tak. Här ges ljusinsläpp från två väderstreck och med hjälp av rummets i övrigt ljusa materialval erbjuds ett ljust och fräscht utrymme att vistas i.

Kök – Innanför tidigare nämnt vardagsrum hittas detta arbetsvänliga kök med gott om plats för hemmakocken att arbeta vid de rymliga arbetsytorna och för sällskapet att ta plats vid matbordet. Köksinredningen består av luckor i en dov röd nyans som kombineras med ljust laminatgolv, vitmålade vävtapeter och vitmålad träpanel i tak. Köket är utrustat med spis, diskmaskin (Siemens) samt kombinerad kyl/frys, samtliga vitvaror går i en rostfri nyans.

Duschrum – Vidare in från köket nås ett större duschrum inrett med ljusgrå klinkers på golv, vita helkaklade väggar och vitmålat trätak. Rummet är försett med duschkabin, tvättmaskin från Vestfrost, handfat med förvaring samt en större spegel försedd med infällda spotlights.

 

Källarplan – Övriga utrymmen

Hall – Via trappan från entréhallen på övre plan samt vänstra ytterdörren på bostadens södra sida nås källarplanets hall. Utrymmet är inrett med mörkgrå klinkers på golv, vitmålade betongväggar och vita skivor i tak.

Tvättstuga – I anslutning från hallen hittas ett kombinerat badrum/tvättstuga med härligt ljusinsläpp. Utrymmet är inrett likt lägenhetens duschrum med mörkgrå klinkers, vita helkaklade väggar och vitmålat betongtak. Här hittas en större arbetsbänk för sortering och vikning av tvätt samt en duschkabin, toalettstol, tvättho, tvättmaskin från AEG och torktumlare från Husqvarna.

Sovrum – Trevligt sovrum med utsikt över Laxsjön. Rummet är inrett med laminatgolv, vitmålade vävtapeter och vitmålat tak samt erbjuder plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang som skrivbord eller förvaringsmöbel.

Pannrum – Större utrymme som inhyser bergvärmepump från Thermia. Rummet är inrett med betonggolv, vitmålade betongväggar och vita skivor i tak.

Förråd – Vidare från pannrummet nås ett rymligt förråd med gott om plats till förvaring. Utrymmet är inrett likt intilliggande rum med betonggolv, vitmålade betongväggar samt vita skivor i tak och inhyser automatsäkringsskåp.

Matkällare – Utrymme till förvaring av såväl potatis som sylt eller hemmagjord saft.

Övriga byggnader

Dubbelgarage – Under augusti 2017 uppfördes detta rymliga dubbelgarage om ca 60 kvadratmeter med eldriven garageport. Här finns gott om plats för två bilar samt arbetsbänk eller förvaring av trädgårdsredskap. Byggnaden är uppförd med betonggolv, trästomme, träpanel och plåttak.

Övriga upplysningar

Vatten/Avlopp – Fastigheten har en trekammarbrunn som godkändes av tillsynsmyndigheten 2017, den djupborrade brunnen delas med grannfastigheten. Vattenprov finns.

Renoveringar – Vid säljarnas förvärv av fastigheten fick de information att följande renoveringar utförts av tidigare ägare:

2013 – Nytt betongtegeltak

2014–2015 – Totalrenovering av interiör och exteriör

2017 – Nybyggnation av dubbelgarage

Servitut

Officialservitut väg, Förmån
15-STE-911 – 1

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
D
Prestandavärde
97
Utförd
2019-06-28
Taxeringsvärde
Byggnad
210000 kr
Tomt
126000 kr
Totalt
336000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
8
Totalt pantvärde
1432000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Sutteränghus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Fasad
Trä/puts
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag (Mekaniskt i badrum)
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn. Godkänd trekammarbrunn.
Uppvärmning
Bergvärme

Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 80 kr per tömning tillkommer. Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2.520 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1667 kr/månad
Vatten/Avlopp
67 kr/månad
Renhållning
87 kr/månad
Försäkring
642 kr/månad
Total driftskostnad
2462 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Strandvägen 11, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.