Härligt smultronställe i omtyckta Nilsbyn!

Utgångspris 450 000 kr · Nilsbyn 11, Dals Långed
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

I utkanten av Dals Långed, i ett område känt som Nilsbyn hittas detta gulliga röda fritidshus inramat av en vacker gärdesgård med ca 1 km till badplats i sjön Råvarpen. Tomten erbjuder 1072 kvadratmeter till hemodlingar, barnlek och stilla avkoppling i solen. Här kan vardagens bekymmer läggas åt sidan och man kan skapa sitt eget lilla smultronställe att njuta av under såväl semestrar som helger. Planlösningen disponeras på en boarea om 43 kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett trivsamt sovrum och fräscht badrum. På tomten finns ett fristående förråd med plats till trädgårdstillbehören och ett utedass. Varmt välkomna på visning och ta chansen att säkra sommarens semesterboende!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • 1km till badplats i Råvarpen
  • Omfångsrik tomt med stora möjligheter
  • Öppen planlösning och ett mysigt sovrum
  • Nya oljefyllda element 2019
  • Ommålat 2010 och 2015

Planlösning

Entréplan

Hall – Välkommen in i den inbyggda verandan, här finns god möblerbarhet, förvaringsmöjligheter i två garderober och plats för ytterkläderna. Rummet är inrett med plastmatta, målade vävtapeter och vitmålat trätak. Utrymmet har isolerade väggar och oisolerat golv.

Vardagsrum – Innanför ytterdörren möter den trivsamma sällskapsdelen med kombinerat kök och vardagsrum. Rummet är inrett med vackert trägolv, vitmålade väggar och vitmålat trätak och får behagligt ljusinsläpp från två väderstreck.

Kök – I öppen anslutning till vardagsrummet ligger köksdelen, utrymmet är inrett likt vardagsrummet med vackert trägolv, vitmålat trätak och en kombination av vitt kakel och beigemålade väggar vid arbetsbänkarna. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis från Elektro Helios och fläkt. I utrymmet hittas även proppskåpet. Här kan man samtala med gästerna i sällskapsdelen intill eller diska och samtidigt spana ut över det lugna skogspartiet, har man tur kan man se ett förbipasserande djur eller två.

Badrum/tvättrum – Ett rymligt tvättrum vilket är inrett i ljus och trivsam färgskala. Rummet har tidigare inhyst mulltoa men denna är bortplockad och utedasset används istället. Numera finns handfat och stort duschutrymme att tillgå och i utrymmet hittas även varmvattenberedaren (ca 2016). Badrummet är inrett med beige våtrumsmatta, beigemålade vävtapeter och trätak.

Sovrum – Sist ut i stugan hittas sovrummet. Utrymmet erbjuder plats för dubbelsäng eller två enkelsängar och övrigt fristående möblemang. Sovrummet är inrett med ljust laminatgolv, vita tapeter med blommig fondvägg och vita skivor i tak. Rummet var tidigare en friggebod men byggdes om till sovrum.

Övriga byggnader

Förråd – Fristående vid tomtens östra kortsida hittas ett praktiskt fristående förråd uppfört på plintar med träpanel och plåttak. Ett utmärkt utrymme till förvaring av trädgårdstillbehören.

Utedass – På fastigheten finns ett utedass vilket används sedan mulltoan plockades bort inomhus. 

Övriga upplysningar

Fiber – Fiber finns i området och växling finns vid tomtgränsen, ingen fiber har kopplats in till fastigheten.

Renoveringar – Fastigheten byggdes om omkring år 2000 och tidigare förrådsutrymme har blivit sovrum, taket byttes och i samband med detta brädfodrades även fastigheten om. Fastigheten har målats om 2010 och 2015. Varmvattenberedaren installerades ca 2016. Nya oljefyllda element installerades 2019.

Vatten/Avlopp – Fastigheten har en grävd brunn, vattnet har sinat lite under de torraste somrarna.

Boarea – Fastigheten har uppmätts av säljaren till 43 kvadratmeter. Den taxerade ytan registrerad hos Skatteverket är 35 m2.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
198000 kr
Tomt
49000 kr
Totalt
247000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
1
Totalt pantvärde
300000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Krypgrund
Grundmur
Stomme
Trä
Bjälklag
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Grävd brunn. Avlopp saknas
Uppvärmning
Oljefyllda element, direktverkande el

Uppvärmning ingår i kostnaden för el. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 1853 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
539 kr/månad
Renhållning
47 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Total driftskostnad
836 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Nilsbyn 11, Dals Långed

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.