Gemytlig villa med oförglömlig utsikt!

Utgångspris 695 000 kr · Thorsellgatan 3, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Denna mysiga villa tittar över Bengtsfors och sjösystemet från sin höjd på Majbergsdal. Härifrån finns en vidsträckt utsikt över samhället och sjöarna samtidigt som den ligger på kort gångavstånd från såväl centrala Bengtsfors som Majberget och ett flertal vandringsled. Vidare ligger bostaden på en återvändsgata utan genomfartstrafik. Villan har en rofylld interiör bestående av ljusa väggar och genomgående laminatgolv i ett livfullt valnötmönster. Utöver det moderna köket och kaklade badrummet finns två sällskapsrum och tre sovrum till förfogande. Utanför sällskapsytorna väntar en stor altan i söder med sol hela dagen och utmärkt utsikt över sjöarna Höljen och Lelång. Varmt välkommen att komma på visning för att uppleva denna bostad på plats!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder

  • Högt belägen med vidsträckt sjöutsikt
  • Lugn återvändsgata
  • Kort gångavstånd till samhället och vandringsled
  • Nydragna elledningar i hela huset
  • Ljus och rofylld interiör

Planlösning

ENTRÉPLAN

 

Matsal – I direkt anslutning till köket och vardagsrummet beträdas detta utrymme med sina vackra fönster i västlig och sydlig riktning. I stil med de andra rummen i bostaden finns det ett livfullt genomgående laminatgolv, liggande vit väggpanel och infällda spotlights i det vitmålade trätak. Rummets östra hörn präglas av en vacker kaklad fondvägg som tillför en modern och rofylld inredningsstil. Från matsalen återfinns trappan som avanceras upp till övre plan, samt utgången till den stora altanen med utsikt över Dalslands Kanal, Lelång och Höljen. Vidare finns en luft-luftvärmepump av märke Gree placerad i utrymmet.

Vardagsrum – Ett pampigt utrymme där vila och lek kommer att ta sin naturliga plats. Likt övriga delar av entréplanet är det ett vackert valnötsfärgat laminatgolv som ligger till grund i vardagsrummet. Väggarna smickras av ståtliga väggpaneler med tapeter i stilren ton. Vidare återfinns en modern vedkamin placerad framför en kaklad fondvägg i samma ande som i matsalen. Vidare erbjuder vardagsrummet infällda spotlights i det vitmålade taket och exceptionell utsikt över Dalslands Kanal och Höljen genom de stora fönsterna.

Badrum – Med närhet till samtliga rum på entréplan ligger badrummet. Utrymmet är bestående av en våtrumsmatta i sober ton, kakel och vitmålat tak med vackert infällda spotlights. Vidare är badrummet utrustat med toalett, handfat och duschkabin i badrumsutrymmet.

Sovrum – I anslutning till badrummet återfinns ett gemytligt sovrum i sober stil, där väggarna smyckas av en vacker panel med kontrasterande fondvägg. Här finns det plats till dubbelsängen och det vackra laminatgolvet med vitmålat trätak sprider en luftig känsla. Genom det välplacerade fönstret och altandörren kommer ett naturligt och välbehövligt ljusinsläpp.

 

ÖVRE PLAN

Hall – Välkommen upp till övre plan där ett rymligt utrymme med goda förvaringsmöjligheter väntar. Hallen befinner sig mellan de två sovrummen på övre plan och utrymmet smyckas av gråmålade väggar, ett laminatgolv i ljusa toner och vitmålat trätak med infällda spotlights. De goda förvaringsmöjligheterna utgörs av en vindsgarderob.

Sovrum – Detta sovrum på övre plan målades om till vit kulör under 2020, inredningen är bestående av laminatgolv i ljusare ton, och vitmålat trätak. Rummet har försetts med ett nytt oljeelement.

Sovrum – Liknande det första sovrummet återfinns ett enklare rum med väggar målade i ljusgrön kulör, laminatgolv i ljusare ton och vitmålat trätak. Rummet har även goda förvaringsmöjligheter i form av en vindsgarderob. Vidare är även detta rum försett med nytt oljeelement.

 

KÄLLARE

Hall – Utrymme nedanför trappan inredd med laminatgolv samt väggar och tak av vitmålad betong.

Tvättstuga – Den lilla tvättstugan är inrett med delvis kaklade väggar, handfat, tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch (2019).

Gillestuga – Här finns möjlighet att skapa ytterligare en sällskapsyta med öppen spis (som måste kontrolleras av sotare innan den tas i bruk). Rummet får mycket ljusinsläpp genom ett stort fönster i väster, har trägolv och vitmålat tak men saknar beklädnad på väggar.

Pannrum – Äldre kombipanna stor kvar i rummet men är bortkopplad. Golv, väggar och tak av betong.

Rum – Vidare finns två stora utrymmen som kan användas till exempelvis förråd eller snickarverkstad.

Övriga upplysningar

Besiktning och Dolda fel-försäkring – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att tillgå hos mäklaren.

Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Köparen åtar sig att ombesörja och bekosta de åtgärder som behövs för att få mätarplatsen godkänd för mätarbyte. Se mer information i bifogad fil.

Fiber – Fiber finns draget till tomtgränsen.

Sjövatten – Sjövatten finns genom sjövattenförening. Sjövatten kan användas till trädgårdsbevattning sommartid.

Elledningar – Nya elledningar dragna i hela huset 2017.

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
D
Prestandavärde
109
Utförd
2021-03-17
Taxeringsvärde
Byggnad
225000 kr
Tomt
125000 kr
Totalt
350000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
4
Totalt pantvärde
535500 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
1½ planshus med källare
Grund
Källare
Grundmur
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Fasad
Puts
Takbeklädnad
Betongtegel, plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Vedkamin
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luft värmepump

Uppvärmningskostnaden avser kostnaden för 10m3 ved. Eluppvärmning ingår i kostnaden för el. Övrigt avser kostnaden för sjövatten. Renhållning avser årsavgiften, 95 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4410 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
417 kr/månad
El
1500 kr/månad
Vatten/Avlopp
662 kr/månad
Sotning
42 kr/månad
Renhållning
98 kr/månad
Försäkring
500 kr/månad
Övrigt
50 kr/månad
Total driftskostnad
3268 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Thorsellgatan 3, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.