Gedigen villa med vidsträckt sjöutsikt!

Utgångspris 710 000 kr · Nedre terrassgatan 47, Billingsfors
Budgivning pågår

Högsta bud:
710 000 kr - Budgivare 4

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Högt belägen med attraktiv utsikt över Laxsjön ligger denna välskötta suterrängvilla, uppförd -1980. Från en vidsträckt balkong i sydost kan den fantastiska sjöutsikten avnjutas i förmiddagssolen tillsammans med dagens första kopp kaffe. Med bara några minuters promenad kan frukostbordet kompletteras med färska frallor från den närliggande livsmedelsbutiken. Villan inrymmer bland annat 3 sovrum, stort, inbjudande kök, två badrum samt vardagsrum med sjöutsikt. Villan är strategiskt placerad med bara 10 minuters bilfärd till centrala Bengtsfors samt gångavstånd till busshållplats, restaurang och matvaruaffär.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Härlig balkong med utsikt över Laxsjön
  • Tilltalande trädgård med vacker stenläggning
  • Gångavstånd till livsmedelsbutik
  • Tilltalandeinteriör med vackra detaljer
  • Modernt badrum och tvättstuga

Planlösning

ENTRÉPLAN

 

Entré/Hall – Välkomnande hall som nås från entrén i sydost och leder in till villans nedre plan där trappan till övervåningen är belägen längst ner i hallen. Till höger i hallen återfinns en praktisk, helkaklad tvättstuga och därefter ett nytt fräscht badrum med väggmonterade duschdörrar och våtrumsinredning.  Till vänster i hallen återfinns ett utav villans tre sovrum och därefter ingången till ett sällskapsrum i söderläge med utgång till en stenlagd uteplats. Hallen är inredd med plastmatta i träimitation, tapetserade väggar i ljusgul ton samt vita skivor i tak.

 

Sovrum – Rymligt sovrum till vänster om hallen med ljusinsläpp från fönster i sydväst. Rummet är inrett med tapetserade väggar där en fondvägg i röd kulör bryter av snyggt mot vitrandiga tapeter som bekläder de övriga väggarna. Rummet är även försett med 3 st garderober som återfinns direkt till höger om dörröppningen.

 

Sällskapsrum– Till vänster om trappan ligger ett sällskapsrum med utgång till en stenlagd uteplats i sydost samt två mindre fönster mot sydvästra gaveln.  Rummet är inrett med ljust laminatgolv, vita strukturmönstrade tapeter på väggarna samt vita skivor i tak. Rummet är även utrustat med en värmepump från 2012 (ny utegivare 2016).

 

Tvättstuga– Helrenoverad tvättstuga försedd med praktiska arbetsbänkar, förvaringsskåp, diskho samt tvättmaskin. Utrymmet är helkaklat med beigenyanserade kakelplattor på golvet samt vita kakelplattor på väggarna där en grå bård som inramar det inbyggda automatsäkringsskåpet utgör en snygg detalj. Här återfinns även en elpanna från 2005.

 

Badrum – Renoverat badrum med modern interiör i form av gråtonad våtrumsmatta, diskret gråmönstrad våtrumstapet samt vita skivor i tak. Badrummet är försett med toalettstol, tvättställ med underskåp samt duschhörna med praktiska glasdörrar som kan fällas in mot väggen för mer utrymme. I direkt anslutning till badrummet ligger även en stor klädkammare för extra förvaring.

 

ÖVRE PLAN

Övre plan välkomnas av en vidsträckt hall där ett par iögonfallande pardörrar till vardagsrummet hamnar i blickfånget. Direkt till höger nås det stora inbjudande köket och till vänster återfinns de resterande två sovrummen. Hallen är inredd med nytt exklusivt parkettgolv, ljusa tapeter på väggarna samt vita skivor i tak.

 

Kök – Stort inbjudande kök med ljus luftig interiör och generösa arbetsytor. Skåpfronterna är vita med dekorativa lister och mörka beslag som matchar de mörka bänkskivorna. Väggarna är beklädda med ljusa tapeter, på golvet ligger en ljus plastmatta samt vita skivor i tak. Mellan köksbänkar och överskåp sitter beigebruna kakelplattor som bryter av den vita inredningen på ett tilltalande sätt. Köket är utrustat med hel kyl och frys från Elektro Helios, spis från Beko samt fläkt. Från köket nås även den stora balkongen i sydost. 

 

Vardagsrum- Ett par eleganta pardörrar i glas öppnar upp till ett tilltalade vardagsrum med härligt ljusinsläpp från fönster i två olika väderstreck. På nordöstra väggen sitter en iögonfallande fondvägg med röda dekorativa blommor som bryter av snyggt mot rummets övriga interiör i form av ljusa tapeter på väggarna, exklusivt parkettgolv samt vita skivor i tak. Från fönsterpartiet i sydost kan den fantastiska vyn från Laxsjön avnjutas både från insidan men även från den härliga balkongen som nås via en balkongdörr från vardagsrummet.

 

Sovrum – Vid sydvästra gaveln återfinns ett rymligt sovrum där Laxsjön kan beskådas från det nyligen utbytta fönstret i sydost. Interiören är ljus och skapar en harmonisk atmosfär med ljust laminatgolv, vita skivor i tak samt ljusa tapeter på väggarna som bryts av med en dekorativ blommig fondvägg. Rummet är även försett med 5 stycken garderober.

 

Sovrum – Sovrum i västerläge inrett med ljusblå tapeter på väggarna, ljust laminatgolv samt vita skivor i tak. Sovrummet är även försett med 2 st garderober.

 

Badrum- Äldre badrum med ursprunglig inredning från 80-talet i form av våtrumsgolv, tapetserade väggar samt vitmålat tak. Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, handfat samt dusch.

 

Garage- Garaget nås via en port vid villans sydöstra fasad och har plats för en bil samt arbetsbänkar och förvaring.

 

Trädgård – Trivsam trädgård med vackra stenläggning, gruslagd infart samt pittoreska planteringar som ger ett tilltalande intryck.

Övriga upplysningar

Energideklaration – Fastigheten används för mindre än 25 % av året och är därmed undantagit från Boverkets krav om energideklaration.

Renoveringar

2012– Installation av luft-luft värmepump. (Ny utegivare 2016.)

2014– Nytt ytskick sällskapsrum (nedre plan.)

2015– Tvättstuga helrenoverad. Stenläggning vid infarten/framsidan huset.

2017– Målad/renoverad balkong/terrass. Nytt fönster i ett av sovrummen på övre plan.

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
409000 kr
Tomt
79000 kr
Totalt
488000 kr
Taxeringsår
2015
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
3
Totalt pantvärde
452900 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Suterräng
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
3-glas
Ventilation
Frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
El-panna (2005), luft-luft värmepump (2012, utegivare 2016)

Fastigheten används som fritidshus. El/uppvärmsningskostnader samt Vatten/Avloppskostnader förväntas vara högre om huset använts för permanentboende. Renhållningskostnaden avser årsavgiften. 72 kr per tömning tillkommer.

El
267 kr/månad
Vatten/Avlopp
378 kr/månad
Renhållning
77 kr/månad
Försäkring
290 kr/månad
Total driftskostnad
1012 kr/månad

Planlösning

Dokument

Karta

Nedre terrassgatan 47, Billingsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.