Fritidshus belägen 30 meter från Laxsjön!

Utgångspris 495 000 kr · Närsbyn 26, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

På en lagom stor tomt, bara ca meter 30 från Laxsjöns glittrande vatten ligger detta mysiga fritidshus. Stugan är byggd i slutet på 1960-talet och är uppdelad i köksdel, sovrum med fyra sängplatser och vardagsrum med altan. Fastigheten har ett enskilt läge, ombonat av den vackra Dalslandsnaturen med underbar utsikt över sjön i väster och sol från morgon till kväll.

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Unik utsikt över Laxsjön i väster
  • Lagom stort fritidshus
  • Altan med tak i väster
  • Nära bad och natur

Planlösning

Kök – Direkt inför dörren ligger detta uppiggande kök inrett i klassiskt 60-tals stil inklusive lättskött plastmatta, tapeter i retro medaljongmönster och vita skivor i tak. Köket är vidare inrett med diskbänk, mindre spis och litet kylskåp. (Spisen och kylskåpet har dock inte använts under många år och deras funktion er okända.)

Sovrum – Till höger om köket återfinns ett mindre sovrum med fyra sängplatser (i två våningssängar) som medföljer huset. Även detta rum har anor från 60-talet inklusive plastmatta, blommiga tapeter i bruna nyanser och vita skivor i tak. Centralplacerad på väggen, mitt emellan sängarna, finns ett fönster i väster med vidsträckt utsikt över sjön.

Vardagsrum – Vardagsrummet ligger i fil med köket och erbjuder en mysig samlingspunkt för stugans gäster.  Byggnadens genomgående 60-tals tema återspeglar sig i rummets plastmatta, gröna tapeter och vita skivor i tak. I väster återfinns en altan med tak där härliga solnedgångar bakom sjöns klara vatten kan avnjutas.

Övriga byggnader

På fastigheten finns även en mindre förrådsbyggnad med utedass.

Övriga upplysningar

Vatten och avlopp saknas.

El finns framdragit till huset men stugan har tidigare delat elavtal med en annan fastighet vilket kommer att avslutas. Det åligger köparen att beställa installation av egen elmätare med eget elavtal om så önskas.

Strandskydd – Fastigheten ligger inom strandskyddat området vilket innebär att strandskyddsdispens måste sökas för om-, till-, och nybyggnad.

Friskrivningsklausul – Fastigheten har gått i arv och de nuvarande ägarna känner inte till byggnaden väl. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och köparen hänvisas till sin undersökningsplikt.

Energideklaration– Fastigheten är undantagit från lagen om energideklaration.

Taxering – Fastigheten bildades genom avstyckning under april 2018 och har inte fått ett taxeringsvärde ännu. Fastigheten är preliminär klassificerad som småhusenhet, tomtmark (210).

Servitut

Officialservitut parkering, Förmån
1460-979 – 3, 2018-05-15

Officialservitut väg, Förmån
1460-979 – 2, 2018-05-15

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
kr
Tomt
kr
Totalt
kr
Taxeringsår
Taxeringskod
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
0
Totalt pantvärde
kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Fritidshus
Grund
Torpargrund
Grundmur
Pintar
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Plåt
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Inget vatten. Inget avlopp.
Uppvärmning
Försäkring
84 kr/månad
Total driftskostnad
84 kr/månad

Planlösning

Karta

Närsbyn 26, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.