Fräscht och lättskött tvåplanhus i centrala Bengtsfors!

Utgångspris 675 000 kr · Kinadalsvägen 33, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

På Kinadalsvägen 33 välkomnar ett ljust och trivsamt tvåplanshus med gott om plats för familjen. Huset har löpande renoverats under senare år och erbjuder trivsamma ytor för umgänge och vardagsliv. Den rymliga trädgården om 1116 kvadratmeter har solen på besök från morgon till kväll och det finns gott om utrymme för barnlek och hemmaodlingar. Inom bekvämt gångavstånd nås såväl skolor som grönområden och motionsspår, behöver kylskåpet fyllas på nås centrum och dess bekvämligheter efter en kort promenad på 500m. Fastigheten kommer utrustas med fiber, har underhållsfri plåtfasad och kan uppvärmas med såväl fjärrvärme som kombipanna – helt beroende på vad man föredrar. Hjärtligt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Renoverad och lättskött interiör och exteriör
  • Gångavstånd till skolor, butiker och grönområden
  • Fiber kommer kopplas in
  • Stor nybyggd altan i söderläge
  • Rymlig trädgård med utrymme för barnlek

Planlösning

Entréplan

Hall – Innanför ytterdörren i öst på bostadens baksida välkomnar en ljus och rymlig hall med gott om utrymme för hatthylla och skoställ. Rummet är inrett med laminatgolv, ljusgrå väggar och vitmålat tak samt inhyser såväl trappa till övre plan som till källarplan.

Kök – På höger hand om hallen hittas det hemtrevliga köket med utrymme för matgrupp vid fönstret. Köksinredningen monterades 2020 (inköpt 2016) och består av stilrena varmvita luckor som kontrasterar harmoniskt mot en svart bänkskiva, här finns även gott om förvaring i såväl skåp som lådor samt i det rymliga skafferiet. Köket är i övrigt inrett med vackert laminatgolv, vita tapeter med diskret mönster och vitmålat tak samt inhyser spis, köksfläkt i rostfritt stål, diskmaskin från Bosch och kombinerad kyl/frys från Siemens (2018).

WC – Tillbaka i hallen nås en lagom stor WC vilket inhyser toalettstol och handfat, båda nya 2018. Utrymmet är inrett med svart klinkergolv, vitmålade väggar och vitmålat tak.

Vardagsrum – Välkommen in i ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och ingång till entréplanets sovrum. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matplats där familj och vänner kan samlas för umgänge. Rummet är inrett med klassiskt parkettgolv vilket kombineras med vitmålade väggar och vitmålat tak vilket låter inredningen sätta stilen till rummet.

Sovrum – Från vardagsrummet nås ett rymligt sovrum med utgång till altanen i söder. Rummet upplevs lugnt och harmoniskt med dess nya stilrena laminatgolv, nya vita tapeter med diskret mönster och vitmålat tak. I rummet finns en praktisk platsbyggd garderob vilket erbjuder förvaring utan att tumma på golvytan.

Altan – Ute på den rymliga altanen vilket byggdes 2018 finns utrymme för såväl loungemöbel som matplats och grill. Här gör solen sällskap från tidig morgon till kväll och med enkla steg beträds trädgården där barnen kan leka fritt och blommorna kan grönska.

 

Övre plan

Hall – Välkommen upp på det övre våningsplanet via den stilrent gråmålade trappan. Den rymliga hallen kan med fördel möbleras och erbjuder härlig platsbyggd förvaring och vidare utgång till nybyggd balkong i öst där dagens första kaffekopp kan avnjutas i morgonsolen. Rummet är klassiskt inrett med laminatgolv, vitmålade väggar och vitmålat tak.

Sovrum – Rakt fram i hallen hittas det första sovrummet på övre plan vilket erbjuder plats för enkelsäng. Utrymmet är inrett med laminatgolv, vitmålade väggar och vitmålat tak samt erbjuder förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob.

Badrum – Vidare nås ett rymligt badrum utrustat med toalettstol, handfat (2018) och duschkabin. Rummet är inrett med äldre våtrumstapeter i ljus och behaglig färgsättning och ligger praktiskt beläget med central belägenhet på övre plan.

Vardagsrum – Ett rymligt vardagsrum som även kan nyttjas som sovrum om behov finns. Här finns gott om utrymme för soffgruppen eller dubbelsängen om så önskas, det sprids härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti i väst och utrymme till förvaring finns i en garderob.

Sovrum – Sist ut på övre plan hittas ytterligare ett sovrum vilket är ljust och trivsamt med vackert ljusgrått trägolv, vitmålade väggar och vitmålat tak. I rummet finns fönster i både söder och väst vilket bjuder in mycket dagsljus till utrymmet. I övrigt finns en garderob i rummet för goda förvaringsmöjligheter.

 

Källarplan

Hall – Vidare ner på källarplan beträds en rymlig hall vilket är inrett med betong på golv, väggar och tak samt inhyser kylskåp och frys.

Potatiskällare – Från hallen nås en potatiskällare.

Pannrum – Pannrum vilket inhyser kombipanna (1992) med pelletsbrännare (ca 2014). I övrigt finns även fjärrvärme kopplat till fastigheten vilket ger köparen friheten att nyttja det uppvärmningssätt som passar bäst, nuvarande ägare har eldat med pellets. Utrymmet är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Matkällare – Två praktiska matkällare med goda förvaringsmöjligheter.

Tvättstuga – En rymlig tvättstuga vilket är inredd med betong på golv, väggar och tak. Utrymmet inhyser tvättmaskin från Bosch och torktumlare från LG (2016).

Snickarbod – Snickarbod vilket erbjuder plats för arbetsbänkar och hemmasnickarens verk. Rummet är inrett med betong på golv, väggar och tak.

Övriga upplysningar

Vattenmätarbyte – Bengtsfors kommun har skickat ut information till samtliga fastighetsägare anslutna till det kommunala VA-nätet att befintliga vattenmätare kommer att bytas ut. Säljaren har förberett nuvarande vattenmätare inför bytet.

Fiber –  Säljaren kopplar in fiber till fastigheten innan tillträdet.

Renoveringar – Sedan säljarens förvärv 2017 har följande renoveringar genomförts: 2018 – byte av vissa vitvaror, toalettstol och handfat. Altan och veranda med balkong byggdes. 2020 – Ny köksinredning installerades (inköpt 2016). I övrigt har de inre ytskikten fräschats till med tapet, färg och golv.

Energideklaration – Fastigheten har nyttjats mindre än 25% av året och är därmed undantaget från Boverkets krav om energideklaration.

Uppvärmning – Fastigheten har värmts upp med pellets de senaste åren men fjärrvärme finns inkopplad och kan nyttjas. Fjärrvärme levereras av Bengtsfors kommun. Prislista finns här: https://www.bengtsfors.se/sidor/bygga-bo-och-miljo/fjarrvarme/priser-for-hushall.html

Fakta

Status
Behövs ej
Energiklass
Prestandavärde
Utförd
Taxeringsvärde
Byggnad
225000 kr
Tomt
123000 kr
Totalt
348000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
5
Totalt pantvärde
31000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Tvåplanshus
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong/trä
Fasad
Aluminiumplåt
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Fönster
2-glas
Ventilation
Självdrag
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Fjärrvärme och kombipanna med pelletsbrännare

Kostnaden för värme avser uppvärmnings med pellets. Kostnaden för renhållning avser årsavgiften, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 2610 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

Värme
1500 kr/månad
Vatten/Avlopp
750 kr/månad
Sotning
83 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
250 kr/månad
Total driftskostnad
2674 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Kinadalsvägen 33, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.