Familjevilla med helrenoverade inre ytskikt!

Utgångspris 995 000 kr · Tunemyrsgatan 11, Bengtsfors
Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visning.

Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel! På lugna Tunemyrsgatan hittas denna trivsamt renoverade enplansvilla med gott om plats för familjen. Huset har löpande renoverats under senare år och erbjuder ljusa och fräscha ytskikt i samtliga rum, renoverat badrum och kök samt flera eldstäder som bjuder på njutbar värme och stor hemtrevnad. Villans boarea om 108 kvadratmeter disponeras på tre sovrum, rymligt vardagsrum, kök och renoverat badrum. På källarplanet återfinns bland annat gillestuga med kakelugn, spelrum, fräsch tvättstuga med dusch och bastu samt en nyrenoverad WC. Vidbyggt till fastigheten erbjuds även ett garage med gott om plats för en bil samt vidare ingång till källarplan. På den västra sidan hittas altanen där kvällssolen gör sällskap, här kan grillkvällar avnjutas och barnens lek i trädgården beskådas. Varmt välkomna på visning av denna pärla!

Intresseanmälan

Fastigheten erbjuder:

  • Helrenoverade inre ytskikt
  • Treglasfönster
  • Mobilstyrd luft-luftvärmepump (Daikin 2019)
  • Tre sovrum och stora sällskapsytor
  • Garage med plats till en bil
  • Gedigen täljstenskamin med fläkt (ca 2015)

Planlösning

Entréplan

Hall – Varmt välkommen in! Innanför den nya ytterdörren möter en rymlig och ljus hall som tydligt visar vad resterande del av bostaden har att erbjuda. Här sprids mängder med dagsljus in i utrymmet från de stora fönsterpartierna bredvid dörren och avspeglas på de ljusa materialvalen i form av ljusgrått laminatgolv, vita tapeter och vita skivor i tak. Den gråmålade spaljén kontrasterar harmoniskt mot den i övrigt ljusa färgskalan och skapar ett djup till utrymmet. Vidare från hallen nås samtliga utrymmen på entréplan samt trappan vilket leder vidare ner till källarplan.

Kök – På vänster hand om hallen uppdagas det luftiga köket med utmärkt planlösning för umgänge. I den främre delen av rummet erbjuds gott om plats för den större matgruppen där man enkelt kan konversera med gästerna medan middagen står på spisen. Rummet går i stil med intilliggande hall och är inrett med ljust laminatgolv, ljusa tapeter med diskret mönster som kombineras med en vitmålad bröstpanel och vita skivor i tak. Den ljusgrå köksinredningen kombineras med en vacker köksbänk i trä och vita stänkskyddspaneler bakom arbetsbänken. Köket är utrustat med svarta vitvaror från Bosch i form av kylskåp, frysskåp och diskmaskin, i övrigt erbjuds även ugn, spishäll och köksfläkt.

Vardagsrum – Vägg i vägg med köket hittas det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling. Här finns gott om plats för den större soffgruppen och även utrymme för matsalsmöbel vid behov. Rummet är inrett med ljust laminatgolv, tapeter i dämpad färgskala och vitmålat trätak. På en trevlig placering i rummet tar en ljuvlig täljstenskamin med fläkt plats som både sprider och lagrar värme, vilket även sprids vidare till övriga delar av huset med hjälp av den nya mobilstyrda luft-värmepumpen från Daikin. Utanför fönstren erbjuds utsikt över trädgården på bostadens baksida samt vidare utgång till altan i väst.

Altan – Från vardagsrummet beträds den mysiga altanen i väst med njutbar eftermiddags- och kvällssol vilket renoverades ca 2017. Altanen är delvis under tak (2019) vilket kan hjälpa till att skydda utemöblerna från väder och vind. Med enkla steg nås gräsmattan på den inhägnade baksidan där både barn och husdjur kan röra sig fritt.

Sovrum – Vidare ner mot villans sovrumsdel hittas det första sovrummet, ett mysigt rum med plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang. Rummet är inrett med ljusgrått laminatgolv likt intilliggande utrymmen, stilfulla tapeter i lugn färgsättning och vita skivor i tak. Här erbjuds en utmärkt bas för avkoppling och återhämtning.

Sovrum – Vägg i vägg med tidigare nämnt utrymme hittas det största sovrummet med gott om plats för dubbelsängen. Rummet är inrett i en mörkare färgskala vilket skapar en god miljö för nedvarvning. Sovrummet renoverades 2012 och erbjuder ytskikt i form av mörkgrått laminatgolv, mörkgrå tapeter som kombineras med en fondvägg i varm vinröd nyans samt vita huntonitskivor i tak. I rummet finns altandörr som leder vidare ut till altanen i väst samt tre garderober för goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum – Mitt emot tidigare nämnt sovrum hittas ytterligare ett sovrum som i dagsläget nyttjas som kontor. Rummet är inrett med ljusgrått laminatgolv, mörkgrå tapeter med mönstrade detaljer samt nya vita skivor i tak. Här erbjuds gott om plats för enkelsäng och övrigt önskvärt möblemang.

Badrum – Vidare till det mycket fräscha badrummet vilket renoverades ca 2015 från grunden av lokala hantverkare. Rummet är inrett med mörkgrått våtrumsgolv, våtrumsmatta i en ljusare grå nyans på väggarna samt vita skivor i tak med infällda spotlights. Den mörka badrumsmöbeln ger lyxig känsla och stor karaktär till rummet, vilket det exklusiva bubbelbadkaret med massagedusch och ångbastu absolut hjälper till att förmedla. Det insynsskyddade nya 3-glasfönstret sprider härligt dagsljus till utrymmet. 

 

Källarplan

Hall – Vidare ner för trappan från entréhallen beträds källarplanets hall. Utrymmet är inrett med vitmålad träpanel på väggar, laminatgolv och vita skivor i tak. I rummet hittas en luft-luftvärmepump (trasig kompressor).

Tvättstuga – På höger hand hittas den renoverade tvättstugan inrett med våtrumsmatta och utrustad med tvättho, torktumlare (AEG 2019), tvättmaskin (AEG ca 2013-2014), varmvattenberedare och fräsch duschhörna samt en härligt värmande bastu. Tvättstugan har även försetts med nya plastbrunnar.

WC – En otroligt stilfull och fräsch WC vilket renoverades under 2018. Valet föll på en trämönstrad våtrumsmatta på golv vilket kombineras med väggar målade i en mörk grönblå nyans och vitmålad träpanel i tak. Utrymmet är utrustat med toalettstol och stor kommod med gott om förvaringsmöjligheter vilket försetts med stänkskydd i glas och en vacker kran i mässing vilket hjälper till att öka lyxen i rummet.

Matkällare – I anslutning till trappan till övre plan hittas en praktisk matkällare att nyttja till förvaring.

Gillestuga – En mysig gillestuga med gott om plats för den större soffgruppen där man kan avnjuta en avkopplande brasa i den godkända kakelugnen som bjuder på otrolig karaktär till rummet. Gillestugan är inredd med laminatgolv, ljusa tapeter på väggarna samt vita huntonitskivor i tak.

Spelrum – På källarplan hittas även ett härligt spelrum som kan inredas med familjens favoriter. Rummet är inrett med beige heltäckningsmatta, vita tapeter med blommönster och mörkt trätak.

Hall – Vidare mot intilliggande rum beträds en hall inredd med betonggolv, målade väggar och mörkt trätak vilket inhyser kamin som hjälper till att värma utrymmet.

Rum – På vänster sida om hallen hittas ett inrett rum som med fördel kan nyttjas som exempelvis kontor eller gästrum. Utrymmet är inrett med ljusgrått laminatgolv, vita tapeter med diskret pärlemormönster samt vitmålat trätak.  

Vedförråd – På höger sida om hallen hittas ett praktiskt vedförråd där all ved till de tre eldstäderna kan förvaras enkelt och avskilt.

Förråd – Inrett förrådsutrymme vilket inhyser vidare ingång till garaget. Rummet är inrett med plastplattor på golv, målade väggar och vitmålat trätak.

Garage – Vidare från källarplan hittas trappan som leder vidare upp till garaget vilket inhyser plats till en bil.

Övriga byggnader

Fristående vedförråd – Med belägenhet bakom garaget hittas ett fristående vedförråd vilket även kan inhysa trädgårdsmaskinerna.

Övriga upplysningar

Renoveringar – Fastigheten har löpande renoverats under senare år. Säljaren har bland annat utfört följande renoveringar: Nya ytskikt i samtliga rum, helrenoverat badrum inkl. nya gipsskivor, renoverat kök med nya ytskikt, ommålning av luckor och nya bänkskivor, renoverat tvättstuga och intilliggande WC, renoverat altan och altantak, installerat mobilstyrd luft-luftvärmepump från Daikin och även satt in täljstenskamin med egen skorsten i vardagsrummet.

Eldstäder – Samtliga tre eldstäder i huset är besiktigade av sotaren och godkända för eldning.

Trädgård – Fastigheten har en plan och lättskött trädgård med buskar och träd samt en praktisk inhägnad baksida där husdjur och barn kan röra sig fritt.

Besiktning – Fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Besiktningsprotokollet finns att läsa hos mäklaren. 

Fakta

Status
Utförd
Energiklass
D
Prestandavärde
98
Utförd
2020-01-31
Taxeringsvärde
Byggnad
512000 kr
Tomt
115000 kr
Totalt
627000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Pantbrev & inteckningar
Antal pantbrev
7
Totalt pantvärde
929000 kr
Boendekostnadskalkyl

Vi erbjuder gärna boendekostnadskalkyl. Kontakta oss så berättar vi mer!

Byggnadstyp
Grund
Källare
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Fasad
Trä
Takbeklädnad
Betongpannor
Utv. plåtarbeten
Plåt
Eldstad
Kamin, Kakelugn
Fönster
3-glas
Ventilation
Frånluft
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Uppvärmning
Direktverkande el, luft-luftvärmepump

Uppvärmning ingår i kostnad för el. Renhållning avser årsavgiften för sophämtning, 83 kr per tömning tillkommer. Den årliga fastighetsavgiften uppgår till 4703 kr baserat på taxeringsvärdet och kommer förtryckt på inkomstdeklarationen.

El
1737 kr/månad
Vatten/Avlopp
595 kr/månad
Sotning
83 kr/månad
Renhållning
90 kr/månad
Försäkring
333 kr/månad
Total driftskostnad
2840 kr/månad

Planlösning

Dokument

Adress

Tunemyrsgatan 11, Bengtsfors

Ansvarig mäklare

Stephanie Brodeur Flink

0531-120 65
076-349 25 28

Stephanie är en drivande fastighetsmäklare som brinner för sina kunder och som har en djup kunskap inom hus och hem. Innan Stephanie utbildade sig till fastighetsmäklare jobbade hon inom diplomati på det amerikanska utrikes departmentet i Washington DC, Paris och..

Intresseanmälan

Förnamn

Efternamn

E-postadress

Telefonnummer

Meddelande

Information om hur Flinks Fastighetsförmedlning hanterar dina personuppgifter hittar på flinksfast.se/privacy (öppnas i ny flik)

Meddelandet skickades.